detoxa huden



snubblade över nåt trevligt från garnier häromdagen, från deras clean serie, clean detox. låter om inte annat bra, detox lär man ju ska behöva göra emellanåt, med tanke på hur mycket skräp man har i kroppen kan jag bara tänka mig hur mycket som fastnar i ansiktet dagligen.

så fort jag använt upp min peeling från l'oreal ska jag införskaffa denna och börja detoxa mig själv. däremot har jag börjat kika runt i stan för att se vart man kan hitta dessa, men har fan inte sett dom nånstans än. vette fan vart man hittar dom här i luleå? nån?



a knalla hem för en stund sen, ska sprätta en julmust och slå igång en film nu.. tror jag håller på bli sjuk :(

*ta taa*

älgkött och kyla



var hos h och m igår, älgköttsfondue är grejer det. min fondueoskuld är klart bruten, måste fanimig skaffa mig en panna jag med. fast det är ju ett väldans projekt egentligen, man får ju inte vara hungrig och man ska ha tålamod. men riktigt mysigt var det, c och b var ju också där och dom hade med sig sin lillgrabb. slutade med att jag satt med två små knoddar i knät och läste barnböcker samtidigt som arro slickade mig i nyllet. mysigt. sen fäller han ungefär lika mycket hår som jag gör om vintern så man såg ju ut som en hårboll när jag kom hem.



i vilket fall en riktigt kul kväll, vill också ha bbb ju.. eller hbb som i deras fall - hus, barn och bil. jag kan nöja mig med bbb - bostadsrätt, barn och bil. nån gång vill jag det, men inte riktigt än :) dom har fått det skitfint i huset, är mest imponerad av deras relaxavdelning med öppen spis och hela kittet. ska nog bjuda in mig på en spakväll snart tror jag :)



fadern åkte just hem, han har varit här och sett arn och gött mig med wienerbröd.. så fint! sen kommer a på nån timme för och fika och samla ihop sina pinaler. tror jag har fastställt vems saker det är jag hittat efter fredagen nu iaf. alltid ett mysterium sånt. osminkad, mysklädd och söndagstrött, soffan och myggan nu..

*ta taa*

full plugg



våldsamt kul igår. tappade bort a på vägen dock, hitta henne aldrig igen.. :( inte lika kul ute som det var hemma, men så är det ju aldrig. var topfräsh och uppe tidigt som fan i morse. fattar inte vad det är för fel på mig. nåja, jävligt kul med så bra uppslutning, och alla som skulle var i gasen. hitta s tele ringandes i mitt badrumsskåp i morse, haha.. jävligt roligt. och hon säger jag var galen igår.

lite svinn får man ju räkna med när man bjuder upp, men det var lindrigare än jag trodde :) jag har till och med städat bort förödelsen redan, är ruskigt effektiv idag verkar det som. kanske borde ta för mig nåt vettigt egentligen. 



ska till lerbäcken idag och käka fondue, ska bli riktigt fint! om jag nu bara kunde hitta kameran, vet att det togs lite bilder igår. hmm.. kan ju också meddela att naglarna festade jag bort, en gick av och jag kom fram till att förstärkningarna förstör mina naglar. naglarna under är ju hur sköra som helst. känns inte hälsosamt. ska nog låta dom vila ett tag nu, kanske hittar på nåt spännande till julfesten istället :)



hade ett bra snack med p igår också, fick veta endel som jag önskat jag vetat för några veckor sen. eller bra och bra? det hjälpte mig ju absolut inte, men fick endel saker bekräftat och besvarat iaf.. jag vill :( typiskt.

*ta taa*

anger management lilla du



tror det skulle vara lösningen på många av mina problem. har precis varit i köket och satt upp ljusgardinerna jag skulle ha där. och mitt tålamod slog till igen. så å det grövsta att min lila moder som enkomt kommit till mig för att lämna av ljusgardinerna för min skulle sa att "det är nog bäst att jag åker.. ehh.. he he.. hej då"

tänk er detta scenario: 1,5 meter ljustgardin, med lika långa tusentals (nåja nästan) hängande slingor som trasslat ihop sig. en stycken trött tjej som precis varit på bodypump och fortfarande har mjölksyra i armarna. denna stackars tjej ska stå, med armar, händer mm sträckta över huvudet, för att försöka få ljusgardinen att hänga fast vid gardinstången på ett snyggt sätt. tänk er sen att slingorna inte vill otrassla sig och att gardinstången släpper från väggen och rasar över den stackars flickan. vilket dödsskri/avgrundsvrål tror ni det orsakade.

