klass 3 varning



jaha, nu är det storm på programmet i lilla luleå. vaknade kl 7 imorse av att det lät som att rutorna skulle blåsa in i sovrummet. givetvis kunde jag inte somna igen, trodde jag. somnade och vaknade 3 timmar senare. grattis till mig. klass 3 varning på en storm låter ju inte nå vidare, SMHI varnar för stora materiella skador och risk för allmnheten. med andra ord blir det inga promenader ute i det fina vädret idag.



ska göra lite frukost nu, har legat och sett tarzan på toon disney, hihi :P sen duchen och sen övertala nån vänlig själ att trotsa stormen och komma och hämta mig. i och med att det är nyår så loggar jag ut för dagen. over and out!

* ta taa*

stinker fisk



fick med mig typ 1 kilo gravad lax av min fader när han skjutsade hem mig. så jag tyckte det skulle vara gott att vara lite huslig och göra laxpaj. vilket ledde till att jag stinker fisk om fingrarna. försökte ju "filea" bort skinnet på den sabla laxen. jag är uppenbarligen ingen hejjare på detta. men pajen blev god :) tog en bild, men då såg pajen rent ut äcklig ut, haha.. hade jag haft receptet hade ni fått det, men jag har som vanligt frilansat lite.



har laddat ner ett dussin filmer, rysare. ska krypa ihop och våga mig på en av dom nu, 30 days of night.. wish me luck!

*ta taa*

nördvarning.. igen



har diskat och städat hela förmiddagen. släpat ut mina 23 kilo med reklam. jag svär! det är nån slags konspiration dehär, snubben som delar ut reklam i mitt hus han lägger en laddning reklam i min låda på vägen upp i trapphuset och en laddning på väg ner. jag håller på att drunkna i reklam. och det värsta är att jag kan inte sätta en sånhär ilsken "ingen reklam"-skylt eftersom jag tycker det är lite mysigt med reklam. alltså inte coop och maxi reklam utan när man får från rusat, ikea, åhlens, onoff och såna ställen. sån är rolig. men vette fan om de uppväger de övriga högarna med reklam. reklammakarna håller sakta men säkert på att öka papperstillverkarnas inkomster. finanskris my ass, bara den reklampappersmängd jag får måste ju sysselsätta ett mindre lands totala arbetsdugliga befolkning? våldsamt slöseri med resurser tycker jag, pappret alltså. tur att det mesta går att återvinna.



appropå nördvarningen så är det tönt-linda som lyssnar på harry potter och fenixorden på ljudbok medans jag diskar. är en sucker för dom böckerna, läser dom varje sommar medans jag ligger på mammas och pappas baksida och solar. det är som en tradition. vid dehär laget kan jag läsa förtrollningar bättre än harry potter själv, han sku inte ha en suck om han mötte mig i en mörk gränd :P



*ta taa*

julen i bilder





lite jul hos johanssons, tyvärr vara mini-johansson svårfångad på bild. nåja. klicka på bilderna :)

*ta taa*

skrynklig pung



till julen hör ju också dadlar. färska ska dom vara, inte domdära sockerglaserade sakerna. känns liiite bättre iaf när man köper färska. farsan skickade hem både dadlarna och lichiefrukterna med mig. och nu ligger dom stackars dadlarna och stirrar på mig. älskar ju dom. men kan inte sluta tänka på att nån sa dom ser ut som skrynkliga, gamla pungar. kul? :S



*ta taa*

med livet som insats



har varit och sminkat mig nu. vilken besvikelse. men har iaf fått lite idéer om hur jag ska sminka, gick raka spåret till Make Up Store för att hitta motsvarigheterna, till det tjejen använde på mig, på MUS istället. eller okej, det vart inte dåligt sminkningen, men ja.. jag vet inte. obehagligt om inte annat att ha nån annan som pillar kring mina ögon och duttar på mina kinder. kan själv!



lovade syster yster att lämna tillbaka nå jox hon köpt på Vero Moda och sen gå på VILA för att kolla efter mina byxor, fast åt henne då (dom fanns bara i L, sorry sis) och sen på Ginatricot och köpa nåt leopardlinne åt henne. men det var ju lättare sagt än gjort och definitivt inte helt riskfritt. höll på bli översprungen av en hord med 12-åringar när jag försökte brotta mig in på GINA. tydligen skulle Danny uppträda, så jag är bara glad att jag överlevde och tog mig ur Shopping helskinnad. ska göra ett nytt försök imorrn istället...


för övrigt kan jag säga att om det är nån som haft planer på att snusa på mig så passa på nu! Min nya Clean luktar gudomligt så om man nånsin ska lukta på mig så är det nu ;) inte för att jag luktar annat än gudomligt i vanliga fall heller, haha. men allvarligt, vansinningt bra köp, snacka om att lukta clean and fresh, som en handduk ut torktumlaren. och då tänker du kanske "vem fan vill ha en parfym som luktar ny-tumlad-handduk-med-sköljmedel?" och det är en befogad fråga, men allvarligt?! GUDOMLIG!



PS. varken danny eller marcus skulle ju en normalt funtad människa tacka nej till att vila ögonen på. hade jag inte haft torgskräck *host* hade jag säkert stått längst fram med massa hjärtan målade i ansiktet och gråta hysteriskt när danny uppträdde idag, haha.. kanske..? DS.

*ta taa* 

nyduschad och lycklig


fick mitt paket från eleven idag, wiii! CLEAN Warm Cotton Edt, Smashbox Photo FIsnish Primer, Too Faced Lip Injection och en liten hårfön (som inte var så liten i verkligheten) och en goodiebag. så roligt med paket :)



kom just ur duschen nu, ska prova alla mina nya saker sen flänga mig iväg till FACE, fick ju en sminkning av M-B på jobbet så jag ska dit kl 15 och bli fixad. sånt är också roligt. även fast jag egentligen inte gillar FACE's smink, men ändå.. får dagen att gå iaf.


 
för när jag kommer hem måste jag diska. skräll? tror inte det..

*ta taa*

tillbaka



då var man tillbaka hemma igen. överlevde även denna jul. och har fått (i princip) precis all jag vill ha och önskat mig. plus några icket önskvärda extra kilon av alla gosaker man obligatoriskt måste trycka.. nåja. bara jul en gång om året. vinkade av systern igår. inge kul alls, har varit jätteskönt att ha henne här ju. typiskt tråkigt.



har varit och stångats på rean också. men som vanligt hittar jag aldrig nåt på rean utan jag hittar bara saker till ordinarie pris. eller ja, har fått mig två par skor. hihi. men utöver dom då. har äntligen fått mig ett par dr martens. har velat ha såna ända sen jag var tillsammans med en punkare på högstadiet, haha.. nu blev det inte ett par såna svarta, utan bruna, men i loooove them!



har kommit fram att jag undernärt min skofetish det senaste halvåret. det ska det bli ändring på! dumt att lägga a l l a pengarna på sparande, har som bara blivit så. illa!

*ta taa*

fäääärdi



har handlat klart alla julklappar idag. hann även med några till mig själv. hihi. hitta en söt top och ett par reptiltights typ på gina tricot. och julklapparna är det bara att slå in och rimma som kvarstår. ja, jag hade tänkt rimma i år. tänkte också lacka in mina klappar, men det fanns inget rött lack på tiimari så då fick det va. nån måtta får det ju vara med julhysterin. kom även åt mig ett par fin fina stövletter med rågummisula och päls på. perfekta vinter/vår/höst-skor hed höga sköna klackar. nöjd är bara förnamnet. hitta ett par asläckra dr martens också på zotano. är dom kvar på annandagen tar jag det som ett tecken och slår till :P



appropå hysteri så var jag och hämtade syster i stan idag. cirkus 6 månader jag körde bil säkert. vilket resulterade i tusen motorstopp och en stackars linda som helst ville köra in till kanten och hyperventilera i en påse. missförstå mig rätt. jag är en jävligt säker förare. jag skyller på underlaget och att det var så länge sen jag körde nu..



ska göra julgröt nu, linda kan kocka om hon vill! så det så!

