håll i er



uppe med tuppen och veijron i ottan. sticker med 6.45-planet till stockholm och sen vidare till uppsala. blir inge blogga där borta, men kanske cat fixar det?



*ta taa*

är i en champinjonfas



har aldrig gillat champinjoner så länge jag kan minnas. men nu har jag fått nå dille, har käkat färska champinjoner till allt på senaste. underligt. nån har iofs sagt till mig att smaklökarna ändras vart 7:e år? vilket skulle förklara ganska mycket. har aldrig gillat kaffe, brie, rödvin, oliver och andra vuxna saker. förän nu. allt på samma gång. bra blandning.


har gjort lite ärenden på stan och nu ska jag väl försöka få ihop nåt som kan kallas packning. och fixa naglarna, herregud det hade jag glömt. så mycket att göra, så lite tid.



update: lyckan är fullständig, i allt packande hittade jag mitt älskade läppglans som varit borta i en evighet. lucky me.

*ta taa*

jobba på biccarna



for och gymmade efter jobbet, jobbade lite på små-biccarna mina, så nu är jag helt knäckt i armarna. och sen ett jävla ursinniespass spinning på det. är helt slut precis överallt nu. knäet känns åt helvete dessutom. bådar inte gott inför innebandyn. sen ringde j idag på jobbet också, hade inte den blekaste att hon och n också kommer till valborg. ska bli svinskoj, precis som förr i tiden. cat ringde också så nu är jag om möjligt ännu mer taggad för resan. måste packa dock, men först middag.



fotnot: tog rygg på ett kex på väg tillbaka till jobbet för att träna. luleå upphör aldrig att förvåna. jag trodde jag hade sett alla kex värda att se i denhär stan? uppenbaligen inte. tack för det luleå stad.



*ta taa*

tråkigt deprimerad



det är mitt state of mind just nu. riktigt jävla tråkigt deprimerad blir jag. det regnar. då försvinner all slags motivation. har tappat ett av mina favoritörhängen dessutom. crappy day, la-di-da med andra ord. men jag antar jag måste släpa mig och träna ändå. på med galosherna bara och trotsa vädret. men då får jag ju iaf ha mina läckra gummistövlar, wii!



*ta taa*

thank god for darkwell



har hittat en piercare som gör nape äntligen, inte i luleå dock, men uppsala, darkwell. nu ska jag bara övertala dom att göra den på mig första maj. lycka till stolpskott. nåja, vi får se. med lite tur blir resan till uppsala ännu en procent bättre :) nära nu catten!!



uppdate: givetvis har dom stängt torsdag-fredag och vill visst inte öppna stället för min skull :P typiskt tråkigt. jag som hoppades så. men det får väl bli en annan gång *suck*



*ta taa*

komma aldrig somna



när jag väl börjar dricka kaffe har jag svårt att sluta. fick lite besök så då slog jag på perkulatorn och dukade fram. mina försök att bjuda på cappucino med daim-smak dissades rejält, därav kaffe. och nu är jag speedad som vanligt när jag hävt i mig 3 koppar. finns det nå värre än att ligga och vrida sig i sängen och verkligen vilja somna men inte kan? nåja det löser väl sig.


har haft en skön, produktiv dag här hemma. känns bättre än på länge. sjukt skönt väder har det varit hela dagen också, har fortfarande balkongdörren öppen och det är inte ens det minsta kallt. om nu bara all snö kunde försvinna så det blir sommar på rikt!



*ta taa*

tillbaka från obydgden



kring 17.30 hade vi äntligen lyckats få ihop vårt pick och pack och drog iväg mot sherwoodskogen. sern efter en lång och kämpig väg (man måste gå sista biten, nån kilometer in i skogen) så var vi framme i jaktstugan där myggen hälsade oss välkomna. borde inte dom sova nu? nåja, vart en tokskön kväll, inte lika i gasen som jag trodde det skulle bli, till vår besvikelse hade vi till och med kvar öl på morgonen när vi vakna. och eldades gjorde det som om det inte fanns någon morgondag. ute, inne, ute igen, ute och inne och tillsist bara inne, vilket resulterade i en tropisk hetta utan dess like. rena regnskogsjungeln. blev lite striptease för att klara värmen och ölspel vilket aldrig kan sluta väl. uppdaterar med bilder senare idag.



men nu är jag hemma och återställd. var precis ner och hämtade en ke-bakis-pizza och har bokat tvättstugan, organiserat både plastpåselådan (lådan längst ner i köket, allt enligt de inoffociella EU-reglerna för var man ska ha påsar) och min socklåda. har en tendens att bli väldigt kreativ dagen efter om det inte infinner sig allt för mycket skallebank dvs. har kommit fram till att det flukturerar väldigt mycke hunkar på malmen också, tog rygg på ett kex på väg till harnet för att hämta pizzan. fina hunkar, sol, blå himmel, pizza och cola på balkongen, kan man få en bättre avslutning på helgen undrar jag?