tålamod är inte min starka sida. men fint blev det :) en med blixt, fast den fångade inte direkt myskänslan, syns ju fan int ens att det är nå ljus där ju? och den andra utan blixt, men då blir bilden suddig? fattar fan inte min kamera, tekniskt crap är vad det är.. *mumlar*





dusch och prova kläder för imorrn nu, vi tänkte smita tidigt från jobbet och hem till mig imorrn så jag hinner inte prova nåt då.. panik. och jag som är så trött, så trött, så trött nu.... dumma!

*ta taa*

coffe-high



än är jag inte så nerknarkad på kaffe att jag inte påverkas av det. jag får nåt koffeinrus varje gång jag dricker, vilket slutar med att jag dricker ännu mer och blir helt överenergisk. typ som nu. vill göra allt annat än att jobba, hihi



känner mig övertaggad för fredag, vet inte om jag är det eller det bara beror på kaffet. men det skiter jag i. kommer bli skitkul iaf. ska hem och damma av glöggsetet jag fick för några år sen, tänkte premiäranvända det imorrn kanske, eller så släpar jag med det till a-m på vår glöggkväll till veckan, wii :) glögg är bara det bästa! sen kom s med nå skumt förslag, minthu och varm choklad? går det? brukar köra med oboy jag, men varmt kanske blir vintrigt gott..



body pump med j snart.. bara några timmar kvar, jag oj-ar mig redan.. träninsvärk delux på fredag.

*ta taa*

hitlist - julklappar 2008



jag är ju helt hopplös på att försöka önska mig nåt i julklapp, köper ju mig oftast allt jag vill ha otålig som jag är, så jag ska försöka göra en lista iaf.. och ge fan i köpa nåt på den.

1. Träningsbyxor - Nike - korta typ cykelbyxor, och långa med dragkedja och reflex längst ner.
2. Taklampa köket . ett år efter jag flyttat in har jag fortfarande inte nån kökslampa, en i ek och borstad stål ska det vara, men jag är ju så jävla petig, så vette fan om jag litar på att nån annan kan hitta den rätta lampan åt mig.. nåja
3. Fotpall som matchar min skinnsoffa - vet inte var man ska hitta det, men ska börja leta på möblehuset
4. Nytt täcke/täcken - har inte bestämt än om jag vill ha ett helt stort täcke eller två vanliga?
5. Playstation 3 - as if! men man kan ju önska iaf, får jag ett spel blir jag nöjd, hihi



mor och far har åkt nu.. pappa vart sur när filmen inte var exakt som boken, han e söt han :) ser inte så mycket film om dom inte är gjorda efter 1911, för det var väl då berra föddes eller nåt? två hörselapparater hade han idag, han sa han gillar ha det stereo när han ser film, haha

*ta taa*

omotiverat



kass på att uppdatera mig nu de senaste dagarna, har bara varit dåligt med inspiration och dåligt med tid. kom just hem från stan, smet tidigare från jobbet. flextid är kanon :) har handlat mig en box till toan att gömma flaskor och annat krafs man inte behöver belamra alla hyllor och skåp i badrummet med. perfekt! ska ge mig i kast med badrummet nu så fort jag gjort mig lite mat. hm.. fast ser nu att jag glömde slå på pannan. disträ om något.



nåja, träningsfri dag idag. mor och far kommer hit och ska se arn, pappa älskar dom bäckerna så jag sa han fick komma hit och se filmen, blev eld och lågor lilla berra.



mycket nu... nåja. snart fredag iaf.. tänkte ta några bilder av dagens, men nu verkar kameran ha sprungit iväg. fan vilken dag. fick ett antal oigenomtänkta sms precis. leave me alone va?

