lugnt och sansat på malmen



har nu kommit från en timmes spinning och på det hunnit duscha och göra mat. blev nån slags ungsrostade rotfrukter med olivolja och honung, till det lövbiff med oströra med vitlök och pakrika. skulle haft annanas till men klantarsel som jag är glömde jag givetvis det.


ska njuta av min middag nu tillsammans med lipstick jungle och mina nya skor. i just love the new shoe smell :) har inte varit ute och vägtestat dom än dock, kan bli pankaka eftersom jag går till jobbet. om dom är hala alltså.. time will tell.



*ta taa*

otroligt sug



gick och handlade efter min prommis och det är tamifgan otroligt vilken dragningskraft choklad har på mig. hittade en ny favorit. anton berg twisty touch strawberry and orange. krispigt god 72% choklad. excellent. tur jag ska och träna i eftermiddag, kommer gå åt helvete med beach 2009 annars :P



*ta taa*

dirty spinning



min spininstruktör är förjäkla rolig. ni vet när vissa instruktörer sjunger med lite i låtarna, eller citerar nåt ur en låt som precis ska komma. det gör han också. men har sjunger/citerar sällan det vanliga, som typ "come on lets work it" eller nåt sånthär vanligt som man kan associera till träning. nej nej nej. han sjunger "i want your body" eller "let's get nasty tonight" haha och för nåt pass sen så kom han med den geniala kommentaren "ja det sägs ju att man jobbar bättre i mörkret *fniss*" när han släckte lamporna mot slutet av passet. det är ju säkert en helt normal kommentar och det är säkert sant att man fokuserar bättre på träningen i mörkret. men när han följer upp en låt som handlar om "i wanna make love to you tonight" typ, då kan man ju inte låta bli att koppla åt det snuskigare, eller? inte? jaha, är väl kanske fel på mig då. jag tyckte det var dirty och jag drog iväg ett gapflabb ialla fall. mitt emellan två låtar. när a l l a hörde. grattis linda.



nåja, ska ut på promenix nu och sen iväg och handla lite. det positiva när jag vaknade i morse var att mina hemklickade skor är lika fina (om inte finare) som igår, älskar braiga köp!!

*ta taa*

freakin' awesome



mina nya skor var kanske hur perfekta som helst!! dom bruna stövlarna var liiiite stora, men det skiter jag i, dom är alldeles för vackra för att skicka tillbaka, vet inte om jag får en mindre storlek över vristen ändå då dom inte har nån dragkedja på insidan.

sprang direkt efter spinningen och hämtade dom, dumma tanten på aurora var otrevlig. men det förstörde inte mitt braiga skohumör för det :)

dock är jag tokknäckt just nu, var ju en galet lång dag igår i sthlm och sen spinning med lukt-gubben framför mig som grädde på moset. appropå igår var planet 1,5 timmar försenade, ganska tröttsamt.



har ingen ork att sticka med h och hennes polare och spela gituarr heroes, hur otroligt det än låter. ska göra en gigantisk tillbringare med milkshake och strutta runt i alla mina nya skor ikväll istället. wiiiii!



*ta taa*

*gaaaah*



har flängt runt och stressat som ett cp idag som vanligt. av nån jävla anledning gick jag på stan också efter jobbet (trots jag fick sluta mycket senare än jag tänkte) fastnade på gina som vanligt. sen hem, avreagera mig, och iväg på yoga med a. och nu är jag bara stressad över imorrn. 5.55 kommer taxin. bannat. kommer vara som ett lik. måste gå och duscha nu och sen prova ny-kläderna jag köpte idag. eftersom jag inte fått mina nya skor till imorrn får jag trösta mig med nya kläder ist tänkte jag.



önska mig lycka till. taxin kommer garanterat åka ifrån mig imorrn..

*ta taa*

förbajjat



känner att jag måste bättra på mitt konstanta svärande, därav barnversionen av förbannat = förbajjat. för det får man säga va? sitter och desperat uppdaterar mitt stackars paket. det går inte snabbt. hittade min gamla beställning därifrån och insåg att dehär kommer gå åt helvete.

kom just ihår att drummlarna skickade fel det förra gången. och med min vanliga tur med allt lär det ju hända igen. sabla typiskt när jag vill vara fin nu nu nu!



grr.. ska gå och blåsa håret och sura resten av kvällen.. förbajjat!! fika och power yoga med a imorrn iaf. känns redan lite bättre. har målat naglarna i en glad neon-poppig-färg också, hur kan man sura då?

*ta taa*

uttröttad



hemkommen från spinning. var skönt, men försökte ta det lugnt, körde som mest 85% av max. fan är så jävla svårt att inte få ta i riktigt. känner att jag inte är helt återställd och vill inte ta ut mig för mycket så jag blir sjuk igen. är ju sthlm på torsdag, inge kul att snörvla när man ska sitta i möten hela dagen :(



har ju beställt skor, hoppas så jag hinner få dom imorrn så jag kan ha ett par av dom på torsdag. suck och stön, har suttit och försökt spåra paketet hela dagen, men det händer ju fan inget. hoppas det hunnit till ånge över dagen, då borde jag hinna få det imorrn. tänkte ha skorna här nedan på fredag på jobbet isf, yey! hade varit så perfekt!



har lite ångest, ska ha presentation för T2 imorrn om variationsprojektet. jag som har så problem att hålla föredrag. eller vet inte om jag har det fortfarande, kanske har försvunnit, haha. får väl hoppas det för jag ska ju dra samma sak på teammötet på eftermiddagen med. mycket nu.



hade en äckligt bra dag idag på jobbet iaf, många guldkorn. älskar plasta in saker om det ska vara såhär varje gång :P