*ta taa*

i'm hurt



smet iväg på systemet efter jobbet igår och sen på åhlens igen. jag vet ju aldrig när jag ska behärska mig så jag köpta en till persienn att ha i köket, i vilket fall för i sommar. städade och fixade lite hemma, då jag givetvis lyckades pajja ett glas. eller det hade skett tidigare att det fick en spricka så jag skulle bara ta ner det och slänga det. skuttade ner för trappen och precis innan porten så slår jag knäet i påsen. gör ont utta helskotta men jag hoppade vidare. tills jag börjar känna att det rinner nåt längs benet. linkade upp igen och kravlar upp byxbenet och ser hur det forsar blod. blod är ju läckert, men de gjorde fan ont. it's in the booooone!! gör ont som fan idag kan jag säga. var lite kaxig igår och slängde på ett plåster och fixerade med tejp, men idag är det fan värre. typiskt min tur.



nu blir det en liten 3,5 på balkongen för att värma upp inför ikväll och för att varva ner efter jobbet. har huvudvärn.. suck och stön..



*ta taa*

off to work



beordrad övertid idag. vi ska jobba ner balanser, så mellan 9-15 sitter jag och sliter. men då blir belöningen desto bättre, nån timme därefter sticker vi till jaktstugan för och umgås och sova över. kommer bli totally awesome! skriver mer, och berättar om min skada som klant-jag drog på mig igår, när jag kommer hem. i'm hurt :( men jag har inge träningsvärk (än, peppar peppar) efter träningen igår. ego-girl-klubben sammanträder nedan...



*ta taa*

de går fan inte lita på nån av oss



blev en runda på stan efter jobbet för att köpa kuddarna jag surrat om. fast det blev inte gröna som jag tänkt mig först, föll för dom lila istället. sen strosa jag runt lite i solen, knallade hem, och insåg att jag ville ha en persienn också. knatade tillbaka till stan i det fantastiska vädret och kom hem med mer än bara en persienn som vanligt. nåja. fick med mig en chai latte från waynes i vilket fall, en liten bit av himlen tror jag.


bokade helgen med j och då började han muttra om att "man kan inte lita på nåt som blöder i en vecka utan att dö" jag kontrade snabbt med att "man kan inte lita på nåt som har två huvuden men inte blod nog att hålla båda igång samtidigt" touché!! kvinnor och män är lika illa båda två :P



*ta taa*

places to be, people to meet



bokade resan i förmiddags. ska bli så förbaskat kul! och skönt men nå jävulusiskt att komma bort lite. för att vara jag så är jag förvånansvärt uppbokad de närmsta helgerna.. hm.. och nu insåg jag precis att  vi bokat afterwork när jag inte ens är i stan. nåja, dom får la klara sig utan mig helt enkelt. skönt att ha mycket ändå, då hinner jag inte med lika mycket tänkande, tror det är bra för mig.



glömde än en gång att gå förbi indiska, börjar bli kallt om rumpan att sitta på utemöblerna utan kuddar.. får väl åtgärda det imorgon i guess. men nu ska jag vara huslig och laga hawaii kyckling och ris. måste få ordning på mina matvanor.


*ta taa*

årets första



jag och s tog en lite promenad efter lunchen, och helt oplanerat så inkasserade vi årets första mjukglass ute i solen. totally awesome!! dock så var det väl inte en lika fantastisk känsla i min nylagade tand av att äta glass, men måste man så måste man :P


*ta taa*

kungligt



snubblade över en favorit på vh1 häromnatten. kings of leon. gillar hela deras senaste album, mest låten use somebody. skönare vårkvällsmusik på balkongen får man leta efter. sångaren har sån fruktansvärt skön röst, lite hes, lite raspig, lite för skön för att man inte ska vela hoppa på han. vårens favoritalbum får bli only by the night.


har inte med mig träningskläder idag, kommer bli lynchad. men jag orkar fan inte, mina benhinnor tar kål på mig. undrar om jag ska börja köra innebandy varannan vecka bara..

*ta taa*

bakfickan



på vägen hem från träningen ser jag det sötaste jag vet och jag kan inte låta bli att le hela vägen hem. ett par går framför mig, killen en aningens längre än tjejen. han lägger armen om hennes axlar och hon ena armen om hans midja. sen letar sig hennes tumvante ner mot hans bakficka på jeansen och ner i den, sen går dom bara sådär. handen i bakfickan. det är det mysigaste som finns. bakfickan är mitt favoritställe att ha handen på, och det bästa är för det första att det är mysigt, sen får man en bonus för man får lite rumpa också. det är dom små sakerna man saknar..


*ta taa*

vilket dilemma



shopoholicen slår till igen. har redan gått lös på tribe en gång till, sen blev det nelly. älskar ju mina svarta platåer, är det dumt att köpa i brunt också?


har varit duktig och handlat efter träningen också, börjar bli som en måndagsrutin. är det ett tecken på att man börjar bli gammal när man har fasta rutiner?