*ta taa*

jag är en sån speltönt


ja det kan rent ut sagt vara pinsamt. det senaste jag hittat är nåt slags settlers spel på nätet, ikariam heter det. och jag är fast. otippat linda. fastnade ju lika mycket i settlers. och caesar 3. och map payne. och cod. och sims. och max payne 2. och rollercoaster tycoon. och warcraft. och age of empires. och quake. och tarzan. och cs. och curse of monkey island. och vartenda annat spel jag testat på nånsin.. salig blandning av spel, pinsamt tragiskt. ibland var jag helt okontaktbar. förbannad blir jag också när jag spelar och nån stör mig. besatt nå jävlulusiskt, jag är ju otålig som fan, vilket leder till att jag vill klara ut spelet direkt. vilket osökt leder till att jag kan spela dagar i steck bara för att klara ut skiten. men kul har jag :) blir likadan med konsolspel, när jag får fingrarna ur och köper ett ps3 (för att det har ett sånt fint blått sken :P) så kommer jag ju bli tvungen att säga upp mig från jobbet, kommer inte ha tid med sån skit ;)



om du älskar mig måste du älska hela mig, även speldjävulen i mig..

*ta taa*

mr burton, tim burton



tim burton är en kille jag gillar skarpt, har har gjort grymt många bra filmer. cred på det. jag verkar inte vara den enda heller, johnny depp verkar digga han med, hur många filmer har dom inte gjort tillsammans. och varenda en av dom har jag gillat. håller på plöja igenom samtliga nu..

- Nightmare before Christmas
- Sleepy Hollow
- Edward Scissorhands
- Sweeny Todd: The Demon Barber of Fleet Street
- Kalle och Chokladfabriken
- Beetle Juice
- Batman
- Corpses Bride
- Ed Wood

and the list goes on and on.. många grymma filmer. Det enda som gör mig orolig är att han hållit på sen vad? 1971? vilket betyder att han måste ju kasta in handduken snart, vi lever inte för evigt. tyvärr. inte för att jag vet hur gammal han är, men 37 år kändes ju som en evighet. kanske inte?



tyst hära nu, syrran var ju vaken nyss men nu verkar hon ha dött igen. var uppe bright and early för jag tänkte åka med mor till storheden men bortprioriterade det. har för skön säng här på björx. har, om jag inte sagt det redan, flyttat hem till mor och far över jul. bor i flickrummet igen, hihi

*ta taa*

africa i love you




me liki! ska dra iväg en beställning på lite nyttosaker hos halens osså hitta jag denna mitt i allt. måste nog. många måsten nu :) hm.. insåg just att mitt missöde med den brända tutten kan komplicera det hela. klänningen är ju skuren precis så att den skulle visa mitt stackars brännmärke (som för övrigt ser mycke bättre ut nu, för er som undrar :P) men måste nog ändå. älskar hela dehär med africainspirerat mode, zebra, leopard, tiger, fuskpäls. jag vill ha!


*ta taa*

kort korti kort kort



nu har jag och syster varit och klippt oss. syrran hade en bokad tid och jag kunde ju inte vara sämre när hon sa hon skulle klippa kort. det var dax med andra ord. känns jätteskönt. håret får en helt anan kvalitet nu. var så jävla risigt. dock ska vi barrikadera oss hemma nu resten av dagen, eller ja fram tills håret växt ut igen iaf. är det inte hopplöst hur frisörer fixar hårt så knasigt när man väl klippt sig? vet inte vad hon gjorde med min lugg, men den är som slickad. ser ut som om jag kammat mittbena och klistrat fast håret åt båda sidorna. underligt. är det någon som vill se ut så egentligen?



mot duschen!!

*ta taa*

dagens



humör: fnitter
gjort: handlat julmat i ottan, köpt onyttiga saker och sovit framför skidorna
planer: vräka i oss allt vi köpt till kvällen
ser på: pettson och findus julkalender
lyssnar på: ika nords fantastiska dialekt
läser: ingeting
dricker: cola
äter: bågar, honungsrostade nötter, snus och äckliga chips e proppsade på
bästa: pappa när han har gått runt och visslat bjällerklang hela dagen
sämsta: ingenting
väder: -11C
kläder: grön/beige tunika med fickor (GINA) i övrit näck (nästan)



*ta taa*

home alone - not



nu är jag hemma hemma igen. var uppe i ottan (dvs kl halv 7) imorse för att julhandla med mor och far. syster yster den svikaren sov som en stock. men vad gör man inte för familje. fick ju en julbordsfrukost om inte annat :)



jag och syrran har varit och shoppat lös på konsum, chips, nötter, ostbågar, dip och andra härligheter blir det ikväll. sen ska hon ligga och snora på mig inatt så jag blic sjuk under hela julledigheten. nog vet jag! ska ägna resten av kvällen åt att övertyga henne att ge mig hennes klipptid imorrn så kanske jag får min frisyr nån gång. har egentligen inte bestämt mig än.. men det löser sig nog.



tänkte se lögn i helvete nu med robert gustavsson. har höga förhoppningar.. ser pettsson och findus nu, igen, helt otroligt fantastiskt roligt. kattjävel. humorn är på lägsta nivå just nu känner jag. men jag skrattar så jag gråter och det älskar jag!

- det finns enbärare, blåbärare och brevbärare i skogen. jag är en brevbärare!

*ta taa*

 

otroooooligt laddad



är sen så sen så sen... lullar som vanligt runt tills det är panik. nåja c får leva med att jag blir lite sen. redan i dimman är jag uppenbarligen. fantastisk kamera ;)


off you go!

*ta taa*

tystnaden



nog är det väl för jävla tråkigt att komma hem till en kolsvart tyst lägenhet. ska man bahöva sätta radion på timer precis som man gör med lampor? får fundera på det. hemma från stan iaf, skulle lämna tillbaka en tröja men kom hem med en ny. underligt. ingen julklapp rikare heller, men har en idé nu. e du får fanimig vara frisk imorrn för då ska vi ta bilen och köra lite. julklappen i got in mind finns nämligen inte inne i stan.



hitta en wunderbar gammal klassiker när jag kom hem dock. hade den på mitt blandband när jag var liten. blandband är underbara :)


ladda nu en stund, sen dusch och prommis till porsön. tungt. taxi-mamma hjälp?

*ta taa*

morgonmys



har mysit i sängen med en bok halva morgonen, sen upp och göra lite toast och myste vidare i soffan framför tv:n. tycker ju det är kul med pyssel och bygg osv så jag fastnader givetvis framför äntligen hemma. fan. jag vill också ha ett hus att fixa i. helt ett tvåvånings. för då kan man som fixa det enklare i omgångar. bor nere, fixar uppe. bor uppe fixar nere. genialt! :P



systern är sjuk så det verkar inte bli nå stan idag. men jag måste nog pallra mig dit en snabbis ändå och fixa lite. måste på bolaget också *suck* känner mig trött, har nog blivit lite sympatisjuk med syrran..