*ta taa*

my instructor is eurodance



mig spininstruktär är jävlat rolig! "nu har det kommit nog med snö.. eller, det får gärna snöa i skidbackarna, men int mer på min tomt" vet inte om jag var jävligt trött redan då, men jag bröt då ihop i ett asgarv. kul. han gillar också eurodance för övrig, riktigt fina låtar har han. har kommit fram på senaste till att jag älskar eurodance.a känner mig helt offside nu.. men har iaf städat klart, jag blev lite för ivrig så jag drog igenom vardagsrummet också.. bara badrummet och skura golven kvar nu, yey!

















försöker hitta nå läckert på nätet att ha till mina lacktights. men går halvbra med det, vill helst av allt ha ett leopardlinne i svart, brunt och guld, men sånt finns ju inte att hitta nu :( typiskt.. hitta nåt sött på asos, linnet som bara går över en axel, men det hinner jag ju inte få till fredag. suck och stön. det randiga från bikbok var sött också, men inte vad jag var ute efter. bikbok har för övrigt ryckt upp sig som fan, mycket snýgga saker, me liki :)



åhh, nu är jag trött som ett djur, ska försöka orka desperate, men det vette fan..

*ta taa*

hitlist - musik just nu



fem låtar som snurrar just nu i min mp3..

1. Avenue - Last goodbye
2. Beyonce - If i were a boy
3. Kalas - Apologize
4. Emilia de Poret - Pick me up
5. Pussycat Dolls - When i grow up



städning nu, sen träning och mera städande :S

*ta taa*

julkänslan börjar infinna sig



b har tagit upp allt julpynt på kontoret nu, jag frågade om jag fick sätta upp min ljusstake, men jag fick visst hejda mig lite. men i vilket fall så sitter jag och tittar ut ur mitt lilla fönster, nynnar julmusik och känner mig väldigt julig just nu. väntar bara på att l's mobil ska ringa, hon har julmusik på den året runt visserligen, men man blir glad ändå!



planerna börjar ta sig nu. p är lika vild, galen och exhalterad som jag så det blir nog bra dehär :)

*ta taa*

testing testing



igår började jag med detta, garnier pure pads. vette fan om dom ens finns kvar i handeln? nåt mumbo jumbo jag fick av morsan. det som var grymt när jag jobbade på coop var att jag behövde aldrig, aldrig, aldrig köpa schampo, balsam, hudkräm, hårgojs, tandkräm, hårfärg, ja allt sånt som ör till hygiensaker. har kvar hur mycket som helst med varuprovet. med det som är det braiga är att morsan jobbar kvar på min avdelning och får precis lika mycket prylar. så jag norpa denna från henne och tänkte testa nu, 56 pads är det så ca två månader framöver ska jag använda detta efter jag tvättat mig. får se om man blir klar i hyn eller inte.. förmodligen ingen skillnad, eller fastnar jag sen i fällan jag berätta om förut, att jag använder det fast min hy blir fucked up. kan säga att ansiktskrämen jag hade från nivea, den funkar utmärkt som handkräm nu, är så len och go om händerna så det finns inte :P



back to work..

*ta taa*

storstädning deluxe



jaha, då var det dags. nån gång måste man väl göra det. håll i er nu. jag ska storstäda!! alltså rubbet, dammsuga, dammtorka, skura, tvätta, sortera lådor och all annan jobbig skit. idag köket, imorrn världen!! eller ja, sovrummet och hallen.. sen ska jag och köpa mig en förvaringslåda imorrn till badrummet. för på onsdag ska den lilla tändsticksasken städas, plus att mamma och pappa kommer och hjälper mig flytta vägghyllan i vardagsrummet (hoppas jag), sen är det då dags för vardagsrummet på torsdag. jag måste göra såhär, alltså dela upp för att jag ska palla det. små mål. det är det som är grejen med allt.

ska du storsatsa på att springa ett maratonlopp måste du först sätta några små mål, en mil här, en mil där, innan du klarar hela kalaset. du kommer aldrig klara hela maran direkt. så är jag med städning, är så jäääävla tråkigt. men gör jag lite i sänder känns det ändå okej. ja nu låter det som att jag är en slusk, är jag inte. älskar att ha det städat och fint ikring mig. fråga dom på jobbet, mitt skrivbord är ökänt. men ni tjejer om nån borde veta att ibland vissa mornar kan det bara explodera. inget av det man tar på sig är rätt och tillslut ligger allt på golvet. osså står jag i en röra igen, väldigt omotiverande.