*ta taa*

no energy



hade ingen energi what so ever igår att blogga. sov hos anna i lördags. traskade hem med lagomt tungt huvud kring 9 nån gång. tog två panodil och satte mig i duschen, blev sittandes säkert en timme innan jag släpade mig upp och la mig i soffan och slocknade. men det var det värt, en väldigt trevlig kväll. kanske lite mycke vin. och en blueberry cosmopolitan på invit som knuffade mig över kanten ialla fall.


har varit en bra, pigg, dag idag på jobbet. skönt att börja veckan så iaf. håller på pyssla mig klar och springa och träna nu. har börjat värka som fan i mina benhinnor på sistone, om det håller i sig så vette fan om det blir nå innebandy i veckan. beach 2009 har ju inte gått som jag tänkt mig, var dessutom på H&M idag för att handla mammakläder med s, men snubblade över en drös med bikinis istället. suck o stön. träning 100% i veckan och sola, annars vette fasen om man vågar ens prova en bikini :P



*ta taa*

dagens



humör:
förträffligt
gjort: vaknat tidigt och legat och dragit mig i sängen
planer: jobb, h&m för att leta mammakläder, träning och veckonahandling
ser på: -
lyssnar på: lisa lavie
läser: -
dricker: vatten och snart dagens första cappucino med kaffe och mjölk
äter: hårdbrömackor till frulle..
bästa: playlists på youtube, varför har ingen berättat det tidigare?
sämsta: dålig motivation
väder: underbart soligt, lagomt kallt, släpp ut mig!?
kläder: jeansklänning (GINA), skinnbälte med metallspänne (gammalt), beiga mönsterstrympbyxor (H&M), kängot (Dr Martens)



*ta taa*

synden fortsätter



har visserligen varit duktigt och varit ute och gått i morse. men där tar det nyttiga slut. padre kom och hämtade mig också åkte vi på en snabbrunda på storheden. hitta masser med söta neonrosa saker till köket, en tavla och en pil-vägg till balkongen. ruskigt nöjd måste jag säga att jag är andå med dagens handling. senaste timmarna har jag städat här hemma, vilket behövdes. nu tänkte jag få mig en låååång dusch och en öl och en god bok på balkongen innan anna kommer hit. synden fortsätter med andra ord med ost, kex, druvor, alkohol och kanske lite annat syndigt beteende, vem vet. såg på gamla avsnitt av big brother igår, när mullvaden jonas kom in. "ni lever ett syndigt beteende och jag tykcer det ni gör är okristligt och FEL!" hur kul som helst! jag hade ju aldrig kunnat hålla masken om jag var mullvad.. no pokerface here..



*ta taa*

a weekend of sin



har varit och svirat lite på stan idag igen, hittade mina massagebollar stadium, så ikväll blir det njutning. utöver det handlade jag, tänkte skämma bort mig med en tiramisu nu. och en öl :P tiramisu betyder ju pigga upp mig på italienska (eller vad de nu är för språk) så jag hoppas den gör mig på braigt humör, har varit en sån vecka typ :S nu ska ju visserligen tiramisu stå i kylen i en evighet innan man serverar, men otålig som jag är skiter jag i det..



2 äggulor

4 msk strösocker

2 msk amaretto eller marsalavin eller konjak eller annan likör

225 g mascarpone

12 savolardikex

1,5 dl starkt kaffe

2 msk kakao


Ta fram en form som passar, ca 15 x 20 cm, eller större. Tiramisun flyter INTE ut så man kan använda en större form om man vill utan att tiramisun blir större till ytan.


Lägg äggulorna i en skål och tillsätt sockret. Vispa sedan till en jämn och ljusgul smet. Tillsätt mascarpone och amaretto och rör eller vispa till en jämn blandning.


Brygg kaffet . Häll kaffet i en vid djup tallrik som det är lätt att doppa hela kexet i. Doppa kexen ett i taget i kaffet och lägg sedan det blöta kexet i en form. När du doppar, doppa bara en jättekort stund, ca 1-2 sekunder och bara på undersidan av kexet. Det ska inte bli genomblött. Kexet suger snabbt åt sig vätskan.


Lägg de 6 första kexen på botten av formen. Bred ut hälften av mascarponesmeten ovanpå. Sikta över hälften av kakaon. Lägg på de sista 6 kexen och bred på sista hälften av mascarponesmeten. Låt stå i kylskåp till serveringen, minst 1 timme men gärna längre. Den blir bara godare av att stå ett tag så att göra tiramisun dagen innan servering passar bra.


Precis innan servering siktar du över resten av kakaon.



*ta taa*


bronzing beauty



snubblade för nån dag sen över ett blogginlägg om kastanjevatten. det är som ett brunt, luktlöst, ansiktsvatten som ger en en brun-utan-sol-effekt, fast då utan illaluktandet och att man fläckvis kan tappa färg. var och hittade det på åhlens här i stan och det fungerade faktiskt. hade inte så höga förhoppningar, men det var väldigt enkelt att applicera med en bomullstuss i ansiktet och gav direkt resultat. sen försvinner det när man tvättar med tvål och vatten. så inget långvarigt resultat, men ack så effektivt ;) så det blir min nya favorit nu tills vårsolen gjort sitt :) sen har jag alltid haft lätt för att bli brun på kroppen, ansiktet däremot blir också brunt givetvis, men det är som att jag tappar färgen fortare där. perfekt då att kunna förstärka lite då det behövs. passade på att smita på systemet i samma veva och bulla upp. dum idé. tungt och jävligt så jag orkade inte göra stan nå mer. fast det var kanske lika bra, blir så dyrt annars.. hihi



känner mig anonym idag. dock har jag fått kärleksbrev på jobbet, ett riktigt ett, med hjärtan på. gullunge :)