*ta taa*

tomtemaskinen


pettsson och findus och tomtemaskinen. kult. fick dåligt samvete nu när jag pratade med c, nu måste ju jag också städa! god dammit! kul fredagsgöra. tänker inte ut och trängas idag iaf. räcker med att jag planerar att trängas med max i soffan imorrn hos c. härligt att vi kom till skott iaf :) tror inte jag vet vad jag ska ta mig till när hon ocj j flyttar. inge roligt alls. inge roligt för dom heller för dom kan räkna med att jag ska våldgästa ett antal gånger per år och sitta och hulka i en hink på deras balkong (om dom får nån där), sova på deras toa och i deras hall även nere i uppsala. hihi



vin och diska nu!

*ta taa*

en dos av manlig fägring



ska slå på brokeback mountain nu. har knepigt nog inte sett den än. tycker det är en stor förlust för världen att heath leadger inte är ibland oss längre. till och med som jokern är han het. så att man ryser.. av vällust alltså :)



ändå en ganska bra dag på jobbet. sista innan mitt lilla jullov. damerna gillade mina bakverk. gjorde jag också :P kan ha hittat en chokladman också. nog vore det väl fan om det var så. som om det inte var nog redan. har lyckats beställa min julklapp idag också. det jag tänkte från början var slut, men tror dom 4 böcker jag valde blir bra dom också.



man får inte alltid vad man vill ha. så sant.. nästan så att jag längtar till 5 januari nu. syrran är förresten sjuk, kuligt. hon låter så liten och ynklig :( och jag behöver nån som blåser på mitt onda. man får inte alltid vad man vill ha som sagt..

*ta taa*

dagens



humör: småstressad, ivrig att få ta jullov kanske
gjort: ätit grötfrukost på jobbet, masserats *gudomligt*, jobbat och pratat med syster yster
planer: jobba lite till, bjuda damerna på mina egenhändigt gjorda bakverk och åka hem och pussa på syrran
ser på: bokningsmail på resan i januari, jag måste upp före fan, taxin hämtar mig 5 i 5 :(
lyssnar på: julmusik från chefens dator
läser: ansökan om avhysning
dricker: vatten + kaffe blandat med choklad
äter: för mycket, funderar på att bortprioritera lunchen för att orka fikat sen
bästa: e-mail man blir glad av + systers hemkomst
sämsta: brännskadade tutten :(
väder: 3,4C, ingen storm längre dock
kläder: Svart tunika/top (Gina), leopardfärgat sidenbälte (Gina), jeans-leggings (VILA), svarta UGGs (EMU)



*ta taa*

jag har bränt tutten



ja du läste rätt. jag har bränt vid en av mina trogna kompanjoner. stod och lockade håret igår. tyckte att det var läge att tappa locktången och fick sen den genialiska tankegången att: "jag parerar och dämpar fallet med tutten" sagt och gjort. kan ju konstatera nu att mina små grå betalar iallafall inte trängselskatt uppe på hjärnkontoret. jag brände alltså tutten. kanske inte bokstavligen, lite mer ovanför. inge urringat nånsin igen med andra ord. satt och googla andra gradens brännskador igår och kände mig väldigt ynklig och liten. scarred for life. kul. m-b sa att jag fick börja släcka lampan i sovrummet och enbart vistas i mörka miljöer. blir väl så härefter. man är som fantomen på operan, får bära mask. för visst var han brännskadad?



okej, kanske inte är såå illa. hoppas på ytterst lite ärrbildning. inga blåsor. fan man är en jävla klant!! :(

*ta taa*

fruktansvärt



kolla kanal 5 nu, jamie oliver granskar kycklingindustrin. jag har bara sett vad? 10 minuter? men jag är redan äcklad. så fruktansvärt hur kycklingar behandlas på vägen för att producera ägg och kyckling för oss att köpa i affärerna. det är så att man känner sig smutsig.



*ta taa*

vägen till mannens hjärta



går genom magen har jag hört. så nu ska jag baka! skämt åsido. det är väl inte riktigt därför jag bakar (bara lite), ska bjussa tanterna på nå gott jag o s innan jag smiter på jullov. kom just in från halkan, nära att sluta illa ett par gånger men jag klarade mig *peppar peppar* man är en jävel på att parera när man får glid :) blir iaf nåt chokladigt och nåt kokosigt. kanske tar med en påse lussebullar om jag känner mig på bra humör imorrn.



grötfrukost imorrn på jobbet dessutom. fantastiskt. sen ska jag komma ihåg att beställa mina böcker jag fick i julklapp från fogden :) och boka resan till stockholm. mycket nu.



wish me luck med kladdandet nu.. alltid ett riskspel när jag ska husera i köket ju ;)

*ta taa*

hitlist - musik(al)filmer



filmer där folk helt plöstsligt brister ut i sång och dans är fantastiska, är dom inte? ;)

1. Walk  the Line - Cash is King, så är det bara. Tycker J Phoenix gjorde ett grymt jobb, så himla lik både till utseendet och vad gäller rösten. Varför blir vissa begåvade med allt? Är inte riktigt en musikalfilm, mer en musikfilm, men den är så jä*%½la bra att den hamnar högst upp på min lista ändå!
2. Mamma Mia - Har nyligen sett den och ABBA är ju alltid ABBA. Deras låtar är genialiska. Handlingen i filmen var väl kanske inte mycket att hänga i julgranen, men musiken lyfter det flera kilometer. Se är ju alla lyckliga i slutet också, sånt gillar vi. Sen att man inte kan låta bli att i n t e sjunga med i varje låt är ju ett kapitel för sig.
3. Grease - Vem kan inte gilla Grease? Grym musik, grymma kläder, snygga skådespelare. Syrran introducerade mig dessutom för Grease 2 för ett tag sen, inte alls samma sak, men ändock är även den värd att spendera nån timme med.
4. Dreamgirls - Grym musik, några gamla låtar i ny tappning men mest nya, vissa bättre än andra. Jennifer Hudsons remake på Jennifer Houstons and i am telling you är värd varenda spänn.
5. Dirty Dancing (Mer en dansfilm enbart ja jag vet, men grym musik) - Musiken gör ju hela grejen, jag är en sucker för sånhär gammal musik. har alltid varit en tönt som hellre lyssnar på gammal 50, 60 och 70-talsmusik än att dra på en ny platta, därför är denhär musiken right up my alley :P

Sen som en liten outsider måste jag få lägga till Tina - Whats love got to do with it, sådär lite utanför listan. Är ju inte riktigt en musikalfilm, men är ju en herrans massa musik, grym musik dessutom, otrolig historia dessutom, hon är stark hon rock-mormor. ja ja... jobba på då va :(



*ta taa*

why bother?





all work and no play makes linda a sad girl...

*ta taa*

kapa järnet



jag vill göra nåt åt mitt hår. färgen ändrar jag inte, för en gångs skull ska jag hålla mig till det jag bestämt. vilket är att få tillbaka min riktiga hårfärg. en vacker råttblond nyans. ska för en gångs skull inte färga håret mörkt bara för att det är vinter och mörkt ute. därför måste jag ju med andra ord göra nåt åt själva frisyren.

jag älskar ju att ha långt hår, känns med kvinnligt. men just nu känns mitt hår som en jävla risbuske. tror nästan att nåt drastiskt är det bästa. jag tänker page. bob. lång page eller bob. vill ha håt helkapat, inte uppklippt och jävligt. mitt hår ser enbart slitet ut då. plus att jag vill låta luggen vara kvar. den ska få växa ut hela vägen. ber om ursäkt för bilderna, hittade inte de fina bilder jag ville ha på nätet så jag fota i hairstyle istället. därav mina fina blixtblänk, haha. orkar inte :P



fan så knepigt, gillar den korta blonda pagen mest, men den är lite för kort. vill ha det längre, ner till axlarna minst. men är rädd att mitt hår är för tunnt för att det ska bli snyggt... god dammit! syster yster kom hem och hjälp mig? ;)
*ta taa*

verkligen tom dag



har inte gjort nåt vettigt förutom jobb. utan inspiration. vaknade tidigt, tänkte vara på jobbet för vi i julkommitén + f skulle äta frukost på börje olssons. kom inte tidigare till jobbet än 10 i 8. skyller på halkan och blåsten.. sen fick jag nåt infall och jobbade till 17, har sedan bara ätit och stirrat på tv:n utan att kolla. tänkte jag ska se till att se number 23 nu. missade gratta morfar på namnsdagen igår dessutom.han som alltid minns mig :( nåja, film var det ja (otippat mig), blir udda att se jim carrey i nåt annat än en komedi. men tror den är bra, inledningen verkar lovande... gillar saker som har en tanke bakom. klurigt sådär. "You may be sure that your sin will find you out."



har fått julkort idag förresten, wiii! somebody loves me :)

*ta taa*

klassiker



såg tomten är far till alla barnen för nån dag sen. mitt lilla julmaraton. men den är ju för fantastisk! några odödliga citat nedan. :)


- Ursäkta om jag uttrycker mig lite gammeldags, men har du käkat blängsylta??