*ta taa*

mmm.. milkshake



har haft cravings efter milkshake hur länge som helst, har bara inte tagit mig till affären för att köpa glass. glass är ju inte sånt jag brukar ha hemma. men nu vart jag ju tvungen. kommer med andra ord dricka milkshake tills de två liter glass jag fick med mig hem är slut. galet. men måste man så måste man. det är ju synd om mig, är som inte frisk sen min sjukvecka förra veckan. är helt trött i kroppen och knoppen :( om man bortser från körsbäret (jag hade ett björnbär i brist på annat) så ser dej jävligt lik ut min shake. god är den också..



ska återgå till lipstick jungle nu. får se hur många inlägg det blir framöver. måste bli frisk och kry, plus att jag har resan till shockholm i veckan och en massa jobb och presentationer med projekten. mycket nu, men det är kul om jag bara kunde vara frisk och inte ha så ont i huvudet :(



*ta taa*

dagens



humör: energisk
gjort: varit oförskämt pigg på morgon trots nattliga samtal
planer: jobb, kanske träna om lungorna tillåter, arbeta med projektet
ser på: granskningslistor och lila kort
lyssnar på: vette tusan vad chefen har igång, ska vi gissa på vinyl 107?
läser: -
dricker: vatten
äter: tänkte göra matlådor igår, men tyckte det var tråkigt och beställde skor istället :P
bästa: skorna som är på väg hem till mig, är helt nipprig, och snart 3 par skor rikare
sämsta: förbaskade hosta, totalt osexigt
väder: -5 och friskt
kläder: svart klocktop (Gina), uppvikta blå stuprörsjeans (H&M), vitt läderbälte (H&M) och vita skinn pumps (Pleaser)



*ta taa*

pizza-fredag



varför bryta ett vinnande koncept? blir pizza hos mig igen ett gäng från jobbet. att jag är hes är bara sexigt, eller nåt.. blir trevligt med lite tjejsnack. dock blir det enbart nyttiga snacks nu. det får dom leva med :P



har precis avtackat a-s. hennes sista dag innan semester och förtidspension. blev princesstårta och en upplevelse på kulturens hus för henne. skitsmart att kunna köpa presentkort också får hon välja själv vad hon vill göra för dom.



nedräkning till 16.00 nu..

*ta taa*

grym nedräkning



Vh1 har precis nedräkning best 50 riffs ever. grym lista. vilken osökt får mig att tänkta på min favoritlåt av system of a down. här är två killar med waaaaaaay to much time on their hands. en tisdagkväll i förorten kanske? :)


ingen förbättring på näsfronten än tyvärr..

*ta taa*

obooooooy



har totalt flyttat in i sovrummet sen jag tog datorn dit häromveckan. men tänkte att nu ska jag utmana och flytta ut i vardagsrummet igen. med en kopp varm oboy och vispgrädde i högsta hugg för att pysa ner i soffan och kurera mig inför imorrn. hmm... spg inte lika gott ut som det smakade ser jag nu.
fan alla har sagt hela dagen at t"oh det syns att du är hängig" "du ser trött ut" osv men jag tycker fan jag ser jävligt fräsh ut. låter väre bara :( jaja, tur att de inte finns så många på jobbet att imponera på. gömmer mig inne hos mig tills jag får ett ok av tanterna att jag ser top knotch ut igen :P



fick lönebeskedet idag också, alltså det efter lönesamtalet. blev ju en ökning, fast kanske inte med dom 22 000 extra jag helst hade velat ha, men de duger. ett tag till iaf. är jag kvar nästa år får chefen det hett om öronen ;)



tv mys nu, jag, min choklad och min täppta näsa :S

*ta taa*

nostalgi



hörde en gammal dru hill dänga på radion just. var ju hobby-fan till dom här för nåt år sen när how deep is your love eller vad den hette var aktuell. köpte till och med deras album. är ju inte mycket för album men kommer ihåg att det var en jävlat skön r'n'b skiva. sen att sisqo var en söt liten blonderad sak gjorde ju inte ont heller :P



*ta taa*

sur-jävla-granne



nu håller min småbarnspappa till granne på att flytta. eller så har han redan gjort det och dom ny grannarha håller på att flytta in. nu när jag tänker på det har jag inte sett han på en herrans massa veckor, så med tanke på lukten i trapphuset så skulle det mycket väl kunna vara hans lik dom städar ut nu. för fy fan vad det stinker! hade ju nån granne här för ett tag sen som åt surströmming i tid och otid och det luktade in i min lägenhet. men nu kände jag det inte ens förrän jag kom ut i trapphuset. stod och väntade på mannen med bilen när dörren nedanför öppnas och det börja lukta jävlat surströmming. önskar jag aldrig öppnat dörren till lägenheten för nu luktar det här också. typiskt äckligt!



urk! ska dammsuga och duscha och hoppas på att lukten dammsugs bort :(

*ta taa*

back in the game



sort of ialla fall.. låter som en kråka, hostar som en rökare och snorar som en 3-åring, men annars är det på topp :) första dagen på jobbet efter min näradöden-upplevelse. dvs 39 graders feber. min kroppstemperatur ligger ju i normala fall på ca 36,5 C, så när jag närmar mig 39 C då kan man börja skissa på dödsruna och göra första utkastet till testamentet:

"kära familj, allt av värde och vikt får min lilla syster, förutom min björn axen volumaster som jag pappa ska ha samt modern som får mina pilotbrillor och mina lårhöga skinnstövlar. om jag är söt när jag kastar in handduken får ni ha en öppen kista, annars vill jag bli kremerad och begravd vid tallen i stugan där jag brukade begrava drunknade ekorrar, alternativt baki storstenen på baksidan (tror jag begravt en korre där också)"

nåja, som tur är så får jag behålla min volumaster ett tag till, stackars pappa får gå med platt hår några år till ändå. har under min sjukdomstid snöat in på ännu en serie, the hills. OH MY GOD! det är ju hunkar åt höger och vänster, snacka om att man valt fel land att leva i. förstår inte hur tjejerna inte kan vara vindögda.



ska återgå till hunkarna innan karln med stort k kommer och hämtar mig :) äntligen nån med förbarmande över en stackars sjukling, inte fan klarar jag handla och bära hem allt själv inte! vilken vardagshjälte!!

