tröttis


blir inge blogg idag, inte imorrn heller. ska umgås med familj och syster, se bio män som hatar kvinnor och sen gråta lite på tågstationen när hon lämnar mig. ska fortsätta mysa i soffan nu. ska se jem and the holograms tänkte jag :P



men jag och sis kockade i vilket fall ihop en grym middag, måste skryta lite bara :) pepparbiff, sånadäringa häftiga rutiga potatisar med gokrydda, tzatziki och vitlökssås (mycket vtlök ska det vara).



*ta taa*

irländsk musik håller måttet



pysslingar i all ära, men dehär är grejer det ;) såg ps i love you med syster häromdagen, började böla 10 minuter in i filmen och satt resterande del av filmen och väntade på jeffrey dean morgan. hunkigare man finns kanske inte. sen är det mycket skön musik i filmen också, denna är fantastiskt också.

fantastisk film är den, boken är inte lika bra, men jag tror det är för att karln här bredvid inte är med i den :P



vi ska få smörgåstårta på jobbet idag. m som jag jobbade med på ve tidigare när jag började här ska sluta. vägen till mitt hjärta hittar man genom att bjuda mig på smörgåstårta. tjockisen som talar nu idag :) har tyvärr inte hunnit göra smörgåstårtan som jag fick recept på av m's (från universitetet) mamma. den är också helt outstanding, egna smörgåstårtor är ju dom bästa. blir bara så sabla dyrt när man ska göra eget. tur det kanske, annars hade jag väl levt på smörgåstårta.




*ta taa*

måste bara



älskar fortfarande jem and the holograms. laddade ner säsong 1-3 igår, vill se nu!


har inte blivit tid att blogga nånting. stack med syster och bowlade efter jobbet. hilarius! uppenbart att vp:n i höstas var en one hit wonder. gissa vem som hej-och-hå skulle hiva iväg klotet och slänger det bakåt istället. inte helt otippat jag. till mitt försvar måste jag få säga att vi bowlat i nästan en timme och var trötta i dom små armarna. blev inte mycket mer efter det, smet och förlustade mig på make up store och sen svulla vi på max. blev ingen träning med andra ord. får ta igen det imorrn innan j kommer för en comedy evening på malmen. har saknat han som fan, kommer bli hur bra som helst! jeff dunhamn i sitt esse i 2008 års julspecial. grym kille han också!




*ta taa*

linda goes asia



fick nåt infall på väg hem från spinningen. står och wokar asiatiskt. vad det blir vette fan, är ju lite allergisk mot recept. men innefattar vårrullar, sambal oelek, äggnudlar och kokosmjölk. kan bli precis vad som helst, hit eller flopp. men det blir nog bra, förhoppningsvis blir det lunchlåda imorrn också. e har vägrat höra av sig så jag vet inte om hon äter och sover här eller inte. nåja. typiskt dagens ungdom att aldrig kunna planera nåt i förtid. sen snurrar soundtracket till dirty dancing här hos mig, har suttit och lyssnat på vinyl 107 hela dagen och blivit nostalgisk så jag dammade av en klassiker.



farligt att lönen kommit. svårt att hitta ursäkter nu till att inte konsumera :S behärska sig!! måste vakta rullarna nu..

*ta taa*

blogg vs mys



blev inge blogga igår. när jag kom hem från träningen satt pappa i soffan och fnittrade, modern stod och diskade (högst uppskattat), systern stod och lagade mat samt att 5 fräscha semlor stod i kylen. blev kaffe och semla-mys med familjen istället, sen när mor och far drog myste vi vidare i soffan med nå töntigt djurgårdsspel. jättemys. sen fick jag välja sida i sängen och lova att inte uppta mer än 30 cm för att e också skulle rymmas. det läskiga är att när jag vaknade i morse så låg jag kvar exakt i samma ställning och på samma sida som jag somnade på igår. uppenbarligen har jag en enorm omedveten respekt för min syster. fast vad hade jag för val? hade ju blivit utkastad till soffan om jag brett ut mig :P



blir myslunch med syster på mat och prat idag. gulle-e :)

*ta taa*

thai-thai



okej, blir inte riktigt thaimat idag till lunch, kina kanske det räknas som? ska iaf och käka buffé med v på österns pärla. ska bli kalas för det var så sjukt länge sen vi träffades. vi lyckas som aldrig passa ihop våra scheman :( ska bli trevligt ialla fall, hon är en galet skön tjej! nära lunch nu!!



e kom inatt, wii :) ska fladdra med ögonfransarna mot chefen och se om jag inte får ledigt imorrn, eller bara jobba fram till lunch i alla fall. jobbet bjöd förresten på semlor till frukost. perfekt att starta dagen med :) sen att jag har svarta tights och sen fick florsocker över hela mig är en annan femma..



*ta taa*

dagens



humör:
fin fint humör, förutom en dålig start (intelligent att lämna telefonen hemma och komma på det när man nästan är framme)
gjort: promenerat i onödan, vaknat i panik kl 1.50 trodde jag försovit mig, varit allmänt virrig
planer: jobba, lunch med v, hälsa syster yster välkommen hem, träna
ser på: -
lyssnar på: the voice
läser (inte just nu men hemma): hittade en snuskig roman om en prostituerad på jobbet, lite som sex and the city, fast med horor, kul :P
dricker: vatten
äter: blir thai-thai-thai idag
bästa: att syster yster är hemma ända till söndag
sämsta: dåligt minne och cravings efter saker man inte kan få :(
väder: lätt molningt, -5, stor sol
kläder: rutig skjorta (VILA?), tanfärgat flätat midjebälte (Gina), svarta tights med dragkedja (Bik Bok), tanfärgade pumps (Din Sko)



*ta taa*

älska läppglans



har kommit i en läppglans-period. funkar bättre nu när jag har kortare hår, far inte och flänger lika mycket och fastnar i läppglansen nu :) var och fick mig en ny favorit i.. hm... torsdags? älskar lancômes juicy tubes, dom smakar gott, luktar gott och är jättefina på. glömnde ju min favorit i åre, men har hittat en bra ersättning. lite mer rosa än den tidgare, no 31 pêche. i like. en jämn rosa nyans utan glitter. min tidigare favorit var no 44 berlingot, en ljusblek rosa med lite glitter i. men den fanns inte kvar nu :( fick med mig en juicy tube world tour också, no 100 tokyo yuzu, en guldgul nyans med glitter, men såg mest ut som jag skulle på disco så den passar inte direkt till vardags.



är så mätt så jag dör nu. men annars är livet på topp för syster yster är på väg hem. ibland får man det man vill ändå :)

*ta taa*

i dont wanna work today





lite house såhär på morgonkvisten är alltid sweet. jag vill inte jobba idag, jag vill att min syster kommer hem. NU!



drog iväg med ett glädjetjut imorse framför spegeln då jag hörde att heath ledger fick bästa birolloscarsgalan. orkade inte sitta uppe och se den, speciellt som alla intressanta priser ändå delas ut absolut sist. var inte heller så pigg på att gå upp halv fem för att se upplösningen. var inte mer än rätt att han fick statyetten, han stal ju hela filmen. helt outstanding. sen att han är våldsamt het både med och utan joker-smink är ju inte så illa det heller :P



*ta taa*

helt ologiskt



jag bryr mig inte, men bryr mig ändå. hur går det ihop? strider ju mot all logik. har suttit och surfat ansiktsboken ett tag, och nu är jag bara besviken. som vanligt. bryr mig egentligen inte, men det svider ju ändå på nå vänster. hopplöst. är ju egentligen inte nån idé att älta det heller för den det berör förstår ju ändå ingenting. fortfarande.



har råkat surfa skor också. igen. ännu mera skor. jag vill ha ett par rosa. och ett par gråa i mocka. och ett par i ormskinn. dammit!! jag behöver en förmyndare, eller förvaltare, eller vare heter. nån som får hålla koll på min skokonsumption helt enkelt. dessa skönheter är från nelly, börjar gilla den sidan skarpt nu.


dagens sköna, chefen har den som ringsignal, i love it! agnes - release me

*ta taa*

maraton



tänkte belöna min själv med ett one tree hill maraton efter att jag fixat min garderob så fint. har cravings efter kinamat även fast vi käkade det igår. var världens myskväll, vin, god mat, god efterrätt, gullig mamma, gulligt barn. eller correction: världens gulligaste, underbaraste unge (även fast hon var lite småsjuklig).



får se vad jag gör åt mina cravings, har vårrullar i frysen, dom ligger pyrt till just nu. sen vart det hur mycket som helst kvar av cheesecaken, även fast m och arro hjäpte oss att äta av den. känns som det blir en fläskdag i soffan idag :( typiskt.