- Vem fan orkar var nykter i dehär sällskapet.

- Ja jag fullkomligt älskar julen, vem FAN behöver tv!?

- Men dö för helvete tomtejävel!!



får man gå hem snart eller?? jag har varit produktiv nå jävulisiskt idag. det måste väl räknas för något? har iofs shoppat lite smink på arbetstid, men det var ju chefen som tryckte en katalog under näsan på mig, då får hon skylla sig själv ;)

*ta taa*

farmor hade gjort det bättre



livsfarligt väder ute. hade jag haft liiite mer glid på skorna hade jag seglat tvärs över stan. dåligt orutinerad man ser ut när man är ute och går, tror det var en av gamlingarna från sundsgården som körde om mig med rullatorn på vägen till willys. det enda positiva med detta väder är att när jag väl vurpat och brutit lårbehshalsen är det relativt nära till pensionärshemmet så jag kan låna en permobil  för att ta mig fram.

blir gomys till bodyguard nu. den håller måttet än. nu körsbär, björnbär och gamla trogna brämhults..



däremot inser jag nu att jag glömde köpa kokos, satta orutinerade shoppingamatör jag är! kan bli vansinnig för mindre..

*ta taa*

julklappar



försöker mjölka systern på va tusan hon vill ha i julklapp. hon är kass ;) jag med iofs... men fick den geniala idén att vi ska på stan tillsammans och peka och prova. sen tyckte jag att det absolut smartaste är ju om man lägger undan en massa saker på olika affärer man vill ha till dan efter. också kan man sen gå ifred och shoppa det man vill ge bort. det måste ju vara det ultimata. jag vet att jag är efter, för sådär gör säkert alla andra redan. men jag är ju lite äljest. så jag kom på det nu, 24 år in i livet. nåja bättre sent än aldrig.



ska gå och handla lite nu, borde panta burkar och flaskor också, men jag hatar bära dom till affären och jag hatar att stå och panta. tror jag ska blinka lite med mor min så kanske hon kör mig en annan dag. dock ser mitt kök ut som en soptipp eftersom jag har drivor med påsar med panttjoffs i. typiskt. vilket dilemma. hatar panta, men är för miljövänlig för att fuska och släga i soptunnan.



ja ja.. får la se vad jag gör. på med kläderna nu så jag kommer hem nån gång, ska vara lite kreativ, har tagit fram symaskinen. ska sy mig ett förkläde av ett par gamla jeans. jag är inte så dum som jag ser ut!

*ta taa*

att prima eller inte prima, det är frågan?



funderar på att inhandla smashbox primer. har ju enbart hört en massa bra om den. en grund innan man lägger foundation. men jag är ju inte mycket för flytande foundation och då är ju frågan om den går att använda med mineralfoundation i puderform. men vet inte om det är nåt man verkligen behöver eller om det bara är överkurs? någon som har testat den? är grymt nyfiken på den iaf, finns på blush och prylgalen som jag är slutar det väl med att jag klickar hem den ändå oavsett :) lika att ta hem den när jag ändå är i klickartagen nu...



satt och läste en massa gamla mail nyss. tråkigt att det skulle sluta. fan. är ju så jävla nyfiken ju. första gången på 4 år. stort. nåja, man får inte allt man vill, uppenbart det. men kanske i framtiden?

*ta taa*

skulle ju göra natt tidigt..



men min vana trogen fastnade jag. nu i boston tea party. fan filip och fredrik är för sköna, inte för att tala om superfemman. dom gjorde ett lite dåligt jobb med andra säsongen av myggan. eller inte dåligt, men säsong ett var ju kung, så säsong två blev som en dålig uppföljare. gillar inte dåliga uppföljare. isch. gör ett nytt försök på sängen nu då..



*ta taa*

ett nej är ett nej



jaja, jag är uttråkad blev lite fjantbilder. bjuder på det i guess. läste iaf just ett grymt inlägg hos lily. hon är helt rätt ute. min åsikt är att visst det är kanske våldsamt dumt att man klär sig överdrivet utmanande, att det kanske flirtas lite väl överdrivet och att det ibland hinner gå längre än det borde innan man inser vad som håller på att hända. men det är fortfarande inte rätt att göra nåt mot en persons vilja, ett nej är ett nej, oavsett vad som skett innan. det är väldigt lätt att efter ett par öl säga eller göra saker som kan anspela på att man är ute efter mer, men när det väl är på väg att hända är det säkert för många varningsklockor börjar ringa och personen i fråga säga nej. NEJ. och då är det enbart det sista nej:et som betyder nåt. man går inte ut på krogen, festen eller på cykelvägen på väg hemåt för att bli utnyttjad mot sin vilja. det var nog inte planen för kvällen när man gjorde sig i ordning för en rolig kväll. definitivt inte. ett nej är ett nej, även om det bara sägs en gång. inget offer ska ens tänka tanken eller tro att det är ens eget fel för att man hade för djup urringning eller för kort kjol. aldrig.




*ta taa*

filmmani



har hamnat i nån besatthet på sistone. jag ser filmer på löpande band. jag vet inte om det har att göra med att det är mörkt ute mest hela tiden, för mörker är ju det perfekta att se film i ju :) kan inte bestämma mig för om jag är tragisk eller inte. får återkomma på den punkten. men däremot har det ju varit ett evigt tjat om twilight, så det torde väl bli nästa film jag ser iaf. eller borde man läsa böckerna först? nån?



jag och a hade ju satsat på box idag, men vi tappa som tiden. bokar om till torsdag, vilket förmodligen är lika bra.. har inte tränat på två veckor så jag kommer avlida. ska få mig nåt i magen nu och sen släpa mig till spinningen vid 19 nån gång. på onsdag blir det mysfrukost för oss som fixade julfesten, mys på börje olssons med andra ord :) nåja, mat var det nu ja...

*ta taa*

dagens


 
humör: lugn och sansad
gjort: sovit alldeles för lite
planer: jobb, jobb, jobb sen träning
ser på: dataskärmen/sneglar ut genom fönstret på en mörk tågstation
lyssnar på: en telefon som nån glömt koppla ur samt j som surrar i sin tele
läser: alla jobbmail jag missade i fredags
dricker: vatten

äter: tog precis mina sista maltezers..

bästa: snart kommer syster hem (fredag)!
sämsta: måndagmornar
väder: -2C och mörker
kläder: Svart tunika (VILA), lila lackbälte (Gina), serietidningsleggings (Cubus), knähöga skinnstövlar (Miss Sixty)




*ta taa*


experimentera mera



jag gillar ju detta med att experimentera lite, är lite för feg ibland. har tänkt nu i en evighet att jag ska fixa färgade linser för att pigga upp lite. är rädd jag kommer bli beroende dock, haha. fargadelinser har en massa olika, världens djungel, men tror jag ska köra på bruna eller gröna/turkosa. är väl lite äckligt med för ljusa ögon? de har billiga erbjudanden just nu dessutom. bara att passa på!