*ta taa*

smittad



tror du inte s har nu smittat mig med nån jäkla hosta. är inte snuvig, har inte ont i halsen, men kroppen känns som gummi, feberfrossa och hostar så jag tror lungorna kommer upp snart igen. inte riktigt planerat, jag som precis fått igång träningen, vilken jävla besvikelse! ska lägga mig och dö nu..



*ta taa*

äntligen sushi



nu har m håll på dillat om sushi så jag blivit alldeles nipprig. så sagt och gjort, ikväll blir det sushi.. hm och hockey. knepig kombination men jag tror vi klarar det. ska plocka ihop mina sushi-prylar för s kommer och hämtar mig om en halvtimme, fan! 25 minuter. bråttom nu som vanligt. får se om mina sushi-fixar-talanger sitter i än.



stort plus till karlar med canal plus, tror detta blir min första hockeymatch för säsongen. nästan iaf..

*ta taa*

rockstar



for och träna igår efter jobbet, var ovanligt tugnt igår faktiskt. men kändes riktigt bra. har kommit in i träningen bra nu. kommer bli piece of cake dehära



efter det stressade jag hem och iväg till björx. blev på dåligt humör över den otrevliga busschauffören. måste man vara otrevlig bara för att man kör buss?? hade jag inte varit stressad och att det var så mycket folk på bussen känner jag att en utskällning hade varit passande. grr

nåja väl hemma hos j lullade vi på med vin och öl innan nästa j kom hem och vi drog igång rockband, eller guitar hero world tour eller va fasen de heter. äckligt kul. såg väl dock mer ut som att jag hade adhd eler nåt där jag satt och försökte trumma rätt. men jag fick in snitsen till sist, släng dig i väggen tommy lee, det är en ny trummis i stan!



en riktigt kul kväll. det absolut roligaste var ju j's fredasnöjen på jobbet. fy fan, skrattar så jag gråter och får andnöd varje gång.




*ta taa*

bojkotta radio emellanåt




lyssnar alltid på the voice på jobbet. men idag fick jag ett såntdär infall. kom på att jag ska lyssna på en gammal vän. han är så fruktansvärt duktig! världens gulligaste, omtänksammaste och finaste kille, plus att han spelar gitarr och sjunger som en gud, sånt gör mig svag. karlar som spelar instrument i allmänhet gör mig svag. kanske inte dom som lirar blockflöjt.. men gitarr, piano, trummor, bas, det är häftigt. män med skills imponerar på mig helt enkelt. hybo productions heter bandet. man kan lyssna på några av deras låtar här, men tyvärr finns inte min favoritlåt mer där :( madelene. men den finns att ladda ner på deras hemsida. aint got me är en annan favorit. vet inte hur jag ska kunna beskriva musiken annat än att jag älskar den.



tänkte skrälla med träning idag igen, ett kort spinningpass innan jag och j planerar en öl eller två på invit. möte nu!

*ta taa*

säng-surf



fick efter påtryckningar flytta datorn till sovrummet igår och längre än så har den inte kommit. obehagligt bekvämt att ha datorn i sängen och surfa härifrån. har insett att det är kanske lite oroväckande att jag är så slö som jag är och gör mig bekväm med sånahär saker. fan orkar man inte en sitta upp när man dräller på nätet då ska man kanske ge fan i det och sova istället..



läser min P.S I Love You nu, inte alls likadan som filmen. den är jävligt mycket roligare faktiskt, låg och skrattade och frustade som ett djur igår efter en viss sekvens i boken. sånt gillar vi. men jag gillar nog ändå filmen bättre, mer romantisk (än så länge iaf) och som... finare. jag vet inte. ska fortsätta nöta nu.



har satt håret i spolar, får se hur det går att sova med det. inte för att det borde spela nån roll, verkar ändå inte ha ro att sova nånting på senaste..

*ta taa*

tröttsamt



hemma och nyäten. slog på nyheterna till och med. börjar bli vuxen :) bp:n gick riktigt bra, skönt när det känns i dom stackars obefintliga musklerna. kommer nog svida imorrn och lördag med, men ge mig några gånger till så kanske man inte är helt invalid efter ett pass..

















snubblade över dessa bilder på victoria b, snacka om fin lön 147 miljoner för 3 år. följer i davids fotspår och ska visa armanis underkläder de närmsta åren. gillar vickan, hon är grym. ibland udda, men ändå alltid jävligt snyggt klädd. ge mig 1% av hennes garderob och jag hade varit set for life! dvs om jag hade kommit i nåt av plaggen, haha. men victoria i all ära, väljer nog hennes karls annons för armani före i vilket fall...


*ta taa*

jag har världens roligaste pappa



skrev precis ett mail till pappa för att tacka för en kalender jag fått av han. då får man detta tillbaka..

>>>bert-ove.johansson [email protected] 01/15/09 10:22

Varsågod lilla Linda !!

Det finns naturligtvis större kalendrar om du skulle behöva !!!

Mår bra har nyss varit ock klippt till mig! Vad kallt det blev om

huvudet !

Far ändå in i baljan!


>>> Linda M Johansson [email protected] 01/15/09 10:11

>tänkte bara skriva och tacka för den lilla svarta kalendern jag fick av

>dig tidigare, den är jättebra!! precis vad jag behövde!! :)

>puss och kram och nyp i stjärten!

