broken and alone

 

hemma igen nu. gissa vem som tyckte att nyckelben är överskattat? och tycker att tre nyckelben är bättre än två? så mycket bättre att hon går och bryter ett itu? jo jag. helt jävla av var det, låg omlott, kanske måste operera om det inte läker rätt. typiskt min tur. och ont uta satan gjorde det. jag som brukar vara hård när det gäller skador grät som ett litet barn emellanåt. fast sjuksystern tyckte jag jag förvånansvärt samlad med tanke på skadan. men det hade nog att göra med alla söta poliser som sprang runt på akuten. karlar i uniform, ja jag säger då det...



nu ska jag knapra lite smärtstillande som jag fick från min läkare och försöka hitta en skön stälning i soffan. lättare sagt än gjort.



*ta taa*

första på g..



tillbaka på jobbet nu efter en snabbvisit på systemet och hemma. våran nyblivne pensionär håller på blanda en grogg åt mig nu, lite rädd om jag ska vara ärlig.. men tjejerna tar nog hand om mig om de går dåligt, hihi



*ta taa*

grillfest



eller näst intill, vi ska beställa grillbuffé hit ikväll och fira av en kollega som ska gå i pension. ha sa att han redan hade varit och handlat åt mig på sysse och att groggvirket står i kylen. kan komma gå illa ikväll. men vi ska äta kl 19? hur fan ska jag överleva dit? komma ju dö på vägen.. oh well. tack gode gud är det fredagsfrukost nu iaf. veckans höjdpunkt.



*ta taa*

tunger dag, slöer kväll



har suttit i delgivningsmöte hela eftermiddagen. har ju haft tre jättegulliga tjejer hos oss från malmö och helsingborg, kul att äntligen få ansikte på namnen. ska bli ännu roligare när karlarna från helsingborg komma, vi har kivats lite under årens lopp, men efter alla historier vi fått höra av tjejerna komma det förhoppningsvis bli hysteriskt kul när dom komma, haha.



svängde lite på stan efter jobbet, fick mig en till söt quiltad väska från åhlens, samma som jag redan har fast i svart. fick en massa presentkort när jag handlade persiennerna mina där, så jag tänkte: "vafan, varför bryta ett bra mönster, jag köper en likadan fast i vitt". syrran komma bli vansinnig, hon irriterar sig alltid på att när jag hittar nåt jag gillar köper jag det i flera olika färger. skor, tröjor, väskor, you name it, i got it in different colours.



ska ut på en prommis nu, fast family guy lockar i soffan. men måste ju bli seriös med motionen. har precis fått erbjudande om ett förnyat modellkontrakt i sommar. hysteriskt. (ja jag är ironisk, jag vet att jag inte är någon modell) men det blir nog fan kul detta år med. gullunge.



*ta taa*

jag har en död fågel



jag har haft djurinvasion hos mig. först getingen som tog elin. sen har jag fjädrar på mitt sovrumsfönster? tror en fågel har kraschat där nån gång. sen hade jag en humla på besök i vardagsrummet för nån dag sen. och nu? en död fågel på min balkong. vi såg den för någon dag sen, men jag har inte vågat gå ut :( och nu har den vänt på sig i blåsten så den ligger där med buken upp.. lite ledsen i ögat är jag. nu kom a-m, vi ska ha lite mys middag och catcha up lite. yey.



*ta taa*

vintips från pappa



jag gillar roliga kedjebrev, pappa är kung på såna. satt och fnittrade hysteriskt häromdagen..



Så här inför sommaren så kanske ett litet vintips kunna passa? Jag som är lite kunnig när det gäller vin har några tips som jag tänkte dela med mig av.