*ta taa*

kärringvibrato



är mariah carey-weekend på Vh1. underbar idé om det nu hade varit så att  n å n  hade kunnat sjunga som hon. skippade spinningen, ny tag till veckan istället. struttar istället runt med hårinpackning och försöker skråla med i tonerna till without you, går mindre bra. inte ens med mitt bästa vibrato kommer jag ens i närheten av hennes toner. fast det är väl inte det som är meningen, hade så vart fallet skulle jag nog inte suttit i en lägenhet i luleå, utan istället i en condo i beverly hills eller nåt annat flott.



ska göra slag i saken och ta itu med garderoben tänkte jag. varenda ett av mina klädesplagg är i dagsläget ett enda skrynkel. alternativen är en större garderob, eller att jag faktiskt organiserar till den. och eftersom det första inte är ett alternativ måste jag ju gå på det senare, organisera. det ska ju jag tydligen vara bra på, jungfru som man är. skulle behöva nån bra lösning för mina skor också. *suck* det kommer väl med tiden..



*ta taa*

3 timmar



idag har dom 3-timmars-spinning på helex. funderar på att dra mig dit. men har varit så fruktansvärt slö på senaste, blev även idag att ligga och dra mig hur länge som helst i sängen sen jag vaknat. fast mysigt var det ju iofs. men jag blir så trögstartad.



ska iaf fall ta mig ut på en promenad runt sjön. brukar försöka med en kort lite promenad varje lördag och söndagmorgon. iofs gick jag ju till lerbäcken igår, men det får man väl se som en bonus. träningen går inte framåt som jag tänkt mig, eller vikten står still, men kilona omfördelas, så egentligen klagar jag ju inte :P



två stora glas vatten nu och sen ut i det friska!!

*ta taa*

chocolate cheesecake



har sen vi hade kakfrossa på jobbet (eller om det var sex and the city-kvällen?) lovat ta med receptet på min cheesecake, för det var fler än jag som gillade den. har dock inte fått fingrarna ur, men tänkte då nu när jag ändå har receptet framme kan jag läga upp den här för allmän beskådan. den är underbar!!



chesecake med choklagbitar

KEXSKAL
150 g digestivekex, krossade
1 msk kakaopulver
½ dl strösocker
70 g osaltat smör, smält

CHOKLADFYLLNING
500g färskost av typen Philadelphia
1 tsk vaniljsocker
1 ½ dl strösocker
3 stora ägg, lätt vispade
2 ½ dl gräddfil
100g choklad, finhackad
kakaopulver att strö över kakan

1 springform, 22cm i diameter, väl smord

börja med skalet. lägg kexkrosset i en bunke, blanda ner kakao och socker, rör sedan ner det smälta smöret. stjälp över massan i den smorda formen och tryck fast den ordentligt med baksidan av en sked mot botten. låt formen stå i kylskåp medans du bereder fyllningen.

Sätt ugnen på 150°. lägg ost, vaniljsocker och strösocker i en mixer och blanda på låg hastighet till en mycket slät smet. tillsätt äggen, lite i taget och öka hastigheten allt eftersom smeten mjuknar. häll sist ner grädfilen. rör ner den hackade chokladen sist av allt med en stor metallsked.

häll fyllningen i kexskalet, ställ plåten på en bakplåt och grädda i ca 1 timme och 15 minuter, eller tills fyllningen nätt och jämnt stelnat. kakan sjunker gärna ihop och spricker medans den svalnar, så låt den stå kvar i ugnen och svalna långsamt i en timme. stäng bara av värmen och lämna luckan på glänt. ta ur kakakn och låt den svalna helt på galer. täck över och ställ i kylskåp över natten innan du lossnar den ur formen. strö över kakao innan servering. kakan bör ätas inom 4 dagar. förvara väl övertäckt i kylskåp.

cheesecake in the making, ska ta en bild på den färdiga skapelsen sen. den står och svalnar i ugnen nu.


började ta nå bilder på kvällens outfit, men har som inge bra ställe i lägenheten att ta såna bilder. därför det är så lite sånt. blev ett turkost linne från gina, svart väst med silvernitar också gina och leggings med dragkedja längst ner från bik bok. lagomt för en tjejkväll tycker jag.. ska börja knalla till myntet snart. inte sugen, men vad gör man? eller alltså sygen på myntet, men inte på att gå ut i vädret. jävla skitväder.

*ta taa*


jag har skapat en ovana



jag har börjat dansa hemma. jätteskumt. för jag har aldrig varit sån tidigare att jag helt utan förvarning börjat skutta runt hemma och dansa till musik jag har på. är inte ens säker på att jag tycker om det. men det är fruktansvärt befriande. så mycket kan jag gå med på, får väl bara för guds skull hoppas på att grannarna mitt emot inte ser mig när jag skuttar omkring i trosor och bh här hemma :P



kakan är i ugnen. jag har hällt mig ett glas vin. ska duscha och sen fortsätta dansa runt ett tag. tills jag måste ut i stormen igen. h erbjöd sig att komma och hämta mig, men hämtar hon mig kommer jag aldrig minnas gångvägen hem från dom. har altid samma problem varje gång jag är där. kan man skaffa en GPS utan att ha bil? och montera den i jackan eller väskan tänkte jag?



*ta taa*

temperament



kom just hem från en sen morgonpromenad. promenerade förbi systemet och inhandlade 3 flaskor rödvin till ikväll. m-l tipsade ju om dedära ekologiska rödvinet. jag och j tog ju det i onsdags och det var riktigt gott, upptäckte nu när jag kom hem att det finns i box också! förbannat! nu var det ju iofs inte 3 flaskor av samma vin jag kom hem med, men ändå :) och sen gick jag på hm och naturkompaniet för att lämna tillbaka några saker. jag valde paljettklänningen från nelly istället för den från hm. dyrare, men så mycket snyggare var den från nelly.



jag är allt bra lustig. jag har ju ett jävla temperament, och det är väl en sak. men när jag kommer på mig själv med att bli förbannad på att det blåser (blåser storm här i luleå idag) då blir till och med jag lite rädd för mig själv. kände där ute att jag bara ville ställa mig och skrika och stampa i marken. typiskt 3-åringsbeteende. måste jobba på mitt temperament.



ska ställa mig och baka cheesecaken nu så fort jag fått i mig lite frukost. den lilla tjockisen i mig gör att det vattnas i munnen bara jag tänker på cheesecaken, illa? ja. men ack så gott :P



*ta taa*

sick and tired



är sjukt trött. går inte ihop. var inte det nyss. har rensat upp iaf, började pilla i garderoben, skulle behöva fixa där också, men jag har inte orken. kommer ta flera timmar. har alldeles för mycket att göra i helgen ändå utan genomgång av garderoben :( tror dessutom det är söndagsmiddag på söndag? mamma? pappa? har för mig det.. men hade ju tänkt köra en 3 timmars-spinning. nåja det löser sig.




på väg mot träningen tidigare idag.



gick och handlade efter träningen, skulle egentligen bara köpa ingredienser till chocolate-cheescaken till imorrn, men fick cravings efter blodpudding? hur nu det går ihop. när jag var liten åt jag rå blodpudding, är det disgusting? förmodligen. testade dock inte nu om jag fortfarande gillade rå blodpuddng. me gott var det :P

fick med mig elle hem från affären.

ska lägga mig och bläddra och drömma om obegränsade resurser så man kan köpa alla fina saker jag får ett ha-begär efter. nåja, får hoppas jag somnar ganska tidigt (vilket inte lär bli några som helst problem) då jag ska upp tidigt imorrn med..