är han inte för rolig? lilla söta pappa...  far ändå in i baljan, haha



*ta taa*

nån att se upp till?



läste om hayden pana..tti.. nånting nånting, hon från heroes. typ oheligt snygg tjej. nåja, hon hade fuskat sig in på en klubb, blivit utkastad för att hon var för ung och de beslagtog hennes leg. då ringer hon polisen och anmäler sig själv?! för att få tillbaka legget? det var ju också ett sätt att sköta saker och ting på.. ska testa det nästa gång jag brottat mig in på olivers :P risken är väl att om man inte är en superstar så garvar dom bara åt en, slänger en i fyllecellen och sen får man betala för att man fuskat och betala för att göra ett nytt leg. min vanliga tur lixom.



funderar starkt på att gå och lägga mig nu. hade vart gött..

*ta taa*

en gammal favorit



fick från ingenstans ett infall. flashback. tomas andersson wij - jag fick aldrig dig. kanske en av världens finaste låtar. kan tyvärr inte för mitt liv hitta den och länka till den. men men.. ladda ner! :)



sitter och laddar inför träning. ligger uppenbarligen efter m på jobbet så jag måste köra tokhårt nu för att hinna ikapp han :S tungt.

*ta taa*

sånt gör min dag



pratade i telefon med världens gulligaste kvinna nyss. sådär überpositiv och jättetrevlig. hon hade nog den värsta sortens mundiarré men det var jättetrevligt. hon pratade på om att man borde inte vara så negativ och varför man alltid ska påpeka de negativa sakerna i samhället och att man istället borde berätta för alla man pratar med om vad de gör positivt och ge dom en komplimang istället. och inte för att tuta mitt eget horn, men sen skröt hon över att hon tyckte jag var så himla trevlig och förklarade saker och ting så bra och sakligt så att man verkligen förstod vad jag pratade om, istället för vissa som förklarar saker alldeles för invecklat och byråkratiskt. och det gjorde verkligen min dag. mer positiva människor åt folket säger jag bara.



pröva det själv. ge alla du träffar minst en positiv komplimang eller liknande varje dag. en sån liten grej kan betyda oerhört mycket. bara ett vänligt ord. det kommer man långt på!

*ta taa*

träningshysteri



hitta nåt litet häfte på jobbet idag om att dom ska dra igång en träningstävling, typ.. eller den ska uppmuntra till att vi ska använda oss av vår friskvårdstimme som vi har. och tävlingsinriktad som man är jag har redan ristat in mitt namn i pokalen. eller hm.. det är visst en tårta man vinner, haha. men ändå.

så glad i hågen rusade jag till gymet för spin nr 2 efter uppehållet. anna-karin som skulle hålla passet är typ världens peppigaste intruktör. annars brukar jag vara den som idiotförklarar instruktörer som skriker "prrrrraaaa, kom igen nu, WOHO!! barriba!" men när hon drar iväg nå krigsrop får man ju nippran och lägger på 5 kg extra fast man redan har för mycket eller drar på 2 extra varv på motståndet på cykeln. grym brud.

nu var det ju dock så att hon hade blivit sjuk, så gustav från igår höll passet istället. villket innebar ytterligare ett 1000-kaloriers-pass denna vecka. känns våldsamt bra. det som känns mindre bra är att han förmodligen tror jag följer efter hans lilla läckra uppsyn, haha. nåja, vad gör man inte för den perfekta kroppen? min blivande alltså, inte hans :P



nåt slags kvällsmål nu efter träningen blir det, sen dusch och natta tror jag. sov äckligt bra inatt. blir väl inte samma ikväll direkt, men det skadar ju inte att försöka. shear genius nu!

*ta taa*

vaxigt



appropå mina peelingkvällar med vax och grejer så här kommer ett tips för hur man gör eget vax:

2 delar socker

1 del vatten

några skvättar citronjuice

blada i en teflonpanna (ex 2 dl socker, 1 dl vatten, några skvättar citron), koka upp under omrörning. låt sedan puttra på låg värme tills vaxet fått en gyllenbrun färg. ungefär som ljus sirap. häll i en liten plastbytta. klart!

till vaxet behöver du några gamla remsor av ex ett lakan, ca 5x10-15 cm långa. vaxet värmer du i micron, bara en kort stund tills det är trögflytande igen. känn efter så det inte är för varmt innan du tar en slickepott eller kniv och stryker det, där d vill ta bort hår, i hårets växtriktning (dvs växer håret nedåt applicerar du vaxet med nedåtgående rörelse). pressa tygremsan mot vaxet och gnugga så att de fastnar i varandra. låt vara nån sekund innan du rycker motsatt riktning (dvs växer håret nedåt, rycker du uppåt) enkelt va? tygremsorna kan du använda igen, låt ligga och blottna i varmt vatten till sockervaxet lösts upp. samma om du chickar ur och inte vill dra bort remsan, lös bort det med vatten :) bra mycket skonsammare, bättre och billigare än annat vax jag provat. varm på jobbet som visade oss brudar på teamet, sedan dess är jag såld!



är medveten om att det är honung på bilden, men vaxet ser ut lite sådär fast mörkare, konsistensen är nästan samma, plus att det kallas ju inte bivax för inte :)



har sovit som en gudinna inatt, behövdes verkligen.. vart riktigt gott j's recept igår, som lasagne fast med tagliatelle typ. och kanske det bästa var att det blev 4 matlådor. excellent! :) fika nu! har med min nya smörgåslåda jag fick av min söta syster, den är så fin så fin så fin!

*ta taa*

mera kladd


har fått mitt kladd från oriflame idag, alltid roligt med presenter. även fast jag betalade dom själv och visst vad det var så är det ju lite spännande :) är det inte? samma med att hämta paket på posten. man vet ju vad det är (oftast) ändå är man lika lycklig och nyfiken. eller jag ialla fall.

nåja, har varit och kladdat med ögoncremen och hudcremen nu. kan ju inte säga nåt om kvaliten annat än att dom luktar lite trevligt :P



ser guldbagge-galan nu. gillar johan glans. har är förbaskat rolig! poppisar nu kanske? går rykten om att jag får besök av nån som har med sig poppisar med smörsmak. går dåligt för mitt nya hälsosamma liv. men popcorn är ju nyttigt? eller?