Först och främst skiljer man mellan röda och vita viner:

Lättast skiljer man dessa båda vintyper från varandra om man skvalpar ut en skvätt på en vit bordduk. Det vin, som lämnar en lila fläck efter sig, är ett rödvin. Riktiga kännare kan på bara smaken avgöra om vinet är vitt eller rött. De vita vinerna smakar i regel ättika, medan de röda smakar stämpelfärg. Man kan alltså genom att suga på en vanlig kontorsstämpel och sedan jämföra smaken med ett vin, konstatera om detta är rött eller inte.

Till fiskrätter, såsom fiskbullar och matjessill föredrar de flesta vitt vin, medan man till kötträtter såsom falukorv och sylta bör ta ett rött vin.


Portvin är ett vin som man serverar i porten. Har man inte någon port, kan man bjuda på det i trappuppgången eller i hissen.


När man serverar torra viner bör man se till att det inte är tvärdrag eller att någon av gästerna råkar nysa, ty i sådana fall dammar vinet omkring i lägenheten. När man serverar ett torrt vin är det därför lämpligt att ha en dammsugare i beredskap.


Om man själv ska bära hem sina flaskor från systembolaget gör man klokt i att köpa ett lättvin, så man inte får för mycket att kånka på.


Till vilt bör man välja något vildvin, medan man till grillat och annat vidbränt kött serverar brännvin. Renstek sköljer man ner med renat.

Saker som är svåra att säga när du druckit för mycket vin:

- Oöverträffat

- Innovativt

- Preliminärt

- Kvastskaft


Saker som är väldigt svåra att säga när du druckit för mycket vin:
- Västkustskt

- Konstitutionerad

- Substantivera

- Tillvägagångssätt


Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du druckit alldeles för mycket vin:
- Tack, men jag vill inte ha sex.

- Nej, ingen mer sprit för min del.

- Ledsen, du är inte riktigt min typ.


Lycka till med vindrickandet i sommar!!



hysteriskt kul. sitter och surar för att det regnar just nu. och till råga på allt ska vi få besök på kontoret av lite folk söderifrån och jag ska köra handläggning for dummies för en av dom som ska sitta med mig i två dagar. känner mig inte upplagd för detta..



*ta taa*

state of mind




älskar pon and zi.. adorable! nåja, då var det väl dags. för mycket pyssel här hemma, fastnar alltid i nåt. chefen gav mig paul potts nya skiva. han e söt. får fortfarande gåshud när jag ser han framförande av nessun dorma på britain's got talent. obeskrivligt.
*ta taa*

hobbyhumör



var väldans kreativ här för nån dag sen och tyckte jag skulle börja pyssla lite. och idag kom min pandurokatalog i posten. kul med piller. får se om det blir nåt av det eller om det går som med mina halvfärdiga påskägg :P



ha just avnjutit en go-sallad och lite tv. vart kvar lite längre än jag tänkte på jobbet, men de var det värt. har varit en kulig dag idag. ska ge mig ut på en ny cykeltur idag tänkte jag, en liten sightseeing på björx/porsön/bergviken and so on.. stackars rumpan.



*ta taa*

sjuklig cykeltur



höll på bli helt knäckt igår undercykelturen, tog 1,2 timmar att cykla fram och tillbaka. men det var det värt.. vackare finns nästan inte. men kan ju meddela att lillrumpan har ont idag efter en timme på min, icket så sköna, cykelsadel, oh well..

räjsercykeln..
här ovan ser man nästan min kälkholme..
lång väg hem?



*ta taa*

wax on, wax of



blev mys med syster ikväll också. har fixat hennes naglar lite, lyckades flyga en nagel på jobbt för henne och så kan man ju inte se ut. efter min "lilla" cykeltur till kälken pysslade jag om mig lite hemma, har vaxat och epilerat allt som går att vaxa eller epilera. ont så in i helvete, men det är himlen efteråt. m på jobbet gör ju eget vax, är därifrån jag fått min kärlek till vax. funkar minst lika, bra om inte bättre än köpesvax. recept på hur man gör eget vax finns här.till sommaren är det ju extra fräsch att bli av med all oönskad hårväxt, plus att man inte behöver hålla på och underhålla hela tiden, så skönt så det finns inte. som en barnrumpa är man nu, hihi



irene huss nu, faktiskt bra. gillar ju inte svenska saker så värst, men hon duger..