*ta taa*

jem and the holograms


minns ni dom? fantastiska! det var väl en serie egentligen tror jag, har aldrig sett den tyvärr. men jag och syster yster har filmen. fan barnprogram var bättre förr.. cant get my love together, lyssna och njut!



tänkte gåå och handla men har tappat all inspiration, tror jag ska ta en låååång dusch ist för att pigga upp...


*ta taa*

världens snyggaste juicepress


grymt läcker är den. design alessi, italienskt märke. finns bland annat på rum 21. även fast jag aldrig, aldrig, aldrig skulle vara så hurtig att pressa egen juice (även fast det är den godaste juicen) så hade jag velat ha den, bara för att den är så snygg :) tack gode gud för brämhults juice, dyr nå jävulst, men smakar himmel för oss slöa, icke egen-pressande människor.



vart att sova galet länge idag, inge kul väder ute heller, men ska försöka ta mig ut en sväng och gå.. snart.

*ta taa*

presentkort



blir lite efter med mitt julfilmstittande emellanåt, vilket innebar att det blev robin hood idag, blandat med sunes jul. vilket då i sin tur fick mig att komma ihåg att jag är kär i sean connery. så nu ska jag göra mig lite köttsoppa och sen se klassikern the untouchables eller de omutbara som den heter på svenska. sir conneyr fick ju en oscar för bästa biroll i den filmen. jag har alltid varit kär i gubben, skulle jag nånsin få för mig att kopulera med en gamling skulle det vara han, född 1930, men män blir väl bara bättre med åldern? ;)



har kommit över en kul grej. registrera dig på gratisbio och samla poäng för att få biocheckar, presentkort och annat smått och gott. klockrent att handla över nätet via gratisbio, man handlar ju redan så varför inte få lite extra för besväret då? :P presentkort på upp till 700 kr kan man samla ihop till och få, hur fint hade inte det varit nu till jul!?



*ta taa*

är det värt det?



dessa fantastiska jeans från fornarina har jag major cravings efter. men 1500? och har ingen aning om passformar eller storlekar? shopping på nätet är ett vågspel, speciellt när man är slö som jag och tycker det är jobbigt att börja skicka tillbaka kläder och byta storkelar osv. orka. men mitt hjärta slår för dessa, finns att beställa på tretton. me liki a-lot!begränsade antal storlekar kvar dock. what to do, what to do?



*ta taa*

snusa = lukta



allvarligt!? är det någon som kollar ut nu? det snöar historiens stärsta lapphandskar och inte några få fjuttiga, det snöar hur mycket som helst! wiiii! däremot ska jag inte ut och hoppa i snön som jag brukar. fick nog av det när jag gick från lerbäcken igår, gissa om dom så i n t e hade pologat min väg hem. fick agera snöplog själv, var blöt i svett när jag kom hem. men det var det värt! h och m hämtade mig på väg hem f¨rån stan och vi gjorde en myskväll med potatsklyftor, älgkött, bearnaise och fetasallad. outstandig!

lilla har varit sjuklig i veckan hon med, haft över 40 graders feber. dom gör det bra h och m, en annan hade ju fått panik och bosatts sig i ett tält utanför akuten för att ha nära om det skulle hända nåt. lila a är det sötaste som finns, jag vill ochså ha en lite klump som kan ligga på min mage. funderar dock på en fransk bulldogg så länge... jag och lilla a här ovan i brändön när hon var alldeles nyinkommen, i just lööööv the new-baby-smell :P eller okej, all småbarnsdoft är ju mysigt, satt och snusa på henne igår varje gång jag fick chansen. en sån sötnöt!



har varit uppe ett bra tag, hunnit se en film, men har glömt äta som vanligt. frulle nu..

*ta taa*

mat för hjältar



kände att jag började må konstigt, tänkte om jag var sjuk. sen kom jag på att jag har ju för fan inte ätit. nog är man ju knäpp. så mat nu och avslitt 12 av heroes, säsong 4 är jag inne på.. addiction? avsnitten kommer inte nog snabbt!!



*ta taa*

årets skandahler!


 
ja ännu en julfest att lägga till arkivet. och som sig bör så är det ju inte en riktig julfest utan att det spårar totalt. men då har vi gjort det också så behöver vi inte ångra nåt. var en riktigt fin kväll, fick pris i julkommitén också, som om dom kunde läsa mina tankar. en hotellfrukost!! kanske himlen på jorden :) jag trodde jag skulle dirigera ordet för att p skulle få lite sena bröllopspresenter då han och lilla frugan knöt banden för några helger sen i hemlighet. men icke! kul med uppskattning. f gjorde ett excellent jobb som frilansande konsult åt julkommitén med sin finska-pensionärers-musiktävling. hatten av säger jag bara. han får följa med på frukosten tycker jag!



är ju då ledig idag, men har inte gjort så mycket vettigt. var på jobbet och hämtade mina saker och fick det senast skvallret från gårdagen. ska se om jag inte kan få fram lite av bilderna från igår, fast det får bli på måndag.. osäker på om jag vill se dom.

*ta taa*

tekniken hatar mig



ahhhhgh! jag o b försöker få igån singstar på ps3, men det funkar ju för satan inte... så att man kan bli arg. ringde skatteverket om hjälp, hon sa tryck fyrkant. hjälpte inte. nu hoppas vi att b och skatteverket kan hämta hennes ps2 så vi får lite julefrid på julfesten. hoppas på en bra kväll :) känner mig uppstressad, h gav mig värsta pressen i morse, men kul att det uppskattas när man styr upp. gillar henne :)


 *ta taa*

überstressad



ibland blir det som bara för mycket. jag tror att en hälsosam nivå av stess är bra för prestationen, ialla fall för mig. jag presterar bättre och effektivare under en viss press. blir det för mycket däremot går jag smack in i väggen. typ som nu. jag vet inte ens varför jag är stressad. vibrerar som en liten humla känns det som och får inget gjort. har ju MASSOR att göra. banat osså...



måste få fingrarna ur, blir fanimig inge hockey iaf.. men någon har definitivt lyst upp min dag. precis vad jag behöver i vintermörkret :P

*ta taa*

brinn brinna brinna bränn



jaha, har lyckats bränna lite skivor nu. hade ju kunnat ta mp3:n till jobbet imorrn, men tänkte det är lika att köpa en drös med skivor och bränna ut allt på dom istället. då kan jag ju med gott samvete rensa i biblioteket på datorn. fick ju ett europe-anfall igår så jag ska bränna lite såna skivor också. luleåkalaset för två år sen tro jag det var dom var här, hur fantastiska som helst. innan det hade jag knappt hört nån annan låt än carrie, men det öppnade mina ögon. ja det var tider det. undrar om det är ett tecken på att man håller på bli gammal när man går runt och blir nostalgisk som jag blir hela tiden?



*ta taa*

du får inte


du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
nä jag önskar inget hellre,
än att du gör allt emot mig snart.

du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden,
du behöver räcker till
och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

du får inte röra vid mitt hjärta,
som om allt var uppenbart
men jag önskar inget hellre,
än att du gör allting mot mig snart..




sonja alden.. jag kunde inte sagt det bättre själv. du får inte, du får verkligen inte. jag är så trött nu, så fruktansvärt trött, i både kropp och själ.