*ta taa*

med livet som insats igen



nog är det att man ska fara som en skållad iller överallt. har stressat runt idag som vanligt. inte lika illa som vanligt, men tillräckligt. sen halkan ute gör ju inte under för saken den heller. är ju ganska otippat att jag inte brytit lårbenshalsen ännu..

träning direkt efter jobbet, sen handla och nu laga mat. försöker mig på j's recept, med vissa modifikationer från mig. hatar ju hålla mig till recept. borde känna lugnet nu när maten är i ugnen, men det är visst inte heller möjligt. ska gå och ta en kall dusch nu, kan behövas efter spinnpasset. var dendär urgulliga killen som höll passet igen. han är ju olovlig (typ 12 år gammal) men jag blir ändå helt virrig när han ska leda passen, haha.. inte så att man har det lätt inte.



*ta taa*

dagens



humör: utmärkt!
gjort: halkat till jobbet, missat frukost och glömde matlåda :S
planer: jobb, träning, handla och laga matlådor för resten av veckan, inget exhalterande med andra ord
ser på: dataskärm som vanligt...
lyssnar på: vinyl 107
läser: -
dricker: vatten
äter: inget som sagt, måste halka ut på lunchen och köpa nå mat
bästa: nya juristen, riktigt trevlig tjej, man blir på bra humör bara av att se henne!
sämsta: sega måndagar
väder: nollgradigt, halkigt och blött
kläder: svart bolero (H&M), brun och beigemönstrad halternecktop (La Redoute?), svarta byxor (Vero Moda), bruna stövlar kilklack (Bronx)



*ta taa*

omslagsflicka



grymt läckert omslag på nya GQ med jennifer. in your face brad pitt!!


har ingen motivation idag, har haft sjungande huvudvärk, vet inte varför. säkert en tumör med min tur.. längtar lite till jobbet, haha. jäkla skumt. ska dra igång pausgympan imorrn, linda ska bli "lekledare". vi får se hur det urartar sig.

*ta taa*

*tuut tuuut tuuuut*



min syster trycker bort mig när jag försöker ringa och sen svarar hon inte nästa gång man ringer. ska man ta det som en pik eller? adoptera bort? får tänka över dehär, oacceptabelt beteende ;)

har chillat och sett film i myssällskap idag. skönt med en trött dag, behöver ligga still, gör ont vad jag än gör. funderar på att gå och laga mat men är radd att det kommer göra ont i mina stackars muskler. eller dom så uppenbart obefintliga musklerna jag har.



c och a skulle kanske komma förbi på ett glas vin ikväll. men hon kanske också trycker upptaget när jag ringer. som jag gjorde imorse på henne, haha. har hittat en rolig sak på mobilen som gör att det inte går att ringa till en utan man får bara upptaget hela tiden :P ja, jag vet jag är efter. men lite roligt är det..


*ta taa*

känner mig emlig



vet inte om det är ett påhittat ord eller om det finns, men jag känner mig emlig. emlig = ynklig, liten och det är väldigt synd om mig. har brutal träningsvärk. är ju skönt, men jobbigt när man knappt kan röra på sig..



var hos a-m igår och käkade frukt, mörk choklad och såg let's dance. var riktigt skönt att vara nyttig. jäkligt kul att svammla av sig också, var så länge sen vi träffades. vi är hopplösa på att komma till skott, haha. blir i vilket fall väldigt lugnt idag med eftersom jag är invalidos. har laddat hem walk hard: the dewey cox storey eller vad den nu heter. j tjata så om den, är ju nån slags parodi på walk the line och den ska ju vara himla rolig enligt han.. återstår att se :)



håller på att göra lite toast till frulle. toast, ost och dallassallad, mums!

*ta taa*


plump it up



har ju hunnit pröva det jag klickade hem från eleven.se nu och me liki too faceds lip injection. sticker och pirrar skönt i läpparna. dom sväller lite, ser inte ut som man har sprutat upp läpparna, men det är skillnad. plus att glosset ser riktigt snyggt ut på läpparna.



*ta taa*

fredag igen



världens kortaste vecka var ju detta. tycker allvarligt det varit nog med ledigheter nu. behöver rutiner i livet istället för att sova bort hela dagarna och vara uppe halva nätterna. nåja, fredag betyder ju premiär let's dance. vi ska ta en chill-pill-kväll jag och a-m. blir väl let's dance eller nån film.. så länge jag får ligga ner. har redan allvarlig träningsvärk från igår. skönt som faan, men tungt att aktivera sig



vart riktigt fin mat igår. otippat. ska göra samma mat på måndag, var gör-enkelt och skitgott. blir en perfekt matlåda dessutom :P

*ta taa*

stressen



nyduschad nu, har älgat hem från helex efter mitt och j's bp-pass. har aldrig varit med om ett så djuriskt tungt pass tidigare.  hon är grym instruktören, sådär peppig så man bara kör järnet fast man är slut. hon brukar öra mina spinnpas också så nu känner jag mig mer peppad än nånsing inför träningen!



har varit och köpt tagliatelle, tomater och bechamelsås?! j's order. bechamelsås!? har aldrig hört talas om det, tror han bara gör det för att stajla den jävlen. ska bli intressant. frågan är bara om jag tar mig dit, har redan så ont i varenda muskel att jag förmodligen kommer ramla ner för trappen och bryta lårbenshalsen på väg ut.. gammal som man är.



fick melon mist i julklapp ju av modern, har sprejat nu och luktar som en somri melon :P

*ta taa*


nya böcker



fick dessa i brevlådan i måndags. kommer gå in i en bokmalperiod nu känner jag..



fick den nån skum bok också, listboken, beställde den iofs, men mest i brist på annat.. den roar säkert någon, men inte mig.