*ta taa*

hur i helvete ska man kunna välja?



har fått bilderna av karl-william nu. men hur fasen ska man kunna välja en? fick en drös i olika ljusstättningar som vi tog, alla är ju som samma. men ändå inte. suck och stön. sitter och flipprar fram och tillbaka men kommer ingenstans.



har myst ett tag på balkongen sen jag kom hem. sen har jag diskat också :( men ingen fara! det gick bra! men det är ju inte obekant att det inte är min favoritsyssla. satsar på spinning ikväll kl 19.30. har sovit riktigt skönt inatt, sover alltid så skönt när man är slutkörd av träning. sen att jag vakna sur efter en obehaglig sann-dröm är ju en annan femma :P nivet när man drömmer så att det hade kunnat hända på riktigt, nåt man blir förbannad/ledsen/arg över. även fast man vet att inte inte hänt så är det lite för nära sanningen för att man inte ska bli upprörd.



jaja, ska väl flippra vidare, lovade att bestämma mig ikväll eller imorrn över vilken bild jag vill han ska fixa åt mig. dagens i-landsproblem.

*ta taa*

per o lisa



åhh, kom på nå vänster o tänka på en gammal klassiker. j tror jag hitta dom för en herrans massa år sen, och gud som vi skrattat. glöm inte att lyssna på ljudfilerna.

per o lisa är ensamma hemma



humor på hög nivå.

*ta taa*

call me clueless



har varit och slitit mig igenom ett spinnpass. galet tröttsamt idag, kan bero på alla dåliga vanor (och kakor i helgen) jag dragit på mig. trött och irriterad traskade jag sen mot affären och efter den sjuttioelfte tonåringen jag mötte på vägen började jag fundera. är det påsklov i luleå i veckan? eller varför i hela friden dräller alla undomar runt överallt? brukar vara stendött och ensamt där jag traskar runt, men nu var det liv i luckan. det är ju kul i och för sig, men nog måste det väl finnas roligare saker än att sitta på en kall lastkaj och skrika svordomar? dagens ungdomar har inget hyffs.



sen har jag ju syndat som vanligt, men inte varit så bra på att uppdatera. har fått mig ett par påskskor lagomt till skärtorsdagen :P hihi söta och gula, passar fantastiskt till jeans. sköna som fasen var dom att gå i också, otippat. kära nelly har gjort det igen.


*ta taa*

darlin if i had someone like you


jag är fast. hade helt missat denhär låten.. fast det är kanske försvarbart eftersom den spelades in typ 1964.



gick och blev mentor idag ialla fall, ska bli spännande. litet roar små kanske. nu kommer jag bli sådär överseriös igen, började när m gav mig schemat vi ska arbeta efter i upplärningen; började skriva in i min egen almalacka och tänkte jag skulle gå igenom hennes utbildningspärm innan hon kommer. ambitiöst? kanske, men vill ju som göra ett bra jobb, plus att jag definitivt behöver jobba på min pedagogik :P



*ta taa*

slö-slöare-slöast



har haft en go-dag på balkongen idag. har till och med suttit i bikini, eller ja, överdelen och mjukisbyxor iaf. är galet fräknig och totalt fast i flickan som lekte med elden. blir helt uppslukad när jag börjar läsa en bok. galna sovmornar har jag haft hela helgen också. har ju varit i princip hela tiden hos mor och far så jag har blivit ordentligt gödd också. dammit. mitt beach 2009 går inte så bra längre, hihi. nåja, var duktig med en morgonpromenad i morse iaf. nu måste jag bara hitta på nåt annat som tröttar ut mig så jag kan somna i normal tid och ta mig upp imorrn. får en ny kollega imorrn, eller rättare sagt 3, men en inne hos mig. får se om inte jag kanske ska bli hennes handledare också, men jag är ju så jävla opedagogisk som man kan bli. men det blir nog bra, då får jag om inte annat öva på att bli mer pedagogisk när jag förklarar saker :)


måntro vad jag ska hitta på för ansträngande nu?

*ta taa*

hetsigt värre



kom just från stugan, har släpat ris som en gnu och hunnit bränna bort både ett och två ögonbryn. men det var det värt för att få pilla i elden. både jag och pappa är pyromaner vilket resulterade i ej sjuhelvetes brasa. och nu är all skit borta. gick upp för jag behöver en time out, pågår en väldigt hetsig diskussion nere mellan mig och pappa. sitter och ser assyriska - norrköping också häver han ur sig att han tycker dom ska ta bort inkasten och ha insparkar från sidolinjen istället. nä nu jävlar. hopplöst att föra en diskussion med någon som inte har nå grund för sina argument, ska gå ner och vinna denhär striden nu om det så är det sista jag gör.



vet inte hur det blir ikväll, om jag sticker till t och går in i dimman eller bojkottar hela skiten och lägger mig i soffan istället. fast jag tror jag är negativ nu bara för att jag är trött av att varit ute och slitit i snön i flera timmar. en lång varm dusch och få bli av med rökdoften gör nog susen.. får la se. modern lagar go-middag iaf, bättre än mina french hotdogs kan man ju lungt säga :P