*ta taa*

genialiskt eller bara dumt..



har stressat som ett cp på jobbet idag. idag var det faktiskt lite för mycket. annars brukar jag kunna hantera, och gillar, att ha mycket att göra. men ska man dels handlägga och dels handleda en dag när det är mycket att göra, då räcker som inte tiden till. tänkte smita och träna nu, men kändes inte så upplyftande med ett spinningpass inomhus, så jag kom på den fantastiska idén att jag ska cykla till stugan och tillbaka. kan mycket väl vara det dummaste jag kommit på, eller så blir det en hit. får se. fick också i nåt svagt ögonblick under tiden jag var på väg hem infallet att jag ska börja gå ut och gå på mornarna. alltså gå upp typ 5-6 nån gång, en vända runt sjön, sen hem, duscha, äta, fixa och sen till jobbet. får väl se hur det blir med den saken. men nu: hindersöstallarna här kommer jag!
ja ungefär så fort och i så vacker omgivning,  som han på bilden ovan, cyklar jag.. :P




utpumpad



vet inte vad det är för fel på mig idag, för så hårt körde vi inte igår. var en sväng på allstars och sen olivers, sen gick vi hem i anständig tid och tog med oss mat och allt. förstår inte varför jag är så knäckt idag. inte motiverad alls. och snart kommer ur-fadern hit och ska borra åt mig och jag känner mig inte alls upplagd för att borra, mäta och skruva. hur kul det än är att pyssla med sånt. jag behöver en kram.


*ta taa*

total koma



är hemma på björx nu, men ska börja röra mig mot j snart. men har sån sjuk taco-koma så att det är löjligt. vi åt för flera timmar sen men jag orkar knappt röra mig. förstår inte vad det är med mig och tacos, hur jag än försöker lägga upp det blir det ändå att man stoppa i sig för mycket. sjukligt. blir öl och en massa skitsnack ikväll, häääärlit!



*ta taa*

sjukligt mycket sommar



grym låt, vi nötte den som få nere i uppsala. skämdes faktiskt lite över att jag inte visste det var hoffmaestro & chraa som hade gjort den, trots att jag ständigt nöter denhär skivan. oh well.. haft en underbart somrig dag idag med lilla hjärtat. lovely. i wanna be a young mom, till skillnad från herrarna i låten. och kan man göra annat nu än att sätta sig på balkongen, ta en grogg och nöta denna låt tills det bär vidare på nya äventyr ikväll? tror inte det :)


nästa fråga som kommer är: varför äger jag inte några drinkpinnar? bisarrt..

*ta taa*

roadtrip på två hjul


¨
just hemkommen efter mysfikat i solen. fick med mig några öl hem också som tur var. blev förföljd av en alkis och höll på pajja påsen och spilla öl över hela malmuddsviadukten. men jag klarade mig hem med alla ölen i behåll. ska hoppa upp på cykeln nu och bege mig till lerbäcken för att hejja på en viss villaägare när hon klipper gräsmattan. hur många vuxenpoäng är inte det på en skala?! alltså för henne, inte mig som tur är :)



*ta taa*

chailatte i solen



håller på fixa mig iordning och smita iväg till stan för att fika lite med lina. utmärkt väder för en chai på bryggan i norra hamn, dvs om vi inte blåser bort eller fryser ihjäl innan. så fort man kommer bort ur solen blir det snorkallt, och jag är ju som vanligt kass på att veta hur jag ska klä mig så kommer garanterat checka in en förkylning efter denhär dagen..



tydligen ska lipton ha kommit med en chailatte som går att köpa i affären. blir ju aldrig samma som på café, men kan ju vara värt ett försök. risken är väl bara att man börja missbruka det också precis som med allt annat gotti-gott-gott :)



*ta taa*

men hååååkan?



har varit halvproduktiv idag, bokat tid i tvättstugan, ätit lunch, tecknat på balkongen och allt detta givetvis till håkan hellström det är nåt med hans gamla skiva "känn ingen sorg för mig göteborg" som får mig att få sommarkänslor. fast appropå sommar så är det då fan inte det än, är kallt o jävligt så fort solen försvinner.. brrr
del av ett avsnitt från myggan, appropå håkan h. vet att han inte kan sjunga för fem öre, men det är ju det som är så jävla skönt!!