*ta taa*

explosion



släpade mig på spinn efter jobbet. 90% av spinnarna var tjejer mellan 16-19, kan det bero på att instruktören är världens hunk!? en ung hunk, men en hunk ändock :) sprang på stan först, parelle har halva priset på depend nagelvård, vilka jag älskar. fick min nagelbandspeeling äntligen. men höll på bli dyrare, har fastnat för cliniques 3-stegs-clean. 660 spänn för tvål? det ska vara jag för att gå på det ;)






ska försöka städa upp här hemma nu, försökte i tisdags börja packa ur väskan, men det skedde nån slags explosion, eller så nös en väldigt stor person i min väska för plötsligt låg det kläder utspridda över hela lägenheten. ska lägga på ett kål, s skulle hem till björx och käka men komma sen. även fast jag känner han sen 10000 år tillbaka så vill jag inte han ska se jag har stökigt, hihi. typiskt junfru tydligen att vara pedant (enligt damerna på jobbet, vi disskuterade det under soffkvällen). fast jag är nog pedant fläckvis. får hybris när det är stökigt, mental härdsmälta. men får ändå inte nödvändigtvis energi att göra nåt åt det. eller okej, oftast får jag det... är väl mer den ökända disken jag inte har energi för. men att gilla diska är väl inte samma som att vara pedant? :)



*ta taa*

se upp i backen



bilder från söndagens bravader i backen. helt underbara vyer i åre. har svårt att greppa det fortfarande, jag blir alltid så av vackra naturlandskap. men försökte hålla god min för att inte se ut som världens turist iaf :P för er som inte vet redan så gick åkandet (med tanke på att det var typ 6 år sen jag åkte sist) riktigt jävla bra. ramlade enbart i offpisten och typ varenda gång jag skulle knäppa lös mina bindningar innan liftarna. baktung som man är. klicka för stora bilder.



kom just från träning, min eurodiscoinstruktör är grym. fast han verkar ha paus på eurodisco :( typiskt.

*ta taa*

jag är svag..



för vackra ögon. riktigt svag. nu gör ju bilden nedan inte rättvisa eftersom det är en tjejs ögon. men ni fattar :) fast tjejers ögon är ju fina med. ögon är som konstverk, inga är ju det andra likt. har hittat ett par ögon som är väldigt fina att titta på. tror inte det är nåt skämt om att man kan drunkna i nåns ögon.


halvdag på jobbet idag, ska till m och teama ihop oss lite. osså ska hon bjuda på våfflor. hur godis är inte det!?

*ta taa*

ingen lust alls



hemkommen från jobbet nu, vart en mysig kväll med vin och gotti gott. var på humör där ett tag, men sen gick luften ur mig. fattar inte varför det stör mig så mycket. vi skulle fiffla och trixa lite innan vi gick hem men då kom f så då blev det inge bus. typiskt, för det hade höjt min kväll iaf.



har iaf spanat in en telefon. funderar på en rosa. lite tjejigt, men jag borde klara det? börjar vara dags i vilket fall, min telefon funkar inte optimalt med likören som är i den, haha. men jag bryr mig som inte. eller alltså jag är prylgalen så jag vill ha det bästa när jag väl köper, men eftersom den gamla ändå funkar (förutom kameran) så känner jag mig inte så piskad att fixa en ny. men är väl på tiden..



ska duscha och sen lägga mig och fundera, men lär väl inte komma fram till nåt som vanligt. frustrerande.

*ta taa*

soffmys



vi fick en ny soffa i lunchrummet för ett tag sen och då tyckte jag givetvis att vi skulle mysa in den ordentligt. och åkte därmed på att arrangera allt också. så ikväll smäller det. dock muttrade chefen i morse om att hon glömt sitt vin hemma och "annars hade jag ju lika kunnat sitta hemma ikväll" så jag pep på systemet på lunchen och fixa lite rötjut åt några av oss. vilket osökt kommer leda till att jag kommer bli knäpp ikväll. nåja, det är ju spännande det med. blir knytkalas med mat, efterrätt, snacks, dricka och vin då för oss som väljer det. a-s kommer också så det ska bli jättekul :)



har ett av mina nyförvärv idag, dom svarta skorna från nelly. men dom är lite knepiga, går ju inte ha strumpor i dom då det är öppen tå (hatar nylonstrumpor som syns när man har öppen tå, inte snyggt). så jag vet inte hur jag ska lösa det för då dom är i syntet så andas dom dåligt och jag far runt i dom :( dumma. fast jag gillar dom ändå iofs.



kanske stan snabbt efter jobbet, gick på åhlens i samband med systemet och köpte ett nytt läppglans. men jag kom på sen att jag inte gillar nyansen. ska nog gå och köpa ett till. hihi. slut rast nu.. jobba jobba!!

*ta taa*

gammal goding no 2




var bara tvungen ännu en gång.. 2 brothers on the 4th floor. fortfarande klassiskt. jag är eurodisco-trash. älskar alla sånahär gamla dängor. hittade min like nere i åre, helt otippat att han också skulle vara en eurodisco-tönt :) i like! a lot!!!

*ta taa*

gud i himmelen



vet inte vad jag gjort för fel, men han där uppe har bestämt jag ska frysa häcken av mig. här sliter man och vandrar till affären, och vad får man? -27 slängt direkt i ansiktet. nåja, hemma nu iaf. ska baka lite bröd till myskvällen på jobbet imorrn. eller baka och baka, så kul ska vi inte ha, halvfabrikat idag ;) har uppdaterat de tidigare inläggen med lite bilder från åre nu. kommer mera när jag orkar, började leka med mina nya kläder och skor och sånt så jag tappa tiden. har inte gjort nåt vettigt idag alls.



ska nanna snart, sova på tåg gör en inte riktigt lika utvilad som sängen. har saknat min egen säng. men mest saknar jag syster :(

*ta taa*

östersund-shopping



överst är min drös med påsar från lördagen i östersund. my nöjd är jag må jag säga :P hittade äntligen mina leopardtights på rut mfl. och lite annat smått och gott. hitta en till paljettklänning, från hm denna. ska iaf få fingrarna ur och skicka tillbaka klänningen från nelly. tror jag. byta storlek iaf. hm.. fan. gillade inte helt den från hm. nåja, hittade världens sötaste mormors-väska på lindex iaf. tror den är bästa köpet.
'


*ta taa*

borta bra och hemma pest



kom till stationen för 1 timme och 45 minuter sen. har enorm separationsångest. saknar min syster :(



kom dock hem med en positiv sak från åre förutom ett antal upplevelser och shoppingkassar rikare. catch har nytt snus som e hitta i duved. jag brukar inte gilla catch, men mint/vanilla var riktigt god, ser fram emot kardemumma/kanel nu :P klicka på bilden för att läsa mer.



är öm överallt. till och med jobbigt att jobba.. träningsvärk i underarmarna av att åka snowboard? det var nåt nytt.

*ta taa*

inte många barn gjorda



blir en våldsamt slö dag idag, åker hem med tåget kl 19.20. är helt, totalt, fullständigt invalid efter dagen i backen igår och drickandet igår hjälpte ju inte dagsformen idag kan man ju lugnt säga. måste dessutom till duved och hämta bilen som inte startade när vi skulle hem igår. tack gode gud för skidbussarna. en sista repa på byn sen innan jag åker hem :( men har fått smak på dehär, smider planer. hade velat komma tillbaka innan säsongen är slut. var skitkul på dippan igår för övrigt. och förbaskat mysigt utanför ;)



skriver mer om hela helgen när jag kommer hem istället. ska visa alla underbara bilder från igår i backen också. jag är lite kär i åre tror jag...