*ta taa*

inte ofta man önskar som så



sitter och ser comeback special med elvis nu. det är inte ofta jag önskar jag vore äldre, men i dehär fallet gör jag det. tänk att få ha varit där. jag hade ju varit en av domdär sjövilda brudarna längst fram som satt och skrek sig blåa i ansiktet och hade sålt sin mamma för att få ta på honom. en vansinnig skönhet. var ju tokkär i elvis när jag var liten, såg hans filmer, klippte ut bilder på honom. till och med mormor gav mig bilder hon hittat på kungen själv. ja herregud. blue hawaii är min favoritfilm med honom tror jag. hur får man tag på den idag måntro? tror jag har kvar den på VHS nånstans, hihi



upp i ottan imorrn (nja, nästan då) och åka til kälken och jobba. men blir nog ett fringe-maraton ikväll ändå. är trött pch frusen från igår, är nog inte bra för hälsan att sitta med bar rumpa i en snödriva mitt i natten. go-varm-kamin eller inte i jaktstugan, jag är på väg att bli sjuk :(



*ta taa*

damhockey är mesigt



men det passar mig perfekt i övrigt, hinner med bättre :) jag är ju ingen hejare på regler och liknande, d försökte lära mig där ett tag, men gav upp. jag är hopplös. men jag tycker det är underhållande. dock fjantigt utan tacklingar, det ska ju vara lite blodigt. det är det bästa med herrhockey, tacklingar, slaggis och slängda handskar är helt min melodi. sen är ju kommentatorerna ett helt annat ämne. niklas wikegård. jag älskar den människan! förbannat bra är han, sitter bara och njuter just nu när han och härenstam lever rövare i kommentatorbåset. bara regnar underbara citat hela tiden; inga bromsspår, in i trafiken, käka puck! totaly awesome.


äkta hockeymat nu, french hotdog.. all min inspiration har gått åt till påskäggen, därav den bristande kreativiteten med middagen. går halvbra o äta med min mun, har fortfarande ett hål som heter duga.

*ta taa*

fick ett kreativt anfall



försökte i lugn och ro spendera morgonen. vi vaknade både jag o s på soffan, och jag i en ställning som är högst olämplig om man inte har en nacke naturligt formad som ett S. fick i vilket fall på nå vänster ett anfall och fick för mig att jag ska göra påskägg. plockade fram lite pärlor, lim, penslar och frigolitägg, nu jävlar i min lilla låda!!



*ta taa*

jaktstugan



nyhemkommen från jaktstugan. äckligt trevligt var det. flottigt, men trevligt. o stup i fylla. nåja, nu ska vi se film i vilket fall, öjebypizza och cola, komma bli kalas. såg benknäckargänget innan vi drog, och nu blir det changeling, eller nåt sånt. får se, watchmen känns lockande också. fast colan lockar mest, märks det att man är ett litet svullo? ja kanske :) hihi, it lives a fat little girl inside of me :P



*ta taa*

man känner sig älskad



lilla pappa bjöd hem mig på middag idag, men han sa aldrig nån tid. sen då när jag ringer nu då har både han och mamma ätit. gullat. så nu ska jag i ren protest knalla till stan och köpa hamburgare. hihi. sen kommer s och så ska vi se film, eller han hämtar mig i stan med lite tur. stegtävligen släng dig i väggen, hamburgare måste ätas varma. ha fan inte tid att gå hem med min lilla matsäck :P grym bild av david lachapelle förresten. hamburgare kommer bli min död..



*ta taa*

men gullefjun då


bara en 6 timmars arbetsdag idag, ganska så skönt. chefen överraskade på morgon med påskgodis dessutom, grymt! desvärre hade jag tid hos tandläkaren kl 10.40, så de bidde inte så mycket godis. däremot ett förlamat ansikte (tog givetvis all sorts bedövning jag fick) och ett hål i munnen stort som en krater på månen typ. känner ingen smak heller, drack just ett glas juice (det första jag vågat stoppa i mig sen jag kom därifrån) och jag kände bara smak i halva munnen. hur går det ihop? fruktansvärt lättsam tandläkare och varken lagninen eller dragningen kändes nå alls, knakade en hel del, men förutom det gick det lika fort och smärtfritt som att snyta sig :) träffade gamla svärmor också, världens gulligaste. saknar henne som fan. har som ingen att prata inredning och trädgård med nu. eller ja mamma min, men vi pratar inte sånt så ofta. var mer jag och svärmor som tjattrade om sånt. var skönt att träffa henne iaf. nu ska jag packa ner mig i soffan under täcket och se supernatural och sura över min mun. pirrar i hela ansiktet nu när bedövningen håller på att släppa.. uj uj.



*ta taa*

honors to the great


en av dom största. och nu pratar jag inte beyoncé, utan vi snackar tina turner. ända sen jag såg filmen tina - whats love got to do with it så har jag älskat henne totalt. fantastisk kvinna och fantastisk låt, har suttit och nynnat den på jobbet hela veckan. a börjar muttra om att jag sjunger på jobbet, det är nåt som kommit sen jag kom på tvåan. inne hos mig sjöng jag sällan. nåja, så länge ingen börjar blöda ur öronen tänker jag fortsätta, hihi



skitmysigt igår. stark mat, massa skitsnack, lagomt med hockey och en jävla massa snusk. fy så hon är rolig, en av mina favoriter, även fast vi inte umgås lika mycket som förr. den mest speedade föredetta kalixbo jag känner. nu ska vi bara hooka piteåbrudarna så blir allt top knotch..