*ta taa*

en julsaga



dag 9 på mitt julmaraton. musses julsaga. alltså jag älskar berättelsen i alla former (förutom den mupparna gör, dom skrämmer mig). så söt, nästan så man får en tår i ögat. snar är det jul, då kommer syster yster! lillstrumpa är så ensam :(



christine började just, det är tamigtusan ett fantastiskt program, jag behöver skratta just nu. har precis varit på en milalång promenad till bergviken och tillbaka i -16 grader... kan skära glas med ni-vet-vad just nu, hihi



dusch och sova nu.. försov mig ju imorse, sååå typiskt mig att snooza bort morgonen, vaknade ju pigg och klar kl 6, men icket!

*ta taa*

nostalgi, smells like the 90's



heart - all i wanna do is make love to you



fantastisk låt. satt just och såg på Vh1 och fick en nostalgitripp utan dess like. en riktig bil-körar-låt är det också, vet inte varför. den bara är det :) ut och gå nu tänkte jag.. bloggen funkar inte, går inte lägga upp varken bilder eller länkar, jävla skit-teknik säger jag.. ohh.. känner ännu en nostalgitripp på väg, EUROPE!!



varför kan du inte bara förstå mig? varför har du aldrig förstått mig? så sorgligt..

*ta taa*

jag vill lukta bomull



har hittat en mysig parfym som jag måste klicka hem tror jag. finns lite varstans, men eleven är ett ställe iaf. fanns då inte på stan, vilket kanske inte säger så mycket eftersom luleå inte är så stort.. man ska visst lukta fluffig, varm, nytvättad och torktumlad handduk, låter ju fin fint :)



jag är förkyldare än nånsin idag, mamma m och j förbjöd mig att springa och träna BP på lunchen. klokt beslut. tack mammor!

*ta taa*

en bild säger mer än tusen ord..



det kan förklara mycket, få en att minnas oändligt, locka fram känslor man trodde var borta. men musik kan väl göra samma sak? det är otroligt hur mycke känslor musik kan få ur en enda låt egentligen. det finns tusentals låtar oavsett för vilken humör man är på. låtar som tvingar fram minnen man inte ens visste fanns. musik som säger allt så mycket bättre än man själv hade nånsin kunnat få ur sig och beskriva. är väl kanske därför vissa musiker blir så hyllade, för att dom kan fånga det merparten av oss människor känner och få ner det i text och toner. det otroliga är att långt innan jag visste hur jag kände så hade nån redan känt samma sak och gjort det till musik. ibland undrar man om inte låten var skriven för just en själv. hur skulle dom annars kunna veta exakt hur jag känner just nu? kusligt..



eva cassidy - fields of gold



om du bara visste varför denna låt har fastnat, då hade du kanske inte gjort som du gjorde.. men hur skulle du kunnat veta?



är nästan färdigbakad nu, fan blis som stolt över mig själv. kanske finns hopp för mig med :) var förresten på stan idag efter jobbet och inhandlade lite små-stuffs till torsdag, ska experimentera lite med ögonen tänkte jag, visar sen. hittade en jättesöt leopardfärgad knytblus, fast den var lite stor :( men ska hiva fram symaskinen och göra under med den tänkte jag.. tror det blir skitbra. hittade mitt franslinne idag, men i en gigantisk storlek. kunde ha den, men fatta snygg jag hade varit om jag fick den i 36 istället :( har lagt undan den, vet inte vad jag ska göra. den var verkligen jättefin och jag kan nog komma undan med den större, men jag vet jag kommer störa mig på det.... faaaan!

*ta taa*

boog undt elliot - fjant jag är














ja nu är det väl ändå officiellt, jag är världens barnrumpa. men vad ska jag göra åt det. det är ju roligt med tecknat. såg boog och elliott i helgen, svenska röster. med andra ord mikael persbrandt gör rösten till björnen och en gotlänning gör rösten till flygekorren. hur mycket roligare kan det inte bli. åh herre gud. ja jag hade roligt iaf. jag kommer nog aldrig växa upp :( typiskt.



mat på gång nu, är duktig och gör matlådor också, hur stort är inte det på en skala? sen blir det ännu mer vuxenpoäng, ska göra lussebullar :)

*ta taa*

äckligt kreativ människa



om jag får säga det själv alltså. har julpyntat lite till nu bara för att jag fick en genialisk ide om  mitt kylskåp. hitta nå gamla ramar som har magneter baki. har haft bilder på folk (alltså personer jag känner, inte random people) i dom tidigare. men kom på nu att några tomtar till kan ju inte skada. resultatet?


fint va? fan jag kan när jag vill.. *host* ska försöka göra natt tidigt nu, kommer aldrig ta mig upp imorrn :S

*ta taa*

festfixarpappan



nyss hemkommen, kallt uta satan var det kan jag säga. men mysigt var det, har suttit och sett innebandy med pappan. fast detta först efter jag berättade om partylekarna jag fnulat på till torsdag, eld och lågor som vanligt. var en liknande lek som vi lekte i buddbyn på fasters 50årskalas. fast då var temat fantomen i djungeln, kan säga att det var kanske hur kul som helst. snubblade igår över samma lek fast med ett annat tema. "de ruttna totempålarnas dal" behöver jag säga mer? riktigt vilda western tema :P lilla pappa vart tokig och började drömma sig tillbaka till när han vart partyprisse och arrangerade fester. söt han e :)



har i ett svagt ögonblick lovat mig till bodypump tisdag på lunchen. kommer dö. fast det är ju inte riktigt lika mycke kondis som box. tror fortfarande jag måste stå över passet imorrn, men det kommer ju fler dagar. a har för övrigt lovat bjuda på fika nästa gång så vi får kanske fika istället för att träna, typiskt, hihi :)



ska ta itu med lite disk nu. pappa frågade vad jag ville ha i julklapp nyss, sen muttra han nåt om att han kunde komma och diska hos mig som en tidig julklapp. var nära att acceptera. fy blä för att diska :(

*ta taa*

idag börjar den långa vandringen



ska gå hem till mor och far för söndagsmiddag. tänkte hinna förbi bergviken samtidigt, vilket innebär att jag också måste förbi stan, vilket i sin tur leder till att det blir en förbannat lång promenad. och jag har bara tråkig musik i mp3n nu :( förkylningen känns bättre idag, kanske till och med så bra att jag vågar tröna imorrn. gud vet att jag skulle behöva det. fan också, min fina plan om att vara i form till årets slut gick ju inte så jävla bra. dåligt med motivation nu, trodde verkligen jag skulle ha motivationen efter allt som hänt på sistone, men icket. fattar inte..



vill ha denna top till julfesten iaf, hoppas den finns kvar i storlek.. kappahl av alla ställen, denna top finns ju på vilken butik som helst nu i princip, men jag har först nu hittat en vars design uppe vid axelbanden jag gillar. borde pallra mig fortast möjligt och inhandla. måste nog ändå på stan på måndag och införskaffa proviant och material till torsdag.



nu börjar den långa vandringen.. pust och stön.

*ta taa*

gissa vad det blev?



jo, efter noga övervägande så blev det x-files inatt.. otippat att jag gör ytterligare ett till film-inlägg. nåja, det får bli så, har ju fan inte gjort annat än sett film de senaste dagarna. kul liv? nåja, skyller på sjukan. fan kommer ihår när man var yngre och satt och såg dessa på nätterna. borde nästan fixa hela serien på box och sträck  se dom nån gång, det hade varit grejer det!















natti natt dårå.. film och sen drömmarnas land, måste ställa om dygnet då det är jobb på måndag igen. kommer bli ett ruskigt tempo denna vecka.isch.