*ta taa*

alla-söta-hjärtans-dag



har varit i östersund hela dagen och bokstavligen shoppat brallorna av oss. är ju ett helt annat slags sortiment som finns på butikerna här jämfört med i luleå. däremot är det ju ändå lustigt att man kommer hem med samma saker som man hittar på affärerna i luleå? åt världens godaste tacobuffé i stan för övrigt. ett litet ställe på hörnet bredvid WE-butiken. åka dit om ni är i östersund, kalasgott. världens lustigaste busschaufför, samma kille på vägen dit och hem. kul prick.



nu ska vi mysa vidare här, kanske festis ikväll på kläppen. vi får se. men för er jag inte skickat mina fina handskrivna kort till eller söta alla hjärtans dag-sms så hoppas jag ni har en mysig dag och kväll, för de har då vi haft och ska fortsätta med ;)


för övrigt ingen lycka med bilder än. får kanske bli en uppdatering av inläggen när jag är hemma igen. har precis dokumenterat dagens shopping-skörd. god jaktlycka hade vi! hm.. och grattis på 1-årsdagen kan man väl också säga. värsta dagen i mitt liv förra året. tack för ingenting lixom. men jag är inte bitter.

*ta taa*


teknikern



nyss hemkommen från byn efter puckelpisten, en vågad färd i backen utan brädor och skidor, en söt fotograf det klickade med, slöseri på stan och italiensk pizza och öl :) blir lagomt lugnt nu med film och vin, upp tidigt imorrn och kuska till östersund för att bränna lite mer pengar. syster är så söt. har saknat henne som fan.


var in i en butik på byn, hitta en ny bräda? den längst till vänster? vem har en sån på riktigt!?


däremot är hon ingen tekniker, har tagit en massa roliga bilder idag från allt vi gjort jag tänkte lägga upp. tog fram minneskortet..

- ja deklart jag har minneskortläsare på datorn
-ne, men den passar inte den är för liten..
- jo men den passar, här!! *plopp*

elin petar in minneskortet i ett för stort hål i datorn och den försvinner. fick ut den med en pincett, men inte tack vare tekniker-systern. mys nu.. blir bilder när vi listat ut hur vi får dom till datorn.



*ta taa*

fredagen den 13:e



framme. har varit vaken sen 4 i morse. somnade vid 12 på tåget kanske. kom fram vid 8 till åre station. har varit en sväng på byn, handlat lite (elle okej, mycket), tankat, duschat, ätit gofrukost och spanat in backarna. vi håller på att fixa oss nu för att fara och se på puckelpist world cup. träffade en karl på tåget vars son ska vara med, tydligen värsta killen, han har varit med i OS och shit, ska vara med i OS nästa år också. och idag ska han överraska med en framåtvolt där han tar tag i skidorna. tydligen enda i startfältet på 60 man som gör ett sånt hopp. ska bli spännande, ska se om jag hittar h i publiken så vi kan hejja tillsammans.

i snitt en 23% lutning på puckelpistbacken. dom har ju dödslängtan dom som åker.


våldsamt tryck på linbanan direkt efter finalerna var slut. backen ner från området var livsfarlig. tur vi hade varann att haka tag i annars hade nog jag dött iaf.


gumman bor i värsta fina huset! hur gulligt som helst, strax utanför centrum av "byn". ska knäppa lite bilder och lägga upp sen. men nu ska vi lägga på ett kål och på med kängorna och ut i det friska vädret. hur vackert som helst här nere. klänns helt exotiskt. ja jag är en tönt som aldrig varit nånstans. ni behöver inte säga det. jag vet redan det :)


är inte deras stuga för gullig!?


*ta taa*

överlevnadsväska



detta finns i min lilla överlevnadskit på tåget.
plus handkäm att kladda överallt, läppglans, nagel-fix-kit, ipoden, telefon.. däremot inge korsord. hur fan tänkte jag där? kommer bli en lång natt... kl 5 är det tänkt jag ska vakna och byta tåg om jag inte vill hamna i tyskland elle nåt. lycka till.



*ta taa*

resfeber



paniken har precis infunnit sig. syndade lite på gina efter jobbet sen hem, hihi. fick med mig åtminstone ett zebrarandigt plagg så jag är nöjd. men väl hemma inser att jag har tusen saker att göra :S



[  ] packa "handbagaget"
[  ] tömma minneskortet på kameran och ladda upp batteriet
[  ] fixa en vettig playlist på ipoden och ladda upp den också
[  ] packa klart, insåg att jag inte har några vanliga kläder i väskan, det måste man kanske ha
[  ] äta en stadig middag (som om jag nånsin lyckas med det?)
[  ] flytta över alla nya filmer och serien till den externa hårddisken, skiter i att ta med datorn helt enkelt
[  ] packa ner tandborsten i necesären som än så länge lyser med sin frånvaro
[  ] kolla att mor och far kommer ihåg att hämta mig
[  ] packa ner dagboken, tänkte ta ikapp lite skrivande på tåget
[  ] ta ut soporna
[  ] LÄGGA FRAM TÅGBILJETTERNA!!!

dömd att misslyckas?



blev en stressig dag på jobbet. inte för att jag hade nå mindre tid än vanligt, men alltid skönt att hinna rensa bordet helt när man ska vara ledig och borta ett tag. får för övrigt se om det blir nåt bloggande i åre, blir inget från tåget eftersom jag lämnar datorn hemma och inte har bärbar internetuppkoppling. men ska försöka ta en massa dumma bilder och slänga upp iaf :P



 ska ta itu med listan nu..

*ta taa*

gapskratt



jag ser alltid på the voice innan jag går till jobbet, sen när jag kommer hit kör jag det på webradion. och varje gång slår det mig att jacob ökvist är förbaskat kul. höll på skratta mig fördärvad nyss när dom prata om måns zelmerlöf. hysteriskt.


mindre än 23 timmar till ankomst nu. wiiii! fika nu.

*ta taa*

spöklikt



har ju tv400 som en av mina valbala kanaler på comhem. av nån anledning lyckas jag alltid pejla in antingen medium eller ghost whisperer när jag väl räkar slå på kanalen. vilket jag iofs inte klagar på, gillar dom. det är nånting med mig och övernatuliga serier. är ju totalt fast för supernatural, och ja, medium är ju också ett favoritprogram, gillar patricia arquette. men speciellt gillar jag rysare och thrillers som som snarare låter en ana att det är nån där, men som man aldrig får se. hellre dom än nån kass film med ett töntigt monster och massa blod :P fast fredagen den 13 är ju kult iofs. ser fram emot fredag då nya filmen har premiär, hihi. h16-17ar för mig jag läste att den ska vara nån slags remake av 1:an-3:an av de tidigare filmerna. man får se jason som barn och med och utan mask. personligen tror jag filmen på båten är min favorit, nr 8 i raden är det va? 16-17 år sen jag såg min första jason-film. också undrar folk varför man är skadad?



ovettigt inlägg. tur jag inte skriver allt som faller mig in. jag är såååå mycket mer ologisk när jag sitter och funderar för mig själv. det jag skulle komma fram till var egentligen att jag lyckades pejla in medium idag igen mellan packning, kläder, dusch, björnbär och cola.. men men.

*ta taa*

så lite gör så mycket



padre har precis släppt av mig. har kommit hem med diverse nödvändigt och onödvändiga saker som jag hitta hemma. fick lite godis av pappa och blev genast på bättre humör än jag varit hela dagen. han köper alltid mina favoritgodisar när han vet jag ska komma hem. jag vet nog pappa, mamma har skvallrat ;)



som grädde på moset när jag kommer hem hittar jag skönheterna nedan. alla från gina tricot. gissa vem som smiter på stan imorrn på lunchen igen? måste ändå på aurora och köpa mig lite tidningar, hitta inte ett jota spännande på coop på örnäset. träffa en gammal arbetskamrat från back in the days när coop storheden var obs! stormarknad. det var tider det :P


så nu är min surdag över. ska packa, sjunga falskt, dansa lite, trippa runt i mina fina skor, driva grannarna till vansinne och duscha tills allt varmvatten tar slut. för det är linda värd.