*ta taa*

vilken besvikelse



uppgiven. nedstämd. och jävligt besviken. ungefär så kan man sammanfatta min dag. är en förjävla tur att v är på väg hit, hon brukar alltid kunna muntra upp mig. vi ska laga lite mat och bara mysa. välbehövligt. snart påskledigt, tack gode gud. och snart får jag komma hem till mitt lilla hem därhemma, dvs mitt eget team. tack gode gud för det också. inte för att teamet inte varit bra, dom är så söta så. men jag längtar hem, allt var mycket enklare och mindre komplicerat där.



*ta taa*

wounderbar


underbar, hitta den på min söta väns blogg och den var ju helt fantastisk. bättre än originalet. jag älskar akustiska låtar, finns inget vackrare. som sagt, en karl med akustisk gitarr, det får min smälta. veckans favorit helt klart. nervös över bandyn, komma dö.



*ta taa*

mer 80-tal än såhär blir de inte



fjantade runt i min nyinköpta back-to-the-80s-tröja och mjukisar. neonrosa magtröja, mer 80-tal än så blir de inte :P och sen inser jag väl också att jag har världens smutsigaste hallspegel. vem fan har spottat på min spegel? dagens ungdomar, inget hyfs! praktiskt förresten med blixten mitt i spegeln, då syns inte mitt nu avsminkade ansikte, hihi


fastnat framför house nu, har aldrig sett de förr, men det var fan lite kul. eller så är jag uttråkad, men det kanske redan gick att gissa med tanke på bilderna ovan.. hm. sängen snart.. trött i lilla ögat.

*ta taa*

nymatad och nyplåtad



hemkommen och nyäten efter plåtningen. karl-william kom och mötte mig på make up store redan kl 16 då jag skulle sminkas. fanny (tror jag hon hette) gjorde ett jättebra jobb, blev en snygg, orange-guld-svart sminkning kring ögonen, neutral hud, och bronsskimmrande läppglans. efter det körde karl-william mig till studion där hans brorsa väntade också och vi gick lös med kameran. så nu kan jag dessutom allt om ringblixtar, hollywoodljus, shiluettljus, softboxar och allt annat knasigt som fotografer håller på med. var kul, men lagomt obekvämt. man är ju ingen tyra banks precis som finner sig framför kameran. men det blir nog bra. jag får bilderna mailade till mig i veckan också får jag bestämma mig för en bild då som jag gillar som jag sen får retucherad och inramad. liten ego-kick sådär. mina egna bilder nedan, hmm.. klicka på bilden för att se den större typ.. ego-girl


blev således ingen träning idag. plus att vi har flyttat fram innebandyn till imorrn istället för torsdag (då vi bara jobbar 6 timmar eftersom det är dag före helgdag). får väl se hur väl man överlever den då.. nåja. de visar väl sig..

*ta taa*

snacka guldklimp



när jag skulle välja kanaler till min box gick jag på dehär 8 favoriter-prylen. även fast jag inte har 8 favoriter, vilket slutade med att jag bara tog min sista kanal på måfå. tv4 guld. men vilken lyck-träff, är ju hur mycke bra som helst på den. hittade precis skönheten och odjuret, ett av mina favoritprogram när jag var mindre, nivet dedär med linda hamilton och vincent (alltså lejonet/odjuret). fick precis rysningar när vinjetten gick igång. snacka guldklimp jag hittade. sen visar dom elvis comeback special på fredag, hans mest outstanding consert nånsin. vette fan hur jag ska fixa det, men får inte missa den. det är ju trots allt elvis. grrrr..


*ta taa*

nypremiär



idag har ju stegtävlingen dragit igång på jobbet. dödligt allvar. vilket innebar att jag dragit igång med spinningen igen. kan säga att det ej var genomtänkt att gå på hunkens pass idag dock. höll på få hjärtsnörp, jag menar man måste ju alltid satsa lite extra om imponera om det är ett kex med :P dock är jag lite besviken över att man enbart får 2700 steg för en halvtimmes cykling, jag menar, om instruktören är en hunk måste ju 30 minuters spinn vara värt minst 5000 steg :) nåjaaa, ska gå och tvätta lite nu. tänkte börja med en ny tradition, inte vänta med att tvätta tills tvättkorgen är full, utan köra minst en gång i veckan. blir galen av att släpa runt alla ton tvätt jag samlar på mig varje gång jag tvättar. trodde aldrig jag skulle säga det, men jag har för mycket kläder :(



*ta taa*

spänd och nyfiken



ska ju och plåta mig imorrn, är ganska förväntansfull ändå. mest över sminkningen iofs, plåtningen känner jag väl mig mer ljummen mot. vill inte ha nån tam jävla sminkning, vill göra nåt häftigt, lite avant-garde hade jag till och med varit öppen för. det enda kravet jag själv har är att spejsa till det med extra ögonfransar, inte vanliga, utan nå annat, hur coolt hade inte det varit att bli sminkad som nedanför?




fast är väl högst tveksam till att MUA:n kan göra en sån sminkning, önskade att r var kvar i luleå. hon gör grymma sminkningar lillgumman. ska bälga i mig det sista av kaffet nu, är vrålhungrig också, men får la vänta till fikat :(


*ta taa*


favorit i repris




ser vicky christina barcelona igen. mest för karlns skull, hot hot. nåja, gjorde nån slags design igår, inget spec. däremot ha de hänt nå med min kamera sen friluftsdagen, jag har varit och pillat i inställningarna och vet inte vad jag gjort. men den fungerar inte som den ska iaf. men blev nå bilder ändå. suddiga och jävliga, lite sur. måste ta reda på vad som hänt med autofokuset. nåja. tillbaka till filmen. ny dag imorrn.