*ta taa*

miss cleaning-girl



ja då var det väl dags då. städdag. ska försöka tvätta också. nu åker diskhandskarna på. givetvis har jag inte blåa, utan riktigt gayrosa diskhanskar. som det ska vara när man är tjej. hatar verkligen att ha det stökigt. är ett helvete att vara så schizofren som jag - pedant men ändå slö - no rest for the wicked. jag har alltid ett städupplägg när jag väl börjar. ett rum åt gången, sen tömmer man rummet på allt som inte ska vara där och slänger in det i rummet det ska vara i. sen jobbar man sig igenom rum för rum tills man är klar. jag måste göra så, jag måste ha flera små delmål för att klara saker. nån fix idé jag har i guess. men det funkar ju så vafan :) också arg musik, ett måste när jag städar. och hög volym ska det vara.



har löst mitt mobilproblem idag också, jävla klant man är alltså..

*ta taa*

nu vet jag vad jag vill göra



jag vill kunna teckna. ibland får jag sånahär kreativa infall. oftast när jag fått inspiration nånstans ifrån. i detta fall kan dee. tjejen är helt jävla otrolig. så nu åker mitt gamla skissblock fram igen ikväll.
hon sätter dessutom sina teckningar på linnen, amazingly gorgeous. vill ha. ska ha. måste ha.


*ta taa*

back to work



har ju varit ledig en evighet känns det som. men nu är man back in business. kul att vara tillbaka, behöver rutin i mitt liv, bara frukostmackan har jag saknat som tokig :P har dessutom fått mig lite sol idag, vi har suttit på terassen på taket och ätit lunch. heaven on earth!



*ta taa*

jag är sned



ja alltså mer än att jag har en twisted sense of humor. min navel är sned. ska det vara så? alltså jag vet att om man kollar på ansiktet så är det inte en spegelvänd kopia, alltså högra sidan av ansiktet jämfört med den vänstra. men naveln ska väl sitta i mitten? den sitter som mer på höger sida av magen, alltså inte i mitten. eller så är min syn sned. jag vet inte. satt och pysslade med piercingen (och nej, inte en smaklös piercing i naveln har jag gjort) och upptäckte det och blev väldigt bekymrad. jag som är galen i symmetri. allt ska vara symmetriskt, i jämna par, jämt och fint och likadant överallt. en sned tavla kan göra mig vansinnig. och nu ska jag leva med denna navel? förbaskat.



varma mackor och tv nu. har varit lite bekymrad idag över min piercing, för den har blödit lite idag när jag satt på balkonen. men det kan ha o göra med att jag inte kan sitta i en normal ställning, måste vända och vrida mig till vansinne.  jag i ett nötskal. mina bästa sovställningar är galna, och definitivt inte symmestriska. men det kan jag leva med dock.