*ta taa*

ny favorit



snubblade över en ny blogg jag gillar hårt. sex and the city. handlar inte om filmen eller serien utan skrivs av en skön brud, med ett skönt jobb och en skön smak vad gäller kläder och skor. gillade mest att hon har leopardskorna jag kollat på hur länge som helst, det gjorde att hon gick direkt upp på min topplista.



väntar på att fadern ska hämta mig, ska hem och kirra brädan och andra stuffs som är kvar på björx, handla lite och försöka börja packa ihop mina pinaler. klockan kan inte bli 20.03 på torsdag nog fort. jag behöver bort från denhär staden! fy fan. jävla skitdag idag. allt har gått utför sen fredags. är arg och bitter och jävlig numera. mitt nya trademark. tragiskt. ska bli som eremiten i skrotnisse. då slipper man nånsin bli besviken igen.



*ta taa*

hitlist - töntiga saker ni inte vet om mig (än)



1. jag gillar att brodera.  jag har det från mormor, hon lärde mig när jag var liten och det fastnade. pyssel och piller jag gillar helt enkelt.
2. ibland när jag skrattar riktigt hårt låter jag som en gris. det bara händer ibland utan minsta förvarning, en grymtning här, en där. sånt man får leva med.
3. jag tycker prutthumor är skitkul. är så barnsligt roligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen ibland, jag kan inte sluta skratta åt sånt.
4. jag tycker harry potter-böckerna är jättebra. hur illa är inte det på en skala, läser dom varje sommar, har gått så långt nu att jag kan alla "besvärjelser" då har det gått överstyr,

och kanske den värsta av dom alla.

5. jag är egentligen jävligt romantisk. rosor, månskenspomenader, middag med tända ljus, kärleksgåvor, hångel på sandstränder i solnedgången, gå hand i hand i regnet under ett paraply, egenhändigt skrivna kärleksdikter osv sånt älskar jag. har nog sett för många romantiska filmer. dock måste jag säga att det blir väldigt lite hångel på sandstränder i en stad där det är vinter 10 av 12 månader om året. nåja.



så där var det. mitt erkännande. jag är en jävla tönt :P

*ta taa*

gammal goding




var bara tvungen.. 2 brothers on the 4th floor. klassiskt.

*ta taa*

mångalen



ännu en otrolig måne idag. höll på snubbla och slå mig fördärvad på väg hem från spinningen för att jag stirrade på månen istället för på vart jag satte fötterna. grymt skönt spinnpass för övrigt. månen var alldeles stor och rund och man såg alla kratrar och gropar hur bra som helst. inte utan man blir lite mångalen som d på jobbet säger, hon påstår att hon inte kan sova eller sover dåligt när det är fullmåne. själv har jag ju då problem att hålla koll på fossingarna för att jag fokuserar på lite fel saker. som vanligt.




hitta nån udda gammal bild. nåja. ska sova nu, hm.. eller lägga mig och läsa iaf. hoppas på en bättre dag på jobbet imorrn.

*ta taa*

what to do, what to do?



beställde ju klänningen från nelly, men ska skicka tillbaka den, vet inte om jag ska byta till en större. eller om jag ska klicka hem den från halens istället. vad ska en flicka göra.. *suck*

den med ärmar kommer från halens, den utan är samma som jag redan klickat hem från nelly.


*ta taa*

åre - be afraid



ganska precis 72 timmar kvar tills jag står på stationen i åre. säger bara - åre, be afraid, be very afraid. är mest orolig för backarna, jag och e har skämtat så mycket om liftar, laviner, åkning, kläder, plastfickor och barnbackar att jag fått prestationsångest nu. jag kommer aldrig ta mig upp med liften, jag kommer aldrig ta mig ner för backen i en bit, jag kommer aldrig hitta från stationen till trollstigen (elle va fan de heter), jag kommer aldrig kunna bete mig på en afterski, jag kommer garanterat tappa bort e i östersund och jag kommer garanterat inte komma hem levande oavsett vad av ovan nämnda saker som händer. vi prata om att jag inte behövt köpa en tur-och-retur-biljett, för jag kommer ändå aldrig ta mig hem, vilket slöseri med pengar! stig-helmer släng dig i väggen, det är en ny idiot i backen!!

gissa vem som kommer åka fel och hamna i störtloppet och dö?


*ta taa*


gulle-toast



varför får jag aldrig sånahär gulliga toasts ut min brödrost? finns på bluebox. så puttenuttigt ;) ändå är jag totalt bojkott mot allt kommersialiserat på alla hjärtans dag. är så trött på alla hjärtan, nallar, tygblommor, paljetter, gossedjur, kort, sugrör, isbitsformar och allt annat skräp dom gör om i rött eller rosa och säger är alla-hjärtans-dag-presenter. fast alla hjärtans dag bakelserna kan jag väl gå med på... :P



*ta taa*

......



känner mig deppad. vet inte varför. eller jo, det vet jag visst det, men inget jag yttrar här. saker och ting blir väl inte riktigt påtagliga sanningar förrän man uttalat det högt? det känns inte så ialla fall. längtar till åre också. nå så in i skogen mycket. jag och e har börjat fundera ut en sång, mest för att vi tappa texten till disco-sången. den ska tillängnas karl-bertil. knepigt snurrig jag är nu, har svårt att fokusera. om det är pga anledningen ovan eller för att jag smög in en snus precis (gör det ibland när jag är uttråkad) kan jag inte svara på.



det enda man ångrar i livet är chanserna man inte tog.



sa ju att i år skulle jag ta alla mina chanser. säga det jag borde säga. göra allt jag inte gjort tidigare. dumt att när det väl kommer till kritan kniper man käft istället. har upptäckt att det finns en person jag vill ringa varje gång det händer nåt kul, men jag kan bara inte göra det. men det är väl till det bästa skulle jag tro. varför är jag så klantig hela tiden? inlägget blev visst en uppställning av dagens sanningar.



*ta taa*

love letters from the past



hittade en massa gamla kärleksbrev. är så roligt att läsa sånt. är galet hur mycket man glömmer efter några år. och galet hur himla bra man känner sig efter man läst dom. nästintill man blir lite kaxig. tills jag inser att det ändå var 7 år sen ändå, mycket har nog förändrats. men förhoppningsvis har man inte tappat alla bra kvalitéer man hade då.

jag uppmuntrat kärleksbrev. mail och sms i all ära, men är det inte mer roligt och smickrande med att få ett handskrivet brev? i ett litet kuvert? kanske med ett litet hjärta på? ja jag tycker det. gärna får det lukta lite go-parfym också. ligger mycket mer hjärta och omtanke bakom ett handskrivet brev, mer engagemang att sätta sig ner och skriva det. det är äkta. kan inte säga samma om mail och sms. fast sånt uppmuntras ju förstås också :)

även fast man inte har samma känslor för personen fortfarande (eller så har man det) så är det ändå en väldigt speciell känsla att läsa gamla brev.



så till alla-hjärtans-dag hoppas jag på mer handskrivna kärleksbrev åt folket. skriv ett brev till de du tycker om. varesig det är pojkvännen, sambon, mamma, make, syster eller morfar. alla tycker om att få kärleksbrev! jag har redan skrivit klart mina, 4 stycken söta handskrivna små brev. fast jag skickar nog bara tre av dom, det fjärde får kanske vänta till nästa år om personen finns kvar i mitt liv..



tidig morgon. mysig morgon. mitt finger delar nog inte den åsikten. det är synd om mig :(