*ta taa*

hade helt glömt


har som glömt bort alla serier jag följer, m på jobbet påminde mig. så nu är det dags för uppdatering, blir en heroes dag idag, blandat med en skön stund på balkongen. får dock inte mina codec att fungera för supernaural, är ju hobby teknisk, men inte så jävla haj på det tekniska för det. nåja, men det löser sig.. ska pyssla lite, söndag är ju skämma-bort-mig-själv-dag. hade dock velat ha massagebollarna från casall jag hittade för ett tag sen, mina stackars fötter hade  behövt dom nu. blir ett projekt att ta tag i imorrn, springa på stadium och köpa med mig lite wellness :) tror det var 99 spän dom kosta eller nåt sånt, kanske 199? men det är det värt för lite massage under fossingarna.


*ta taa*

kommer ingenstans



muppar mest runt just nu, var ute och prommade imorse. träffade p och frugan hans, körde ofrivilligt världens diss på vägen tillbaka när jag mötte dom igen. inte för att vara otrevlig, men jag går alltid i min egen lilla värld när jag är ute och går, ett under att jag ser nånting alls som händer ikring mig. jag går alltid in i min musik, samtidigt som jag går runt och filosoferar på saker och ting. man är inte riktigt riktig :) ska promma till kioskpiraten nu tro jag, sen blire balkongen med en god bok, har börjat läsa stig larssons böcker igen, ett tredje varv tror jag det är, fick ett uppsving efter vi var och såg första filmen. så mysigt med vårsol!!



*ta taa*

dåligt uppdatering



ha varit lite hängig och trötter så det har inte blivit nå blogga. vad hos s igår, jag och 2 tjejer från jobbet också j då. gick efter jobbet och hyrde fil, vicky christina barcelona, och köpte godis på hemmakväll sen drog vi hem till s i sunderbyn. hon bor ju alldeles i närheten av j's familj, har ju gått förbi hennes hus en massa gånger back in the days. fast då bodde ju inte dom där förstås. filmen var lite underlig, men ändå schysst. killen som spelar en av huvudpersonerna, javier barden, är en äckligt lik kopia av jeffrey dean morgan - hunkarnas hunk. det var väl han som lyfte filmen. sen är ju inte scarlett johansen och penelope crûs nåt som gör ont i ögonen att se på heller förstås. på gränsen till tantsnusk, förekommer både trekant och girl-on-girl action. busigt.


har pysslat med naglarna och legat i soffan mest hela dagen, funderar på att gå till affären, men känner mig omotiverad. kalle och chokladfabriken nu, johnny depp går ju inte heller av för hackor. kul att det börjat bli så många läsare av bloggen nu iaf, då måste man ju göra nåt rätt åtminstone :P

*ta taa*

inte helt okej



var sjukligt trött igår. somnade på soffan med jämna mellanrum, sluta med att jag vaknade halv elva med sånadär sköna kudd-märken i ansiktet. läcker. hasade mig vidare till sängen och väl där kunde jag inte somna. hopplöst. hitta oavsett dessa på topshop tror jag det var, precis såna jag vill ha. mocka, gråa och höga. ge mig!


ska knalla till jobbet nu. blir en mysdag idag, fredagsfrukost, lunch med m på baan thai och middag och myskväll med brudarna hos s i sunderebyn. marvellous!

*ta taa*

jackpott x 2



vi jobbade över ett gäng, grymt skönt att tömma bordet. smet hem strax innan 18 och pinna iväg hem för att lämna väskan och den till OKQ8 för att hamta min söta telefon. kände mig lite slö så jag planerade att köpa med mig nå billys panpizza hem. men gissa vad jag hitta i frysen på macken istället, öjebyns inbakade pizzor! sjukt goda. åt dom alltid när jag och d bodde på rådhus, och sen med då vi flytta isär och jag hängde hos grannarna istället. jag och p tröck alltid såna efter krogen. ett måste att testa för alla! lite dyra, men sååå värt det. så nu är telen på laddning och pizzan i magen, jackpot x 2 med andra ord. sweet!