*ta taa*

anti-schlager



ska iväg till vic på en stund och se lite schlager, bojkottar egentligen sånt. men nån måste ju kolla på det :P ha ont i lillmagen också, vet inte varför. men inget som en kväll med svammel och dålig schlager inte kan rå på. blir nog att sova på björx sen, tro int jag orkar projektet att ta mig hem till malmen sen.



har faktiskt inte smygkikat på piercingen än, låter mitt lilla plåster sitta kvar ett tag till. imorrn ska jag till o koka ihop mig lite saltlösning och rengöra den. men har inte ont för fem öre. är en skön känsla bara. gillar som nålar. johan frågade hur det kändes, om det gjorde ont eller var obehagligt, men jag låg mest och log hela tiden. men vågade mig inte kolla förän han torkat bort blodet, för det misstaget gör jag inte igen. när jag gjorde i tragus var jag kaxig, sen när jag kolla i papperskorgen och såg allt blod blev jag yrslig, haha. mes man är, gillar ju blod, men mer när det är självförvållat och i begränsade mängder :P

jag och syster pratade för nån dag sen om att man hade velat ha smilgropar och sen sätta piercings i dom. smilgropar är kanske det sexigaste som finns, sen är det dessutom döläckert med piercings i dom. i like.



*ta taa*

nervööös, men ändå spänd



slets upp tidigt i morse, har druckit kaffe sen dess. men ändå skönt med tidiga lördagar.fantastiskt väder. dehär kan bli början på en uuuuunderbar dag, right sis? ;) men på nåt vänster, trots en tidig morgon,  är jag ändå sen. typiskt mig. har fixat i sovrummet, nästan nöjd nu. ska nu fixa det sista på mig själv och sen iväg till aeon. wii!! känns som jag väntat i flera år på detta..

update: blev ingen dermal ändå, vi bestämde oss för att köra med en plaststav istället. mindre risk för infektioner på det stället jag gjort den på. plus att det är enklare att ta bort en stav än att skära ut en dermal. PLUS att jag fått johan att läsa in sig på nape trots allt :) kanske får som jag vill ibland ändå. PLUS att jag vet vart jag ska göra min nästa dermal, genialiskt och hur snyggt som helst. ska ge det en månad eller så kanske. eller så tar jag det då jag ska tillbaka och korta staven. tror det är bättre låta johan göra det än att jag ska dit och fumla med långnaglarna. åhhh, jag är så glad och johan är så bra!



*ta taa*

öl och pizza



hemmagjord skaldjurs/skinkpizza och mera öl på balkongen. kan det blir bättre än så? har fått ordning på mina prylar också så nu är det nästan riktigt fint här i lägenheten. blir el orfanato och chirre o dirre ikväll. wunderbar!



*ta taa*

johan, räddare i nöden



kom just från lunch med brudarna, vi gick på det nya mexicanska stället som bor i gamla stekhusets lokaler. tog nån soppa, vilken var god i sig, men inget särskilt. mest kött, inte så mexicanska som jag trodde, och logistiken på stället var inte den bästa. men men. tror man ska prova och gå nån kväll istället för under lunchen, var som två "dagens" man valde mellan, gissar att a la carte menyn är bättre.



på vägen hem gick jag förbi aeons och hitta johan där. ska äntligen få mina nya hål nu, imorrn kl 12.30 och jag längtar sååå. hoppas bara min idé går igenom. men det verkade på honom som om det skulle funka. är bara rädd att han vill sätta dom högre upp än jag vill, men då kanske det bara blir ett hål. man vill ju inte se knäpp ut ;)



balkongen i solen nu, tänkte pyssla med mina ikea-prylar, men det är ju så mycket roligare att sitta ute i solen när  man har semester med en kall carlsberg. am i right or what?



*ta taa*

nailartist



hm.. okej, det är väl kanske lite o ta i. men jag och syster sitter och myser och ser the ruins, medan jag gör förlängningar på hennes naglar. kisspaus nu. men jag måste säga att det ser lovande ut. är lite besviken på tipparna dock, men jag tror jag kan jobba med det ändå ;)


*ta taa*

happis here we come


ikea idag, ännu en bilresa med la famila. får se om vi överlever denna gången. förutsättningarna har ändrats, överhuvudet följer med. han brukar inte hantera varken bilresor eller strosa runt i affärer allt för länge. men får han köttbullar kanske papi klarar det ;)