*ta taa*

orange måne



på väg hem från jobbet idag var månen hur vacker som helst. alldeles sådär orange-mysig mot den mörkblå himlen. helt otroligt. luleå är en ganska fin plats ändå. när jag bodde hemma hos mor och far kunde jag knalla ner på isen och sätta mig i en snödriva och bara stirra på norrskenet. samma på somrarna. ute i stugan finns det absolut inget skönare än att ligga på bryggan eller altanen och kolla på solnedgången. och när det är sådär vindstilla, inte en krusning på vattnet och det känns som att solen aldrig ska försvinna borta i horisonten, då kan man verkligen känna lugnet. finns få platser på jorden där man kan uppleva en blodröd/orange måne, norrsken och ändlösa solnedgångar sittandes på samma ställe.



har varit och tränat nu. var skitpeppad under passet. vart mindre peppad när jag kollade pulsklockan efteråt. men det känns ändå som att träningen ger resultat. jag mår bättre, jag sover bättre, jag känner mig bättre när jag får träna som jag vill. funderar på att sätta upp ett träningsprogram i gymet också, saknar det som fan. men vette hundan när man ska hinna det? ska man få ihop ett bra, lagomt, pass för alla muskelgrupperna måste man ju träna minst 3 gånger i veckan. och var ska jag hitta den tiden? det måste ju bli innan spinningen och då måste man ju gå typ 15 från jobbet varje dag. hatar träna sent på kvällarna. är så tråkigt att komma hem då, bara duscha och sen sova.. får fundera på hur jag ska lyckas lösa dehär. får kanske nöja mig just nu med att klämma in ett till bp-pass i veckan. light-versionen av att bygga muskler :P



har precis gjort samma som chefens son. elle ja nästan, jag skar inte riktigt av mig toppen på tummen med en sax, jag valde pekfingret istället. varför ska jag vara så jävla klantig för? är ju ingen annan som är det :´( forsar blod i mängder gör det också och jag har inga tryckförband eller blodstoppande. kommer jag inte till jobbet imorrn hoppas jag a eller m reagerar och kommer för att kollar så jag inte förblödit... ont gör det också. vill att nån ska ta hand om mig. bu hu!

*ta taa*

bokmal



chefen kom förbi med en bok åt mig häromdagen trollbunden - jane green. började läsa den häromdagen och den kan nog bli en hit. än så länge är jag bara på kapitel 10 eller nåt men jag är fast. i och med att jag nästan alltid läser en snutt innan jag lägger mig, mest för att slappna av lite innan det är dags att natta, så går mina böcker åt förbaskat fort. är ju en bokslukare när jag väl kommer in i det. därför är det perfekt med vårat "bibliotek" på jobbet. när man har läst klart en bok hemma så kan man vara gullig och ta med den till jobbet och ställa i bokhyllan så at en liten kollega (exempelvis jag som alltid vill ha nåt nytt att läsa) kan få läsa den också. man hittar många överraskningar i den bokhyllan. så tack alla söta kollegor för era gamla skruttiga böcker, dom räddade min sommar på balkongen :) såna bibliotek borde införas på alla jobb, för hur många gamla böcker har man inte hemma som man ändå aldrig läser igen? personligen har jag väl mitt "bibliotek" hemma hos mor och far, tog bara med det göttaste hit till malmen när jag flytta. men känner jag min fader rätt har han väl gjort en majbrasa av det man lämnade kvar ;)



*ta taa*

nödvändigt ont



gick fort att diska igår. ser det ut som jag tycker om att diska? inte? förmodligen för att jag inte gör det. drar alltid ut på det så länge det går. givetvis sköljer jag ju saker och ting när jag är fardig, men själva disken går trögt. ibland har jag dagar då jag diskar det jag använt direkt, men det håller inte i sig så länge tyvärr. jag vet inte vem på lulebo man ska ge ett oanständigt förslag för att få en diskmaskin i lägenheten? ingegerd kanske? eller kanske funkar bättre med kenta.. och säg inte bänkdiskmaskin, för då skriker jag. finns inget fulare än ett sånt schabrak på diskbänken. då diskar jag hellre. a hade både diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i sin lägenhet. fusk. tror kanske man måste byta hyresvärd för att få the good shit i lägenheten.

var förresten skittrevligt i lördags, vin, fnitter och svammel. filmen däremot tappa vi nog, den var dessutom otextad så då gick det ännu sämre att följa med. får se den igen då vi kirrat text.



just hemkommen, svepte på stan idag under lunchen och fick med mig en liten liten liten kånkenväska hem. men gissa besvikelsen när jag kommer hem och tar upp den och ser att en knapp är trasig. varför kollar jag inte sånt innan jag köper? nåja. blir en vända imorrn igen, måste ändå köpa nå läckert underställ imorrn. inte sugen alls. ungefär lika sexigt med underställ som med farfars kalsonger.



träning nu..

*ta taa*

jag hjärta sex and the city



fantastiskt att det blir en ny film. jag är ju frälst i detta program. carrie uppfyller de skodrömmar jag inte själv har råd med. har sett den första filmen hur många gånger som helst. serien likaså. nästa på min lista är att inhandla den fina sex and the city skoboxen med hela serien. alla hjärtans dag-present någon? ;)


tidig morgon idag med, känns riktigt bra. arbetskamraterna ser inte ens förvånade ut längre när jag släntrar in vid 7. har med mig min tråkiga matlåda idag, har en massa ärenden på stan idag inför torsdag, tänkte försöka hinna dom på lunchen så att gå ut och äta är inte ett alternativ tyvärr, får bli köttbullar och makaroner :S



*ta taa*

vilken kille


en gammal klasskompis till mig drog igång med ett grymt initativ för ett tag sen. min framtida fru. i bloggen skrev han om allt möjligt, fullständigt hilarious. sne vart han less, och tur var väl det, för då kom spinnoffen på frujakten. 40 dagar. nån slags remake av josh hartnetts 40 days and 40 nights i videobloggs-format. han är inte lika snygg som josh, men på god väg :) en underhållare är vad han är, han är som en kombination av robert gustavsson och jim carey, med en touch av norrländsk charm. jag nöter bloggen hans, varje dag. dagens highlight lixom. så check it out! inser ni vilka sjuka roliga timmen, rastunderhållning och diverse projekt vi har haft under åren i skolan. haha, det var bättre förr :P



blev att träna efter fikat ändå, efter en sväng på smedjan. förbaskade a-m lurade mig (eller okej, jag sa ju inte nej heller) till lindex. givetvis hitta jag ju nåt som jag "behöver". en rutig skjorta är ju ett måste till kängorna i åre, tydligen får jag inte ha paljettklänning nere på byn. skandal. men man tar väl seden dit man kommer. ska diska och göra matlådor nu. blä!!



*ta taa*

priiiiima ögon



funderar om det är värt att testa en primer på ögonlocken. tycker det sällan spelar nån roll för mig vilken kvalitet det är på ögonskuggorna, har en tendens att bli streck ändå efter långa dagar. speciellt ibland då det går hetare till än annars. too faced har en som jag funderar på att prova. älskar ju deras lip injection, kanske värt att testa denna också? har läst endel bra saker om den. definitivt smartare förpackning än urban decays iaf, där blir ju tydligen hälften kvar i den läckra flaskan. snygg design i all ära, men man vill ju kuna använda produkten man köpt fullt ut.



ja det är inte lätt att vara tjej. ska springa iväg och möta a-m nu på olssons. tar med mig träningskläder så får vi se om jag får dåligt samvete nog efter semlan så jag far och tränar ändå..