*ta taa*


dagens



humör: hade kunnat vara bättre, har huvudvärk
gjort: städat badrummet
planer: se klart top model, dusch sen sängen
ser på: min fina tv, funderar på att skaffa en till, mindre, till sovrummet.. risken är väl dock att man aldrig tar sig ut därifrån
lyssnar på: -
läser: a crack in forever - jeanie brewer
dricker: fun light darling rubarb
äter: en pepparkaka eller två..
bästa: kanske ikea på lördag :P
sämsta: huvudvärk av dataskärmar
väder: -17,3 = freezing
kläder: mysisar!! :)



*ta taa*

sadist javisst



sitter och (av någon anledning) kollar på americas funniest home videos. mycket skitfilmer, men när det väl kommer till folk som druttar, drullar,  drumlar och fumlar så kan jag inte låta bli att gapflabba. varför att det så jävla kul med folk som ramlar och slår sig och liknande? och det värsta är at jag ändå sitter och tänker "faaan dedär måste ju göra skitont, säkert men för livet" samtidigt som jag skrattar så jag gråter och inte kan andas. är man inte sadist så säg :)


vi bokade om middagen till imorrn, n å g o n sover som ett djur kan man ju lungt säga. men det är han värd lillen :)

*ta taa*

hårinpackning



tips i vintermörkret för oss med torrt hår. hemmagjord hårinpackning med avokado och majonäs, eventuellt lite olivolja eller citronjuice. låter som en saftig macka, men det gör under för håret :)




1 avocado

3 dl majonäs


mosa avocadon med en gaffel och blanda väl med majonäsen. massera in i handdukstorkat hår och täck med en plastpåse och en varm handduk. låt verka i 20 minuter, tvätta sedan ut blandningen med ditt vanliga schampo.

för extra torrt hår: lägg till 2 msk olja. värm denna lite innan den blandas i.

för fett hår: blanda i 2 tsk pressad citronjuice.



ärligt har jag inte testat den än, men är i en pyssel fas så ska göra det imorrn tro jag. har inge majonäs hemma, hm. vem har det egentligen? vad ska man ha sånt till? men ska hem till mor och far och plundra kylskåpet på majonäs, haha. men det enda jag kan tänka mig är att man måste tvätta håret noga efteråt, vem vill gå runt och lukta avocado lixom..



tänkte börja se en film, men jag tror jag ska hoppa den och bara lägga mig.. har varit en såndär tung dag idag, känner mig knäckt och bruten.

*ta taa*

pysselkväll













tänkte ta en såndär kväll när jag bara rår om mig själv, tända lite ljus i lägenheten,  vaxa, noppa, packa in, bada fossingarna, måla naglar och duscha riktigt riktigt länge. bara tycka synd om mig själv och sen försöka få mig på bättre humör med lite spa-treatment :)  söndagar brukar ju vara min peelingdag. den dag då jag gör allt sånt varje vecka. men man har ju blivit totalt dagvild av alla ledigheter, helgdagar och klämdagar. så det får vara söndag idag helt enkelt.



mysmiddag imorrn också. ser fram emot att se om j kan laga mat eller inte, haha. blev stor i käften i lördags så det blev en middagsinbjudan för att kvalitetstesta hans kunskaper. får väl se hur det urartar. spännande om inte annat. han känns inte som typen som lagar mat :P



mot spa-prylarnas förtrollade värld nu.. shear genius kl 20, missa inte ;)

*ta taa*

besviken



är bara så fruktansvärt besviken. har fan inga ord längre. trodde inte det skulle komma till dehär. det finns inga ursäkter längre. och inte ett tecken på ånger ens. du vet vem du är. s å  f r u k t a n s v ä r t  b e s v i k e n.



pussycat dolls - hush



ville bara vara som vi var på rådhus, då var det ju bra. det var ju så det skulle vara för alltid. alltid varar inte för evigt tydligen..

*ta taa*

ikea - i want you



börjar mer och mer känna ett behov av en tripp till ikea nu. plumsa runt där och pillra på allt. såg massor med nya saker som jag tror jag säkert kan klämma in i lägenheten :P ska övertala nån bilägare att ha lite förbarmande över mig och följa med till happis. lite tråkigt med massproducerade varor bara. inte direkt så att hemmet känns eget och originellt. eller det beror väl på hur, vad och vart man använder sakerna. men till exempel tavlorna och affisherna. man kan ju se samma motiv i säkert ett dussin av sina bekantas lägenheter och hus. men dom ÄR ju så fina! jag gillar deras svartvita tavlor. eller jag gillar svartvita tavlor i allmänhet. stilrent. inte mycke knussel och dom passar i princip till vilken slags inredning man än har. tänk om man hade haft talang för att fotografera själv. göra egna bilder. ja göra, inte ta bilder. bilder gör man. dom som kan dvs...



jag vet en som kan, flera till och med. men den jag tänkte på har frågat om att få fota mig. smickrande. men tänk om jag blir besviken? eller om fotografen blir det? tänker då inte jag och min lilla rumpa riskera.. ett som är säkert. vet man inte om bristerna kanske dom inte syns lika tydlig? right?