*ta taa*

underbara badkar



har just legat i badet, ett långt skönt bad. det jag saknar mest med att bo i hus är just badkaret, i mitt lilla badrum ryms inget sånt (även fast jag har ett på vinden, men jag ser inte i vilket universum det har kunnat gå att få in i mitt badrum). att tappa upp vattnet, tokvarmt så man nästan inte pallar kliva i, sen ligga och svettas ett tag innan man tömmer ur och fyller på med kallt vatten, ja alltså inte svinkallt, men så att det blir svalt och skönt. och sen bara ligga och filosofera.


visserligen. sen när jag klev upp ur badet, och hade pysslat klart och blåst mitt hår, och kommer ut i hallen så minns jag igen varför det var så skönt att flytta hemifrån. så obotligt töntiga föräldrar är alltså, dom ska vara äldre och visare än oss, men deras diskussioner och argument är fan på en 5-årings nivå. patetiskt.



nu ska jag somna ifrån denhär skiten. punkt slut.

*ta taa*

ldb luktar gott åter igen

fick en surprise av mamma (elle okej, jag tjata till mig den) hon använder ändå inte dom och dom luktar mumma när man tvättat sig med dom. ldb face life vitamins eller nåt sånt, luktar go-gott. har inte provat ansiktskrämen än, men tvätt gelén och ansiktsvattnet är top knotch so far.


myser runt här hemma med tecknat och otecknat. käner mig hängig, vilket väl är standard varje gång jag är ledig. ska ju alltid till att bli sjuk då, sabla ultimata medarbetaren man är: bli sjuk bara när man är ledig.



*ta taa*

lovely pants



har ju dels fått mina nya fina skor, plus att jag hittade dom svarta byxorna med snörning på sidorna på H&M för nån dag sen. trodde inte dom hade kommit till luleå ens men enligt anna har dom funnit länge, men ingen har köpt. fattar inte varför, hur heta som helst. och eftersom mina skor ser ut som originalen från topshop så är jag  numera nästan en kopia av elin kling. bortsett från att hon är söt, liten, och inte alls lik mig :P

bild från style by kling


blev chill-pill hemma idag, har planerat inför trippen på torsdag, kommit ikapp i mina serier, städat, pysslat om mig själv och bara allmänt mått gott. synd bara att det var så fläckvis molnigt idag, annars kanske man hade fått lite färg också.. nåja, man får inte allt.



*ta taa*

fräsch och fruktig



förra sommarens favorit var ldb's sommar special, fresh'n'fruity. eftersom det bara var en sommarediton fick jag modern att köpa dom i mängder åt mig. och nu när dom rensa lagret hitta dom några till, lyckan är gjord! hoppas det kommer nå mer goa dofter denna sommar. älskar förra årets, man luktar som en liten frukt när man smort in sig. gott gott gott.


sis och jag har ätit en brakfrukost med melonsallad, smoothies och umeåmackor. världens bästa start på dagen. dock är sis frusen av sig så jag fick inte avnjuta frukosten i solen på balkongen :( skulle fixa elins naglar idag, men plötsligt ska hon jobba, vaknade 8 av att telen ringde, trodde nån skulle få sätta livet till, men man får ju inte svära åt chefen..



*ta taa*

så jävla CLEAN:t



fick min parfym till sist, vart inte att beställa den på nätet utan jag shoppade som sagt löst på parelle med mamma. CLEAN fresh laundry (CLEAN har förresten kommit med en ny sommardoft, kamomill ska den lukta tro jag, men jag anade en hint av citron också, hur god som helst). plus att jag fick mig ett gulle 80-tals rosa läppstift från lançome också. good shit. inte riktigt så bubbelgums-rosa som jag önskade, men jag letar vidare helt enkelt..


plus att när jag handlade fick jag en massa gratisprover på olika parfymer av den söta kvinnan i kassan. det lönar sig att känna expediten, wiii för att lukta gott! och snart komma sis och då blir det mer onyttigheter (går rykten om banana split, eller marängswiss) och one tree hill. excellent. sen ska j desstuom hålla min hand på fredag, andra j på aeon har börjat göra som jag vill så nu jävlar ska här hålas :P