där är ännu en av anledningarna till att jag behöver en roommate, jag blir mer motiverad att städa efter mig, hihi. en sak att jag skräpar ner, men fan heller att nån annan ska få se min röra :P



sängen nu, är knäckt efter att städat köket, haha.. bara tre fjärdedelar av lägenheten kvar nu! men lol vilken tönt jag är :)

* ta taa*

myggan regerar än



har en mycket bättre dag idag, hade kul på jobbet och det blir kul med fredag :) ja alltså jag vet att det är en vecka kvar, men veckorna går så fort nu att det finns inte. har varit och kört en spin 45 nyss och kom på vad jag ska önska mig i julklapp! jag brukar aldrig komma på nåt att önska mig, blir alltid pengar bara, men jag behöver iaf nya träningsbyxor. har redan spanat ut två par i helgen på stadium. två par nike, ett par långa med dragkedja och reflex längst ner och ett par som är som cykelbyxor, fast ganska mycket snyggare än dom lila sexiga ena man hade på gympan i 3:an :P yey! mamma kommer bli så stolt över mig!! lilla e kom hem fin imorse också, stackarn som måste tåga hela natten, dom vart visst försenade imorse med.. jävla snöstorm!



gick igenom min bärbara hårddisk lite snabbt igår och hittade en massa gamla avsnitt av myggan. filip och fredrik är ju fantastiska. helt outstanding program! första säsongen bör tilläggas. tappade som bort mig andra säsongen, har sett lite i efterhand, men tyckte inte det var lika kul. kolla in avsnitt 9 på första säsongen - myggan firar jul, i en helt egen liga och kb rockar fett. komedi när den är som bäst.



nu jävlar smäller det, en tage danielsson julspecial! ernst kirschti.. te.. tg.. jäävla fjolla!

*ta taa*

isabella löwengrip



vi satt på jobbet och disskuterade bloggar vid fikat häromdagen. vi är ju en extremt blandad ålder på jobbet och de äldre förmågorna är inte riktigt lika insatta. eller som jag förstod det var jag den enda som var insatt, eller åtminstone enda som läser bloggar regelbundet. men vi kom in på blondinbella bland annat.
 
hon har fanimig gjort det riktigt bra, två företag, nyss fyllda 18, ganska ekonomisk oberoende som jag förstår det, politiskt engagerad, men ändå fortfarande jordnära, går kvar i skolan och väldigt väldigt gullig. jag gillar henne skarpt, tänk om man var sådär företagsam själv? att bara komma på när man är, vadå 15?, att man ska börja blogga och tjäna pengar på det och sen bara spåra vidare, sprutar affärsidéer och samtidigt själv vill vara verksam i företaget. finns ju många som bara kläcker idéer och går vidare, kanske delvis delaktig i företaget, men inte nån riktig ambition. nu låter det som jag är kär i henne, är jag inte :) men väldsamt imponerad över att hon är så vettig för att vara så ung. ja jag är väl inte gammal heller, men det finns så många 18-åringar som man bara vill knäppa på näsan. som om dom inte ens fattade vad som precis flög ur munnen på dom, hur dom bjuder ut sig osv, fan ha lite självrespekt tjejer!!



hem snart, har inte bestämt om jag ska träna nu direkt eller sena passet.. tror det bidrar till min stress när jag nästan kutar från jobbet varje dag för att hinna på 17.20 passet. hm..

*ta taa*

stormigt värre



har blåst utav bara den igårkväll och inatt.  sånt är mysigt, så länge man är inomhus. måste man ut gillar jag det inte lika mycket. men fantastiskt med snö ändå!! :) glömde berätta hur det gick med naglarna, galningen tog bort alla mina förlängningar! lite sur än, hon drog nån bullshit om att mina egna var så långa nu att jag kan ha dom bara naturellt med förstärkning, jag muttra nåt om att jag ville ha kvar förlängningarna ändå, sen fila hon sönder en nagel och därefter kapa hon resten. sista gången jag gick dit. ska gå på rosedays spa hädan efter, eller börja göra egna, har inte bestämt än. är dyrt som satan att köpa in allt jag behöver första gången. men sen kan jag ju göra mina egna förlängningar och förstärkningar utan nästan nån kostnad alls. nåja får väl se.. här är dom iaf, tillsammans med mitt nya fina smyckeskrin jag hitta på guldfynd i fredags. behöver verkligen få ordning på pinalerna där..

inte så mycket kortare, men tilräckligt för att jag ska surna till :) nåja, dom växer väl till sig..



 jobb nu..