*ta taa*

genialiskt



har funderat länge på vad jag ska göra åt mina skor. jag hade velat ha dom framme. men har inte plats för en rumsavdelare för att ställa upp dom i som jag sett klingen har. men surfa runt och på en sida jag brukar hamna på hitta jag detta. genialt! fast nu återstår fortfarande problemet med exakt var jag ska få plats med dessa hyllor. vardagsrummet är fortfarande hetaste kandidaten. helst vill jag hitta en bostadsrätt, en trea, och göra om det tredje rummet till en walk-in-closet. får kanske vänta tills dess :(



har trotsat kylan och blåsten med en morgonpromenix idag. funderar på spin60 kl 16 också, men detta enbart för att jag ska med a-m och fika idag. vi ska ta årets semla-oskuld på börje olssons. med risk för att låta som en liten tjockis; men jag längtar!!



*ta taa*

ost, film, vin och tjatter



ska till a ikväll och spana in hennes lägenhet, har ju sett lite, men ska bli trevligt att få se resten. har varit och shoppat lite proviant till ikväll. tog min morgonpromenad och svängde förbi systemet, sun tan och affären. känner mig verkligen blek nu. skulle nog behöva en sista-minuten. fast det känns nog bättre efter min långweekend nästa vecka. blev rosévin på systemet, tänkte rödvin, men jag tappar ju alltid kontrollen då. rödvin i kombination med den tiden i månaden det är hade kunnat bli rent ut sagt livsfarlig.. fast det beror väl på vem man frågar :P
tänkte dra mig på spin60 nu vid 15. har dock fortfarande huvudvärk, har knaprat asprin men ingen skillnad än. fast man kanske ska låta den hinna komma ner i magen först? fan att man ska vara så otålig hela tiden. men jag måste fan skärpa mig med träningen. nu har jag en plan. en djävulsk plan. och den ska gå i lås. nu du!



*ta taa*

översova



jag har översovit mig. vaknade vid 5 i morse av att en gammal barndomskompis ringde, han är helt hopplös. vet fortfarande inte varför han ringer mig, men varje gång han gör det är det kl 4 eller 5 på lördagsmornarna. minns knappt när jag träffade han senast. ignorerade det samtalet i vilket fall. vaknade igen kl 7 av att jag fick tidningen. varför får jag tidningen? funderade inte mer över det, hade ställt klockan på 8 så jag somnade om. snoozade till 9, sen är det svart. hade en sååå skön dröm att jag inte kunde gå upp bara. drömmar är nice. synd dom inte är på riktigt.



fastnade i my boys när jag väl tog mig upp. har suttit i en och en halv timme nu och kollat. jag som skulle ut och gå. men ser att det är -19 ute. galet. men behöver luften, får så jävla ont i huvudet av att sova för länge. har jag blivit en såndär person som bara behöver 5 timmar sömn per natt på gamla dar? illa, jag som älskar min säng..



ut i kyla nu..

*ta taa*

jag behöver vila



fy fasen, tung vecka, har börjat 7 (-ish) varje dag. inte så farligt som jag trodde, men jag är trött nu. så trött. har tränat och duschat och blåst mig precis.. och fått i mig nån slags odefinerad middag. har dessutom fastnat i shoppingträsket. internet-shopping. det är ju så enkelt. och farligt.. sitter på eleven nu. som om jag verkligen behöver mer kladd? har egentligen satt köpstopp, men det är ju så roligt med paket :P



fördelen med att bo själv är att jag får dricka ur juicepaketet hur mycket jag vill ;)


nu ska jag luta mig tillbaka, har så ont i mina stackars muskler från bp:n igår :( fast skönt ändå.. bitterljuvt. ska försöka tanka lite musik och film till imorrn. myskväll med a blir det. ska bli kul att se hennes lägenhet, har inte lyckats ta mig dit än, så det är väl dags nu.

*ta taa*

fixa jeansen



för dom roligaste orginellaste jeansen är det bara att dra fram fotfilen och fixa det själv. har gjort det på massor av mina jeans som jag tyckte behövde piffas upp. det första som behövs är en fotfil, går med vilken som helst egentligen, vanligt sandpapper skulle funka bra också. men jag har kommit fram att jag gillar dom av modell metall bäst.

sen givetvis ett par jeans du vill piffa. sen är det bara att börja nöta med fotfilen tills du fått önskat slitage. sopa inte på för mycket bara utan kolla av gradvis så att du inte slutar med att du filat upp hela byxorna och tyget är så svagt så det går sönder helt och blir pannkaka. det är bäst att vara lite försiktig så man inte förstör trådarna som går tvärsöver. då slutar det bara med att man står med ett stort hål, och ingen snygg slitning (som skulle kunnat vara naturlig).
lägger man jeansen i veck eller har nånting utstickande under kan man skapa snygga mönster och linjer också istället för att nöta ett hål rakt igenom. det är bara att testa sig fram. ett tips är väl kanske att börja med ett par gamla jeans som test, så man inte sitter med sina snyggaste dyraste fornarina i trasor :P


har mina nya fina bruna skor på jobbet, småtårna har lite svårt att andas. men i like'em! funderar på om jag orkar gå på systemet nu eller om jag ska gå imorrn.. hm. spinning efter jobbet iaf, får se hur långt orken räcker sen.

*ta taa*

otålig som jag är



givetvis vägrade jag acceptera att mitt paket inte kommer förrän fredag, och mycket riktigt. i morse kl 8.45 (typ) kom mitt paket till OKQ8 borta i rondellen. skam den som ger sig med andra ord, trotsade storm och utmanade snödrivor. men fick mitt paket till sist. skönheterna nedan ingår nu i min samling. surprise.
samtliga kommer från nelly. klänningen var i minsta laget, får typ oexisterande bröst i den. på gränsen till en pojke. men vet inte om storleken större kommer bli för bred över höfter, mage osv... ska testa lite till innan jag bestämmer mig. p's jeans kom också, ska överraska henne på jobbet imorrn med dom. är inte helt överens med skorna än, lite knepiga modeller egentligen, men dom är grymt snygga för det. är my nöjd :P



tänkte baka till imorrn, men hade ingen som helst energi efter trippen till affären. vädret sög musten ur mig. jag klagar inte, snö är trevligt. men när man har motvind oavsett vart man ska och det snöar underifrån samt att det är nån som lägger isfläckar precis vart jag än går då blir det lite tröttsamt. TGIF imorrn, wiii!

*ta taa*

brev från ovan



igår när jag kom från jobbet och snubblade över min paketavi så hade det kommit nåt annat spännande i brevinkastet. ett litet vitt kuvert adresserat "till lena johansson". jag känner ingen lena johansson, bor ingen lena i mitt trapphus heller så jag öppnade brevet. tänkte att det borde ju vara till mig ändå när nån nu varit och lämnat det så fint i mitt brevinkast. ut faller en liten liten broshyr och ett handskrivet brev, skrivstil, nivet som mormor skriver. "hej jag veter vasilji! tänkte bara berätta för dig om nyheterna i bibeln..." typ. jag har fått påhälsning av jehovas. dom bjöd in mig på bibelstudier. vänligen, men bestämt: NEJ!

tänkte göra en liten "camp fire" på balkongen, men där var det snö. roade mig med att knyckla ihop brevet och varsamt placera det i papperskorgen på toan. har redan scoutat läget utanför rikets sal på bergviken, jag är inte lång nog att arrangera om bokstäverna själv. men nån med en stege borde man väl hitta i närheten?


nyss hemkommen från body pump med a. hade varit mycket lättare träning om man faktiskt hade haft muskler till att börja med.. :P nåja. ska laga mig nå mat nu och sen iväg och handla, bytte med m så jag har fredagsfrukost imorrn istället för nästa fredag. för då är ju jag i åre, wiii! ska visa en överraskning jag fick idag sen!!

*ta taa*

dumma posten



fick en paketavi idag. vände tvärt i dörren, snubblade lycklig ut i trapphuset, skuttade ner för trapporna glad som en liten tjockis i en godisaffär innan det blev tvärstop på andra trappavsatsen. "kan uthämtas tidigast 2009-02-06 efter kl 16.00" besvikelsen är total. trodde jag skulle få min fina klänning och läckra skor på en gång. hur kan dom skriva högst upp på avin "nu har ditt paket kommit och du kan hämta det" när man faktiskt inte får hämta det? snacka om teaser... förbannade posten!!



får bli nåt annat läckert imorrn då :( var länge sen jag hade kjol nu.. hum... känns bättre nu sen jag pratat långt och länge med systern, nu vill jag till jobbet igen, det ville jag inte för några timmar sen. då tyckte jag jobbet kunde fara och flyga.