*ta taa*

blomsterhandel



myste på björx igår, sen idag då vi skjutsa lilla e till jobbet stanna vi på parelle och syndade lite (visar sen) sen åkte vi på växtriket. tror inte det finns nåt jag älskar mer än doften av växthus, promenera runt med blommor överallt, känna doften av jord och nyvattnade blommor. jag är lite töntig kanske, eller lill-gammal. men jag vill ha ett eget växthus. med små blommor och grönsaker och söta trädgårdsvantar, krattor och vattenkannor i zink. jag har definitivt inte gröna fingrar. men får jag pilla länge nog så är det alltid nåt som växer :)



har precis äti bulla med mamsen, hon är lite mer teknisk än mig (kanske inte alltid, men när det gäller detta iaf) så hon är här och fixar mina persienner som varit trasiga sen jag flytta in typ. bättre sent än aldrig.



*ta taa*

men snälla nån




varför kan man inte bara? när jag har för mycket fritid tänker jag för mycket. lilla e har jobbat idag så jag har varit helt ensam. dumma. men nu komma hon o hämta mig så nu kan jag sluta tänka :P to the mansion!!



*ta taa*

homesweethome



kom hem tidigare än planerat. men fick iaf med med det jag skulle och lite till :) har myst på björx idag, käkat brakmiddag och nu hemma snabbt. har dragit på mig de beryktade zebrastövlarna och ska plaska till anna nu för en myskväll.


ut i rusket..

*ta taa*

tillfälligt avbrott





stack tilll boliden igår, nu åre och hämtar hem det som är mitt.. blir inge mer blogga, blir roadtrip med mami och annat löst folk. med lite tur tar vi inte ihjäl varann...

*ta taa*

yey för skor



men bu för att dom alltid är slut i mina storlekar. men har ett par godingar på väg till mig, inte så somriga kanske som jag tänkte. men ett par perfekta universal-skoletter. i like. fick äntligen mina mockaskor!! lite topshop över dom, är ju dom jag hade velat ha helst, men man får ju inte allt i världen har jag märkt.


kom just från träningen, eller nja.. gick förbi och handlade färdkost också. kassörskan flina åt mig. kändes inte helt bra att gå in i träningskläder och köpa godis till både kungen och halva fosterlandet. kände ett behov av att förklara mig, och då skratta hon ännu mer. nåja, nån måste ju bjuda på sig i denhär staden.



och ursäkta språket, men varför i helvete vill inte min box att jag ska få se tv!?

*ta taa*

skönaste rösten på länge



snubblade över henne för ett tag sen då jag höll på fixa playlists till jobbet. lisa lavie. grymt skön röst, grymt sköna covers. denna snurrar X antal gånger varje dag på jobbet. outstanding.



karl-william ringde här precis innan jag stack till uddevalla och hade fixat klart bilden jag valde från plåtningen. men jag har inte lyckats släpa mig dit än. ska försöka imorrn, tänkte dra en okynnes-repa på stan. känner mig inne i en ring-period. vill ha!



*ta taa*

...men hemma bäst



kom hem igår efter galenskaperna i uppsala. hur kul som helt och precis det jag behövde just nu. gamla vänner, nya vänner, grill, forsränning, öl, saluhall, kubb, brännboll, vin, pizza, hundar, twister, cola, ölhatt, katter, toaletter med golvvärme, sönderskurna fötter, sol, paparazzifotografer, fotboll och mys. grymt bra. finns bilder på cats flickr... hm, väldigt avslöjande bilder på mig i en tveksam twister-position. men nakenbilderna har tagit bort, hihi



nu ska jag, efter en lång dag på balkongen med en god bok, gå och handla så jag kan göra umeå-mackor till middag. snuskigt gott.



*ta taa*

RSS 2.0