*ta taa*

festlekar och elvis



eftersom jag är sjuklig så får ju jag vara hema och tråka på en lördag.. vilket innebär att jag osäkt kom in på att börja fixa sånghäftet (bätre sent än aldrig) till julfesten på torsdag. har dragit igång lite eurodisco och smuttar vin. ja så sjuk är jag inte att lite vin inte piggar upp :P hitta iaf massor med sidor med partylekar, släpande nämligen fram min mapp med småt och got, vilket innebär att jag hittade alla gamla nolle och phörashandböcker. i phösarhandboken har jag skrivit en lista på massor med förfestlekar. men eftersom mitt minne är lika pålitligt som en mytoman så var jag ju tvungen att googla samtliga lekar för att minnas hur man gjorde dom. ja herregud säger jag bara, i n n a n jag kommer få nån på jobbet att leka dessa :) dock spelar väl torsdagen lite till min nackdel, samtliga ska jobba på fredag så dricklekar är ju inte att rekommendera skulle jag tro. fast hade vart kul att få småtanterna lite berusade, tror att lena och eivor skulle vara kalasroliga. dom är mina absoluta favoriter på jobbet :) det roliga är inte bara deras rediga piteå-dialekt utan även att vi gillar som samma saker, typ stickning och skor, ja jag är en gammal gumma fast i en ynglings kropp. enough said. sen att lenas karl heter eilert är ju kanske det roligaste nånsin. han ser visst inte ut som eilert pilarm, men ändock :) fan nu tappa jag tråden igen, festlekar var det.. väcker minnen. ja herregud. ska nog leta vidare och fnissa lite åt allt tokigt vi gjorde under phösartiden.



*ta taa*

ten inch hero



var ju en helt awesome film! it's a keeper! film om vänskap, kärlek, lögner, att tro på sig själv, se längre än till utseendet på folk. också var den sådär gullig med enbart lyckliga slut för samtliga inblandade, alla fick det dom ville ha och det gillar jag. orkar inte mer tragiska slut just nu.



ska nog ta mig för att baka lite nu, nässpray är fortfarande ett helvete, men det hjälper. sen måste jag jobba på det här med kontanter, jag har tamigfan aldrig kontanter. hopplöst. tänkte gå och sola, men då måste jag in till stan och hämta kontanter vilket kändes tungt, men jag behöver pigga upp mig själv. borde vara obligatoriskt med ljusterapi nu när dagsljuset försvinner innan man vaknat för tusan..



vill på ikea också, helst med ulla, hon är rolig att gå på ikea med, men men.. typiskt. nu blir väl mamma sur också. dubbel typiskt.

*ta taa*

fonduefeber



mycke fondue nu, var ju lite mer avancerat förra helgen med kött och grejer. idag kör jag o j på en lite mer stillsam chokladfondue framför idol. lite vin, lite choklad, lite frukt och lite lite snus. kommer att bli bananas! vill helst bara komma över idol och se filmen istället, tycker inte riktigt att årets idol håller måttet om jag ska vara ärlig. ja nog sjunger dom fan så mycket bättre än mig, men ändå, inte samma klass som förut. tyvärr. gillade anna men hon åkte ju ur, skandahl för övrigt. nåja, inte sura nu :)



blir devour eller ten inch hero sen ikväll, har inte bestämt än, det enda jag vet är att jag ska dregla :P

*ta taa*

i was addicted to you



ibland är det tungt när folk inte förstår. när den man vill ska förstå mest inte förstår nåt alls. som om man pratar olika språk. men i slutändan är det kanske inte olika språk, det är bara olika personer, en sak som är så självklar för en person är inte alls vara självklar för en annan. har inget att göra med att man är dålig på att förklara eller att man inte förstår det som behöver förklaras. man är bara olika, känner inte samma saker och kan därför inte relatera och förstå det den andra personen försöker få fram. vilket slutar i att det blir fel, personen förstår inte alls eller förstår helt fel. jag har ofta svårt att få fram det jag menar, få det att nå in till rätt person, få den personen att förstå hur jag menar. har hänt ofta nu på sistone, är det mig det är fel på ändå? trots allt? call me when you're sober..


*ta taa*

naughty naughty..



vilket inte är vad jag känner mig nu, känner mig ynklig och snorig, men det hindrar ju inte mig från att kolla på läckra saker för det. agent provocateur och victoria's secret lockar mig just nu. me liki.


ska återgå till att tycka synd om mig själv..

*ta taa*

slutsats: nässpray är ett helvete



tyckte mig ha en ljus ide för några timmar sen. nässpray kanske hjälper min lilla fjuttsnuva tänkte jag. tji fick jag, det blev ju bara värre! var skönt en timme eller så men nu känner jag mig mer täppt och sjuk än nånsin. va är det då för vits med nässpray om det i slutändan bara förvärrar? läkemedelsföretagens konspiration mot oss stackars konsumenter säger jag.



har betat igenom alla supernatural som finns nu. tvärr. jensen ackles här till vänster är ju en syn för trötta ögon. hans rollfigur är sådär sarkastiskt rolig och kan bjuda på sig själv, vilket är två kvalitéer jag uppskattar hos en karl. my, my, my.. nåja, har börjat plöja igenom fringe nu istället då jag bara får ligga framför tvn och feberyra, har ju missat ett antal avsnitt på senaste så jag tänkte lika att kolla från början istället. och har ju haft en crush på joshua jackson sen han var med i dawsons creek, vilket ju är typ två decennier sen :P tyckte att han var lik en gammal pojkvän från brändön då det begav sig. tyvärr är dom inte lika lika varann nu till utseendet, tur det kanske, annars hade jag väl sparkat mig själv dagligen för att vi gjorde slut :)



men nu ska jag ta ut min stek från ugnen och lägga mig och sova med två alvedon i magen...

*ta taa*

grrr.. och morr med för den delen



hancock var riktigt bra faktiskt, plus på den kan man säga. däremot suger ju bad santa stort, vet att jag sett den förr men mindes inte att den var såhär kass. otroligt. okej,lite gullig är den, men seg nå våldsamt. kanske iofs bara är för att jag inte har nån ro i kroppen...



har legat i ide ett antal dagar nu, känns kasst. har rotat fram en nässpray nu så jag kan se ljuset i tunneln iaf, men det är nog alt. nu har jag ångest istället för att jag inte kunnat träna som jag tänkt mig, inge kul alls.. får se om jag ska utmana ödet nåt i helgen eller om jag kanske ska ladda för boxingen på måndag med a istället.. mest troligt.


 undra sa flundra om inte feberyran tagit mig?
*ta taa*

hancock



har för mig att jag och d har sett denna, men är inte säker.. nåja, tänkte göra ett nytt försök iaf i väntan på ugnen.. tänker dock dra ner persiennen nu, är deprimerande att se snön smälta :( dumma!



längtar tills syster kommer hem bara..