*ta taa*

ensamt nå jävulst



hemma nu i mitt lilla hem. har kramat av syster på tåget, höll på börja gråta. började gråta väl hemma igen. tror jag bara har separationsångest just nu. men jag känner mig verkligen ensam, har ju bott på björx hela helgen. visst, det är jätteskönt att ha ett eget ställe, ett eget hem. men fan så tomt det är, och tyst. jag hatar att bo själv, jag måste nog skaffa en sambo. känns inte bra alls dehär.

eller iaf att jag får min bostadsrätt, ett eget-eget place, inte en hyresrätt. så man kan pyssla lite, det är vad jag vill. men nu saknar jag mest syster :( har ju en semestervecka på g här snart, men hon jobbar hela den veckan och helgen också, så då kan jag ju som inte åka ner heller. inge kul att sitta själv om dagarna, tänkte ju inte själv ut i backarna och vara våghals. men det kanske löser sig. ska se lite serier nu jag tankat ner, så kanske ensamheten släpper.




har ju sjutusen påsar med saker jag köpt i helgen också, har tagit lite bilder, ska försöka lägga upp dom imorrn. snart får man börja julpynta också. var ju med pappa härom helgen och shoppade sånt, skulle ta bilder, men glömde ju dom sakerna på björx. har fått dom nu. dags att ta tag i mitt liv nu med andra ord. julpynta ger ju vuxenpoäng så det sjunger om det har jag hört.



har ju tänkt hålla denhär bloggen ganska privat vad gäller, ja.. privatlivet helt enkelt. men ska bara göra ett statement, och det är att du sårar mig. det som en gång var är inte värt nåt längre, och du fixade det helt på egen hand med dina handlingar.



som sagt, ensam, arg och bitter ikväll. men ilskan tar udden av ensamheten, tur det iaf..

*ta taa*

supernatural sunday



har nu suttit och sertt supernatural de senaste timmarna, väldigt socialt måste jag säga. mor och far är väl en sak, men lilla systern är en annan. dock har hon låst in sig på rummet och försökt packa.. tror hon lyckats stänga väskan nu, men de vette fan när den ska till att explodera.



kan inte riktigt sluta tänka på dessa från have2have, tror de hade varit snygga till jeans. dammit!


och snart åker lilla systern. ska köra henne till tåget på nån timme. typiskt tråkigt. hon kommer ju hem till jul igen, men det är ju aslänge :( dumma!

*ta taa*

ta hand om ditt nylle



..du ska ha det hela livet. det gäller väl för hela kroppen iofs, men nu snackar vi ansikte. jag har dåligt tålamod som vanligt. har inte ro att köpa nå ny ansiktsrengöring och testa det i flera veckor för att "ge huden en chans att känna efter" just nu använder jag garniers serie clean & fresh, har funkat bra länge. tror jag. är ju kass på att komma ihåg att använda det varje kväll, jag är ju en sån som lika använder tvål bara för att den står på handfatet.. måste skärpa mig. kommer garanterat bli torr nu till vintern sådär ändå, lika att börja smörja i förebyggande syfte.
ansiktscremen får för övrigt en väldigt mjuk och slät finish, känns inte fet alls efteråt och hela serien doftar fruktigt och gott dessutom. stort plus. tycker garniers samtliga serier verkar bra, funderar på att att testa deras clean & soft när jag har använt upp dehära, mysigt rosa förpackning har de också, känns tjejigt och bra :)



*ta taa*

kvällslektyr



hittade mig en ny liten glamour, tror jag måste börja prenumerera på dom igen, fick med en gosig parfym också. synd bara att vi har en hyperallergisk liten tant på jobbet, knappt man vågar ha deo utan att hon får ett utfall. för nån dag sen muttra hon nåt om att hon är allergisk mot dun också när jag gick förbi med min röda fina dunjacka. glöm det tanten säger jag, jackan stannar!

nåja, glamour var det ja.. läser alltid en om kvällen innan jag ska sova, man hittar alltid nåt skoj i varje tidning. kolla in sista sidan i varje nummer, alltid en skitrolig lista gällande diverse saker, senaste jag läste var det vita lögner. kanske roligaste jag läst på länge.. ligger och fnissar för mig själv om kvällarna :) kan det inte bli kväll snart?