är trött som ett djur nu dock. bandyn gick bra, r har dock ett dödligt hårt skott som han testa på min vrist. skönt. knäet höll dock så det är ju positivt. nu, ner i myskläder och invänta att telen ska ladda klart så jag får leka med den, som den prylbög man är :P



*ta taa*

absoluta favoriten nånsin



min absoluta favoritlåt är prince and the revolution med purple rain. bara älskar. och det bästa med den är att jag inte associerar den med någon. annars är det ju ofta en person, en tid, en känsla eller nåt i den stilen man associerar med en låt. men denna, den är bara fin, det enda jag tänker på är när jag ligger hemma på flickrummet och kollar på min ufo-lampa, den var så fin :) växlade i olika färger, bland annat lila. det hela slutade med att jag gick lös på den med en lila spritpenna i ett försök att få ännu mer lila. det var tider det, undra vart min lampa är nu.. den blev lite trött mot slutet och slutade som snurra ibland. den är väl i lamphimlen nu om jag känner mig far rätt. här nedan i en annans version, men lika skön för det. älskar gitarren. älskar låten. vill man charma mig ska man dra iväg denna på akustisk gitarr, då smälter jag. i never wanted to be you weekend lover.... kom ihåg det.



bandy idag, komma dö! mitt knä har börjat tjorva nu dessutom, vart nog lite för kaxig efter jag varit på gymet, illa. och gissa vem som har ett paket att hämta på OKQ8? wiiii!

*ta taa*

umeåresan slog alla rekord



hade galet kul i umeå. sjukaste efterfesten nånsin, sällan jag skrattat så mycket som på lördagen. på fredagen så chillade jag och m hemma och drack vin och surrade om allt mellan himmel och jord som hänt sen sist. hon är så lik mig på vissa sätt att det blir obehagligt, som jag sagt tidigare; vissa personer behöver man inte träffat eller pratat med på en evighet, ändå är det som om det var igår man senast träffades. hon är den mest lättsamma människa jag känner, skön som fan! kan prata om precis vad som helst med henne vilket är så himla skönt. efter vi surrkoppar fått prata av oss stack vi på corona. ganska trevligt, men övergav dansgolvet och de finniga småttingarna som fanns där för black jack bordet istället. när jag väl hitta m igen så drog vi hem också kom hennes room-mate och hans polare över för efterdojja, knasigt kuligt. twister och gitarr, skitbra!


när vi väl vaknat till liv igen så blev det bakismat och sen direkt fixa sig för nästa kväll, vart bus hos e tillsammans med ett galet skönt tjejgäng innan vi drog vidare till rex och mötte upp pojkarna efter en stund. hängde med k ett bra tag vid black jacken innan vi gick och skaffade proviant på donken och åkte hem. var kanske den sjukaste efterfesten nånsin, skrattade så jag grät emellanåt och får fortfarande hysteriska fnitteranfall när jag tänker på det. vansinne!!


bara ett urval bilder ovan, klicka på bilden för att se den större. lägger resten på facebook.. nu blire grays. skulle på kioskpiraten, fastnade på suntan och sen fick jag cravings efter cola. såå, greys och cola med is blir min melodi ikväll.

*ta taa*

ibland...



ibland är det inte så mycket mer än så. ett gott självförtroende utåt betyder inte att det är så. ibland är man naken, liten, ensam, blyg, känslig, försiktig, frågande, krävande, nyfiken. ibland är man bara en flicka, som står framför en pojke, och ber honom att älska en... nu lägger jag ner skiten. så trött. hatar vara blottad.



*ta taa*

första maj kom tidigt i år



hemkommen från friluftsdagen, väldigt trevligt. och luktar som värsta sortens majbrasa gör jag också. pyroman? javisst! röken dras till mig också, röken dras väl till den som är kär sägs det. men inte vet jag. ha suttit på balkongen i solen en stund och mysit lite. ska nog ut igen tro jag, känns inte lockande att sitta inne en sånhär dag. vi kunde omöjligt ha mer tur med vädret. blåste kanske lite, hittade inte heller nån bra karl att ställa mig i lä hos, men man kan ju inte få allt. har ju fått fräknar idag, får nöja mig med det. tillsvidare. frukatnsvärt skönt med en dag ute i friska luften och solen ialla fall. gick hem längs isvägen med m, hur mysigt som helst. sånahär dagar älskar jag luleå.


hade fått mig ett silverhalsband från pilgrim när jag kom hem också, hade glömt det. och min mobil är på väg nu också. många spontanpaket helt plötsligt..

*ta taa*

jeff dunham rockar



jeff dunhamn och c/o kommer att vara på kistamässan, hade varit grymt sugen på att få se honom. peanut är min favorit, gulligare finns ju inte. men lite kort om tid för att både boka resa och få biljetter, nåja.. får se christmas special en gång till istället :P för ett skratt förlänger livet, right? fast i mitt fall är väl chansen snarare att jag dör för att jag inte får nå luft i ett skrattanfall..



otroooooligt laddad för friluftsdag idag, fantastiskt väder, grymt sugen på grillkorv och jag tror faktiskt jag fått med mig allt i packningen. satt och gjorde naglar igår, provade mina nya stämplar och efter lite trial-and-error så kom jag på hur man gör (ja ibland är jag mer blond än vanligt och har lite problem att lista ut hur saker fungerar). vart fin-fint, svarta med vita blommor på, ska ta nån bild sen om dom överlever friskvårdsdagen. var och sprang på löpbandet på gymet igår dessutom, knäet håller *peppar peppar* känns skitbra, är dock lite orolig för imorrn. kontorets samtliga bufflar ska vara med på innebandyn, bådar inte gott..



*ta taa*

RSS 2.0