*ta taa*

jul, men vart är snön?



julsteken är i ugnen, degen har knådats och jag har till och med städat efter mig själv... de händer inte ofta så därför måste de ju vara jul. men varför är det plusgrader? dehär håller inte alls.. mår inte bättre idag heller, fan tycker jag gör allt för att bli frisk och så, kan ju för bubblan inte vara sjuk på julfesten. hade ju vart en skandal utan dess like.



hitta dessa juicy gelée i glamour igår. men varför hittar jag dom så sent :( dom lär ju inte finnas kvar längre, men finns det nån julande kanske han/hon fixar det åt mig? visst är dom för söta? och med sånadär klara, fina färger så man blir glad här i mörkret.. men vågar mig inte in på stan nu, dels med risk för livet för att det är så satta halt ute, men dels för att det blir så sabla dyrt när jag går på stan. ska ju som undvika köpa nå saker nu, borde väl ge morsan en sportslig chans att hinna köpa nå klappar innan jag köpt alla själv :)



har ju en julklapp över i år, så går det när man har framförhållning, dumt av mig. borde vetat bättre. kanske ska gå och lämna den ändå, skulle ju vara som en käftsmäll i ansiktet på julafton. men va fan ska jag annars göra med den, för sent att lämna tillbaka den nu.. får se hur jag gör. egentligen har jag väl två klappar över, men den andra kan jag kanske ge mamma och pappa istället, tror i alla fall att mor och fd svärmor har lite samma smak så det hade funkat på båda, fast iofs har ju jag också den smaken så jag kanske behåller den själv ist :P

*ta taa*

glamour



har hittat min gamla gömma med glamourtidningar, slutade prenumerera för att jag inte hade nån koll, dom bara rasade in i brevlådan utan att jag hade koll. så jag tyckte det var bättre att sluta prenumerera. men ångrar det lite nu, har kommit på att jag älskar dom, perfekt format att bära med sig, man hittar alltid nåt nytt roligt i dom när man läser dom andra, tredje och fjärde gången och tidningen är bara bra helt enkelt!


var riktigt skönt med lite sol, tycker man luktar gott när man solat också, hihi. ska lägga mig i tid för en gångs skull nu och drömma mig bort med min glamour..

*ta taa*

all i want for christmas is you



hårgojs är jag beroende av, älskar dessutom tigis bed head, dels för att dom är bra, men också för att dom är ju så söta :) blir ju glad bara av dom fina färgerna och flaskorna :P har hittat dessa två body mists nu också som jag vill ha, utöver small talk som gör håret sådär tjockt och fint. alla dessa finns hos lyko eller på vilken vettig frisörsalong som helst. ge mig!



ska gå och göra nån nytta nu, sen ska jag fanimig sola.. är fortfarande trött som en liten gris :( tänkte lite solarie sol kanske hjälper..

*ta taa*

inte sjuk, men inte frisk



vet inte vad det är med mig, är som inte sjuk, men är fan inte frisk heller. har ingen ork eller energi alls. jävligt kul när man äntligen är ledig. ska ge det en dag till sen gör jag uppror..



lilla modern kom förbi igår ochså for vi till coop, tänkte jag skulle storhandla, men är ju så jobbigt utan bil så den ömma modern fick assistera. vart en massa saker, fast inte så mycket som jag trodde ändå. har köpt så jag har allt och lite till som jag behöver för att baka lussekatter, kokostoppar och chocolate chip cookies, så nu jädrar i min lilla låda. tänkte även samla husmorspoäng genom att göra i fin fin stek, nivet en såndär man har i ugnen i typ 18 timmar så den blir mör.. eller nåt. vi får se om det blir pannkaka istället.

sen när vi handlat lagade vi tonfiskklämmor i pitabröd och såg mamma mia tillsammas. jag gillar den, den är inte fantastisk, men musiken lyfter ju den flera kilometer upp i luften om man säger så.



honungste nu för min stackars hals, ska lägga mig i soffan och förlora mig i bröderna winchesters fantastiska värld, har snöat in totalt på supernatural kan jag säga. handlingen i sig gillar jag ju, men bröderna? tur att jag har feber, annars hade jag nog inte kunnat förklara varför jag blir så het när jag ser dom :P kex!!

*ta taa*

manikyrbehov



efter jag tog bort förstärkningarna ser mina naglar bedrövliga ut. korta och svaga, hemskt! försöker få dom att må lite bättre nu så nu kör jag en intensivkur med depends nagelvård.

samliga dessa finns på de flesta ställen där det säljs kosmetik, jag handlar oftast dem på parelle eller åhlens. jag börjar alltid med att tvätta händerna med varmt vatten och tvål och borsta nagelbanden och under naglarna med en nagelborste. sen sätter jag en droppe sesamolja på varje nagel (3) och låter dem vara ett tag innan jag masserar in och petar bak nagelbanden. sen sätter jag en klick nagelbandscreme (2) på samma sätt som med oljan och masserar in. när det har fått gå in ordentligt i nageln och händerna lägger jag två lager siliciumstärkare (1) som tydligen ska stärka och ge nageln kraft, nåja. sen avslutar jag med ett lager mulitlack (4) för glans och för att skydda nageln mot dagligt slitage.

nagelbandspeelingen (5) och ridgefillern (6) är mina kommande inköp. nagelbandspeelingen för att ta bort döda hudeceller och linkande på nageln och ridgefillern för att jämna ut nageln, ibland får man ju gropar och steck osv på nageln, för att få en jämn och fin finish på nageln innan man lägger på nåt snyggt lack överst.



ska packa ner min sjuka lilla rumpa i soffan med en film, eller sju, nu..

*ta taa*

så ynklig och liten



har ont som f*n i halsen nu, håller säkert på att bli sjuk. känner mig så liten och ynklig och ensam just nu. vill att mamma ska vara här och ta hand om mig. typiskt mig att bli sjuk när man är ledig. god dammit! ska se le orphanto nu, är inne i nån guillermo del toro-stim just nu, har sett massor av hans filmer på senaste. denna ska tydligen vara nån obehaglig sak, tänkte jag ser den nu först och avslutar med grinchen sen :)




kom nån och ta hand om stackars mig nu? hepp, inte det. får väl gå och hämta täcket och vältra mig i självömkan i soffan istället då..

*ta taa*

hitlist - julfilmer



tänkte jag ska börja få igång julkänslorna nu.. har börjat ladda ner en massa julfilmer och julavsnitt av roliga serier, en om dagen tills det smäller tänkte jag. kickstartar med grinchen idag, ingenting luktar mer jul än en knäpp jim carrey, eller?

1. The Grinch who stole Christmas
2. Karl Bertil Jonsons jul - Tecknat
3. Sällskapsresan - Snowroller
4. Bad Santa
5. Nightmare Before Christmas
6. Polarexpressen
7. The Santa Claus
8. Elf
9. Musse Piggs Julsaga - Tecknat
10. Eight Crazy Nights
11. Gremlings 1
12. Robin Hood - Prince of Thieves
13. Sunes Jul
14. Ivanhoe
15. Tomten är far till alla barnen
16. Livet är underbart (1964)
17. Svensson Svensson firar jul
18. Myggan firar ju - Säsong 1, Avsnitt 9 - Tecknat
19. Love Actually
20. Mupparnas Julsaga
21. Nötknäpparen och Råttkungen -Tecknat
22. Tomtar på Loftet - Norsk dokussåpa
23. Kajsa Kavat - Avsnittet när dom gör polkagrisar :)
24. Kalle Anka kl 15.00, vad annars? :P



några nya, några jag redan sett, några jag inte sett på tusentals år. bra blandning tror jag, handling nu...

*ta taa*

törnrosa får kämpa



ja alltså om hon ska sova längre än mig. tänkte vara duktig och gå upp tidigt och planera dagen, tänkte julbaka och sånt i veckan. men vad händer? jo jag vaknar kl 11. trots att jag vaknade av klockan kl 8 i morse så snooza jag vidare. vad är det för vits med att vara ledig om man ändå bara sover bor ledigheten. skandahl!! måste ske en ändring på det området..



ska försöka ge mig på lussebullar och chokladmuffins tänkgte jag. muffins är kanske inte så mycket jul, men va fan :) men funderar lite på om jag ska hem till björx och stöka till där istället. dom har ju matberedare, mena små filmjölksarmar klarar nog inte knåga deg :P



wish me luck, ska gå och handla iaf.. har ingen lust.men frukost först iaf!

*ta taa*

RSS 2.0