*ta taa*

myspys



knalla iväg till porsön igår, nyhemkomna c och j kom och mötte mig med max på halva vägen. gick på ica och köpte förnödenheter sen såg vi benjamin buttons otroliga liv. ni vet, den med brad pitt som föds som gammal gubbe. fantastisk. hade det inte varit för att jag var bland folk och var tvungen att behålla lite av min värdighet, så hade jag ju gråtit floder utan slut. en film jag klart rekommenderar!!
som jag sagt tidigare, brad pitt är fortfarande en hunk. och i filmen när han börjar närma sig 20 år gammal (kroppen alltså) är det som att titta på sju år i tibet al over again. gud i himmelen! såna män som får en att bli troende..



tro det eller ej, men jag börjar vara trött på ledigheten nu, finns bara så mycket man kan göra under dagarna. inge kul att sova bort dom heller. ska nog göra som pappa idag: ta dammsugaren och jaga runt damråttorna här hemma en stund för att döda lite tid..

*ta taa

mörkast innan gryningen



har sett finding neverland nu. vet inte varför, men den berörde mig nå oerhört. fruktansvärt vacker film. älskar johnny depp. fick mina julklappar från jobbet också, fyra fina pocket. får se om dom är nåt att hänga i granen bara.



blev en såndär tung dag idag också, många såna på senaste. men det måste väl vända snart, är ju alltid som mörkast innan gryningen..

*ta taa*

daytime tv



hittade gamla avsnitt av hogan knows best på Vh1. hilarious. fan man hade ju skitit knäck om man hade en sån farsa :S värdelöst program i vilket fall, men det var de, dr dolittle 2 eller unge herkules som var alternativen. varför ar daytime tv så kass? spec nu när man faktiskt har tid att vara hemma och se?!



vad hände förresten med wersling på tv? det var ju hur kul som helst!! var totalt besatt av det förut, haha

*ta taa*

rosenrot



har äntligen fått fingrarna ur och köpt det nu, börjar med det idag. rosenrot ska öka skärpan och koncentrationen, förbättra humöret, motverka trötthet och stress, motverka hört- och vintertrötthet med mera. bra för det mesta med andra ord, men det jag främst hoppas på är att den ska få mig att somna bättre på kvällen då det ska verka lugnande på uppstressade personer typ. så nu håller vi tummarna, annars får jag kanske ta emot j's erbjudande om mirakelpiller, haha



första dagen på jobbet efter ledigheten förresten.. eller dag och dag, jobbar 4 timmar :P men då kan du ge dig fan på att allt tjorvar, när man har som mest att göra, tydligen är jag inaktiverad? ingen behörighet. tack för den kfm.

*ta taa*

dagens



humör: uppgiven
gjort: legat i soffan och sett tv med en värmekudde på stackars magen
planer: värma upp kudden igen och ligga resten av dagen i fosterställning..
ser på: the hills
lyssnar på: -
läser: fredagens klick
dricker: BRAVO ananas/apelsin juice
äter: cashewnötter
bästa: kvällen hos t igår, riktigt trevligt
sämsta: mensvärk
väder: ingen aning, men säkert kallt..
kläder: syrrans morgonrock med huva (sorry sis), desperate times takes desperate measures



inget blogghumör idag, kanske kommer framåt kvällningen..

*ta taa*

kuddar, men inget täcke



hur ska dehär gå nu då. vi var och handlade och drog en repa på jysk. tänkte få mig nå fina kuddar och nå bra täcke. har skumma kuddar nu, har två bra men dom andra tre får jag nackspärr av. och gissa vilka kuddar jag alltid lycks sova på? nackspärrskuddarna givetvis. har köpt mig två stycken fina fluffiga monster nu. men kom inte till skott på mitt/mina nya täcken. kan inte bestämma mkig om jag ska ha ett helt stooort täcke, eller två vanliga? dagens i-landsproblem. jag vill ha ett mysigt fluffigt täcke nu. hrm.. som om jag behövre ytterligare en anledning att tillbringa mer tid i sängen än jag gör :P



inget vettigt blir gjort idag iaf, så mycket kan jag säga. såg save the last dance igår. lipade som ett djur. förstår inte hur det är möjligt. har ärvt morsans tårkanaler och dom är hopplösa. insåg även att jag har orealistiska krav på kärleken. hm. hur man nu kommer fram till det från en dansfilm som utspelar sig i gettot bland gansthas and hoes :)

*ta taa*




den självbevarande instinkten



"den självbevarande instinkten fokuserar på ens egen överlevnad. det betyder att en person är mån om att få sina grundläggande behov tillfredställda. när den självbevarande instinkten är stark och i balans använder personen sin energi till att ta hand om sig själv och sin trygghet. om den självbevarande instinkten är den lägst prioriterade glömmer personen lätt bort exempelvis att få tillräckligt med mat eller sömn, man glömmer bort det som är viktigt för en själv."

jag är sån. eller jag kan vara sån. jag har en obehaglig tendens att glömma mig själv och det som är viktigt ibland. tyvärr på ett osunt sätt. hade man hittat en sund människa att glömma sin självbevarelsedrift med hade det kanske varit annorlunda. men jag har tagit mig samman. det som inte är hälsosamt för mig har åkt ut på rumpan. och nu mår jag bättre än nånsin.

tyvärr sätter min självbevarelsedrift in på många andra ställen också. som när man egentligen borde berätta vad man känner men inte gör det för att man är rädd att det man försökt bevara ska kastas omkull igen. vilket resulterar i att jag inte säger det jag borde sagt för länge sen. samtidigt som jag inte gillar att sitta fast i status quo, är jag ändå för jävla feg för förändring och gör inte det jag borde göra. i år. i år ska jag säga det jag borde säga. för vissa tillfällen kommer aldrig tillbaka, vissa saker måste sägas nu. dom kan inte sägas flera månader senare bara för att få det sagt. då är magin i ögonblicket redan försvunnen. i tystnaden så växer bara ångern.



många utlämnande saker nu.. jaja. ska iväg och handla nu!