*ta taa*

åre tur och retur



längtar så jag blir tokigt snart. kommer komma hem i gipsvagga med ett specialtåg (för att jag är för tjock med gipset och inte ryms i dom vanliga vagnarna utan måste åka i en malmvagn). men det kommer bli såååå värt det. tydligen måste jag bli en skid-nörd med googels och shit, fick inte ta med min lilla plastficka för liftkortet, för sånt är tydligen alldeles för 1990. bara för att jag inte är skid-trendig. funderar på att göra en stenmyren och sätta öl i en ryggsäck, åka till toppen, ploga ner till mitten utan att skada mig allt för mycket, knäcka en öl, se cool ut och vänta på att backen stänger och åka ner på magen med brädan i släptåg.

bokade biljetterna igår. blir en långweekend med gullet. nästa vecka kan inte komma fort nog :( blev en random-pic från i julas också. enjoy. ska köra ett fyspass nu, tänkte ta en träningsfri dag (ofrivilligt för det var slut platser på spinningen när jag kom) men det klarade jag alltså inte. är totalt muskel-lös, måste göra nåt åt det..



*ta taa*

avundsjukan



blev riktigt jävla less nyss. känner mig bitchig och jävlig. inte bra. tror avundsjukan kommer från att man har en syster, vi har alltid kivats om saker och ting. de saker som jag anser vara mina är mina och jag vill inte dela dom med nån annan. då låter jag det hellre vara helt. obehaglig upptäckt också, trodde inte jag var så insyltad som jag tydligen är. men inser nu att jag har inte där och göra, har inget där att hämta ändå. är inte min syster det handlar om nu och inte heller som samma saker som vi kivats om. men jag är less. nu backar jag. typiskt tråkigt det skulle bli så. jag ville som...



*ta taa*

jag vill också vara cool



sprang på a och m på spinningen. fan jag vill också våga vara häftig som m är hela tiden. nu hade hon gått tillbaka till svart kortklippt hår med tuppkam, så brutalt läckert! kanske börjar våga lite mer nu när jag har kortare, men tuppkam med rakad sida och lång hår på andra sidan, det kommer jag nog chicka ur på :( tror inte jag är cool nog att bära upp det, haha. typ denhär, fast med långt hår i nacken, alltså typ 30 cm, inte hockeyfrippa. vi får väl se vad det blir av mina coola frisyrplaner. i vilket fall måste min lugg få växa ut. dumma lugg. var riktigt kul att träffa dom igen också, var säkert över ett år sen jag träffade a senast. tråkigt värre. men nu blir det säkert fler gånger i framtiden hoppas jag.



har gonat ner mig i soffan nu med datorn, myspyjamasen och en skål med frusna björnbär. perfekta kvällsmålet. funderar på att förflytta mig mot sovrummet, men just nu är jag alldeles för trött i benen..



vill att min nelly-beställning ska komma nu nu nu!

*ta taa*

stockholm



eftersom mina skor inte kom i tid till stockholm fick jag ju trösta mig med nya kläder istället. hitta en söt skön blå top på Gina plus ett par schyssta ljusgrå byxor. fick bli dagens på huvudkontoret. det i kombination med hår lockigt av flätorna natten innan och det flätade jeansbältet gav kombinationen nedan. dagen var i övrigt bra, kommer bli väldigt intressant dehär. har som först nu hunnit smälta det, har varit så mycket hela helgen och nu i början på veckan. galet.



träning nu. blodigt allvar! bokat biljetterna till åre nu också. wiiiii sis nu kommer jag! och ni andra kan se upp i barnbackarna! :P

*ta taa*

positiv idag



fall in love or fall in hate
get inspired or be depressed
ace a test or flunk a class
make babies or make art
speak the truth or lie and cheat
dance on tables or sit in corners
life is divine chaos. embrace it.
forgive yourself. breathe.
and enjoy the ride..



känner mig positiv idag. var på jobbet 5 över 7. enormt. livet är gjort av val, antingen kan jag sura och vara på dåligt humör för att jag är morgontrött, eller så kan jag ta en kopp kaffe och börja dagen med ett leende. mycket roligare så.. ännu roligare när man har kuliga mail i inboxen när man kommer till jobbet ;)

*ta taa*

blandband rockar



det finns ju inget roligare än att hitta ett gammalt blandband eller en cd som det står blandat på. är ju alltid nå roligt på dessa band och man får ju alltid en nostalgitrip. såg ett tips på en sida om att ge bort ett blandband på alla hjärtans dag. och hur mysigt är inte det, jag skulle älska att få ett blandband :) speciellt av nån man kanske inte känner så bra, en persons musiksmak och favoritlåtar säger ganska mycket. tipset var ett köpa usb-minnet nedanför, hur coolt var inte det?! finns på fredflare
hittade en annan ascool grej på samma sida: högtalare till datorn som ser precis likadana ut som hörlurarna til ipods. hur häftiga som hels. känner ett enormt behov av att klicka hem dem. även fast jag inte har den blekaste om kvallan på dom. men det är det fan värt med så coola högtalare.


fredflare verkar onekligen har de skojjigaste prylarna just nu. nytränad, nyäten och nyshoppat. försöker dra ner p med mig i shoppingträsket. om hon inte berättar för min mamma så berättar jag inte för hennes man :P typiskt att morsan läser min blogg bara, hihi

*ta taa*

bananas



kan inte komma ifrån att abba är fantastiska. har efter mamma mia fastnat för dom igen och speciellt den enda låt som inte finns med på soundtracket. chiquitita.

abba - chiquitita

så vacker. nästan så jag blir ledsen i ögat när jag hör den. vet inte varför. den är så fantastisk när den som kommer igång där kring 2 minuter nånting. awesome!



nyss haft enhetsmöte och sen ska jag mötas med projektet. var här 7 imorse (typ) och jobbade, hur stort är inte det? chefen höll på sätta kaffet i halsen när jag släntra in, hihi

*ta taa*

ompyssling



har varit på björx och blivit utfodrad och ompyssld av mor och far. visserligen försökte dom ta ihjäl mig med nån slags spikmatta som dom påstår ska vara bra för en. har hört massor om den, men jag fick bara ont :( ska ge den ett nytt försök, men inte just nu bara. har plockat moderns ögonbryn och skrattat åt pappas veka kaffe som inte hade kunnat försvara sig i en krogfight. men han försökte ju iaf och det är väl det som räknas :)



har porrsurfat efter skor nu hur länge som helst, och tror du inte när jag äntligen trodde jag hade dammsugit nätet på skor så hitta jag två par till. god dammit! ska prata med p imorrn, hittade ett par byxor åt henne i samma veva. men känner eg att jag borde dra iväg beställningen nu så att inte storlekarna tar slut. men vad gör man inte för en kollega :)



nu var ju iofs dessa jeans till mig, men ändå. men brukar inte kunna bära cheap monday. men jag tycker dom är såååå läckra. fan.

*ta taa*

gull-knubben



sitter och ser reprisen av let's dance av nån anledning. har inte lyckats följa det för fem öre, men snubbla in nu när det var morgan allings tur. han är ju helt jävla fantastisk. förbannat rolig och så jävla gullig när han dansar med sin lilla kulmage. tror det var i premiären av let's dance han hade nån neonrosa kroppsstrumpa och gjorde nån slags ålning med kroppen. hur kul som helst och så jävla gulligt. om jag nu ska vara tvungen att rösta på nån så går alla mina röster till morgan. de är värda sina 40 poäng.



*ta taa*

RSS 2.0