*ta taa*

bär är bra



okej, då det nu är dags att ändra onyttiga vanor och liknande så kan jag bara säga att receptet stavas björnbär. björnbär äter jag så länge jag har några i lägeheten. med fördel knaprar jag på dom när dom är frusta. svalkande och mumsigt :) det är för övrigt de enda bär som är goda när man köper dom frusta. jordgubbar är päckligt när dom kommer från frysdisken och hallon är godast när man plockar dom direkt från busken. samma går för blåbär.

men björnbär. dom kan jag äta i mängder ur frysdisken. funkar bra till allt förresten. i drinkar. på pannkakor. till glass. som dom är. eller bara i ett glas juice eller vatten för att göra det extra läskande. dom är dessutom bra mycket bättre att äta än torkad frukt och liknande, eftersom torkad frukt knappt har nå vätska i sig så skjuter kalorierna i höjden istället. björnbär ligger på botten = nyttigt snacks med andra ord! o gött :)



nu ska jag gotta ner mig i soffan med mina björnbär - direkt från frysen.

*ta taa*

brangelina




för några år sen var angelina jolie awesome, jag gillade hennes filmer, hon är våldsamt vacker och ändå ingen bimbo eller pushover, hon känns lite farlig. en femme fatale. jag gillade henne för att hon var himla udda. men efter hela mr and mrs smith och brad pitt och jennifer aniston skilde sig så gillar jag henne mindre och mindre. jag ä l s k a d e brad och jennifer tillsammans, jag tyckte dom var det perfekta paret. jag trodde på dom. sen kom angelina och sabbade allt.

ja det var väl inte enbart hennes fel, it takes two to tango, men för mig känns det ändå som om hon sabbade det. och sen att springa iväg och skaffa vad? 6-7 kids med brad? som att spotta jennifer i ansiktet för att dom inte fick några barn fast dom försökte. jag gillar det inte.

hon är fortfarande gourgeous, snygg som få. älskar hennes ansikte, hon har kanske det vackraste leendet nånsing. gillar inte hennes armar dock. ser ut som hon skulle kunna ha anorexia. gillade hennes kropp bättre i tomb raider. jag hade velat vara lara croft. lite pang pang och vara snygg och bad ass samtidigt. med lite tur dör jag och återföds som 2200-talets lara croft. kanske.



men allvarligt tjejer? visst börjar brad se lite gammal ut nu va? han är väl 43-44 nåt nu. ser inte ut som han gjorde förr.. eller är han kanske bara hetare än nånsin? god dammit!!

*ta taa*


nytt år



nytt år, nya krafter, nya projekt och nya planer. ska jobba på en ny framtid också eftersom den jag planerat gick åt skogen. har också satt stopp på onyttigheterna (otippat, vem har inte det som nyårslöfte lixom?). men jag ser det inte som ett nyårslöfte, jag började ju med träningen långt innan, fick ju en sjuk-down-period där ett tag och kom som aldrig igång innan det blev jul, kan säga att det har spårat totalt. men nu ska det styras. ska träna ner mig dit där jag mådde bra, innan all crap hände. har fått motivationen nu iaf. så släng dig i väggen susanne lanefelt, här ska knipas!




s har lurat in mig på nå pilatesprogram också. vi satt och prata om det på jobbet och hon kör alltid windsor pilates 20 minuters program minst en gång om dagen. jag brukade ju köra power yoga förut, men det måste man ju pallra sig till gymet för, aldrig att man kan motivera sig i en timme ensam. kan nog vara en ide med ett 20 min program, jag behöver nog trappa ner emellanåt.. inte för att det ser ut som att bruden ovan trappar ner, den dagen jag får kroppen i domdär positionerna har nog helvetet frysit till is. kanske ;)



*ta taa*

skönheter



ikväll är det dags. ikväll smäller det. vad vi alla väntat på: victorias secrets fashionshow! kl 20.00 på trean. missa inte!



tragiskt att årets höjdpunkt (nästan) är redan första januari, haha.

*ta taa*

shear genius



okej, nu är jag inne på de sista två vänneravsnitten. femman har ju haft nån slags maraton på vänneravsnitt och jag och min kära vänner-älskaden fader har suttit och sett på dessa. det jag stör mig mest på med tv är den konstanta reklamen. reklam tamigfan hela tiden, på alla kanaler samtidigt och dom kör samma reklam hela dagen. lagomt less.



dock har en sak fastnat, shear genius. typ som top model och projekt runway fast med frisörer. morsan muttrade nåt surt om att de gör program av precis vad som helst. är böjd att hålla med henne, för direkt efter shear genious reklamen kom en reklam för arga snickaren? eller va fasen det hette, nå crap om nå snickare som ska göra om ett hus och är arga hela tiden? eller inte fan vet jag. men i vilket fall tror jag frisörprogrammet kan vara lite kuligt. i och för sig verkar dom ska göra skumma frisyrer med hårpropellrar och klippar hår med häcksaxar. men fan det är ju underhållning när den är som bäst ;) har visserligen missat några avsnitt verkar det som.. men va fan, då kanske dom lärt sig klippa nu :P



*ta taa*



oriflame



har aldrig varit nåt större fan av makeup och hudstuffs via oriflame, yves roche eller andra postorder/sminkparty-företag. men har nu blivit lurad. eller lockad. beror på hur man ser det. m hade nån polare nån trappa ner på jobbet som sysslar med detta. har beställt hudcreme, ögoncreme och bronzpuder. bronzpudret mest för att jag gillar bronzpuder som är i pärlform, tycker det ser väldigt lyxigt ut :), hudkrämen för att jag hort den ska göra under för läpparna(?), nagelband och andra torra saker och så beställde jag ögoncremen för att, tja.. det är väl lika att börja förebygga hängande ögon nu hellre än sen. fan börjar bli gammal :(


ännu en sak att se fram till vid återkomsten till jobbet med andra ord :) wiii!

*ta taa*


RSS 2.0