*ta taa*

snubblade över en lustig sak



hittade en liten avocadoskrapa när jag satt och slösurfa på bluebox för ett tag sen. hur smart är inte den på en skala? då är ju alt klart direkt, utan nåt kladdande och kletande. slipper man ju stå och skiva den innan man ska göra guaccis eller he den i sallad eller vad man nu ska göra. varför kommer inte jag på såna saker? gissa hur mycket man hade kunnat tjäna på patenten på den! den eller tetrapak hade man ju inte heller klagat på att få uppfinna ;)



kan ju säga att vi hade behövt den igår då vi gjorde guaccis, typiskt :(

*ta taa*

shoppingsjukan



nu har vi varit på stan två dagar i rad, luleå och piteå, ser bisarrt ut när man kommer in i hallen hemma hos mor o far, påsar överallt. me liki! det är jobbigare att shoppa än vad man tror, jag är helt knäckt nu, nå knäckt att jag inte orkade testa dom sista söta topparna jag hittade innan vi åkte hem. illa, måste vara på väg att bli sjuk...



på vägen till piteå åkte vi förbi avfarten till ängdalsro, oundvikligen. trodde inte senaste gången jag var där att det skulle bli sista gången nånsin. fruktansvärt tråkigt, trodde inte det hade hänt så mycket där, men började tänka. många minnen. många fina minnen. både somrar och vintrar. men men, sånt är väl livet antar jag. vad hade jag för val?



har stulit en snus från syrran nu, ska ner och sätta mig vid elden och rida ut snusfyllan i väntan på bättre tider och idéer..

*ta taa*

white russian



ganska så mysig kväll igår. sover för övrigt aldrig så skönt som jag gör hemma hos mor och far. däremot kan jag ju säga att det var helvetes mycket ryss i pappas white russian. hade jag inte vetat bättre hade jag trott han försökte supa oss tjejer under bordet.
smiter till piteå idag för diverse aktiviteter, kul med miljöombyte. tror jag ska inviga min päls idag, har inte lyckats ta nå bilder än, men ska fiska fram det. men nu, frukost framför brasan.. mys mys mys. sen att jag är en pyroman som inte riktigt kommit ur garderoben än är ju en annan sak, eld är det bästa :)



*ta taa*

kastrerade nötter



blev inte alls som jag planerade idag, skulle bara till stan snabbt och göra mina ärenden, men sen när jag kom på jobbet var chefen upptagen och sen ringde lillan och då var dom på stan, så jag mötte henne för lunch på baan thai och shopping. vart en heldag med andra ord, min syster är otrolig på att slå ihjäl tid på affärer, jag däremot är mer som min far, in och pang bom och sen ut. nåja här är jag nu. nyss hemkommen hos mor och far, X antal kronor fattigare. men bra spenderade kronor :)

hittade en jättesöt päls på H&M jag slog till på, har inte helt bestämt mig än, ska gosa lite med den i helgen så får vi se. sen ville jag ha domdär paljetttightsen på bikbok, men dom var slut så då vart det ett par i svart lack från vila, minst lika snygga. plus att den gulliga tjejen på bikbok sa att paljett tightsen kommer nog in igen, plus att jeansen med revor därifrån jag ville ha också är på väg, så jag lovade titta in igen. gillar när det är trevliga expediter, alltså trevliga utan att dom är påträngande, kändes som att prata med en polare när man pratade med henne, me liki! ska lägga upp lite bilder på dagens fynd så fort jag orkar, full rulle nu.



appropå nötterna så var det nånting syrran hittade på coop, vi vanliga människor brukar kalla dom kanderade nötter, men visst. nu öppnar vi vinet, det har mamman lovat. wiii!

*ta taa*

myssnö = en bra dag



åhh vilken perfekt morgon, kan inte börja bättre. det snöar sånadär mysiga, stora flingor, dom blåser inte runt och blir jobbiga utan dom bara dalar ner. försökte ta nå bilder, men man är ju inget geni baki kameran så det blev paj av det hela.



nu ska jag göra frukost, njuta i lugn oc h ro, sen till jobbet och fixa lite, pröva skorna m har åt mig, sen en sväng på stan, tänkte göra bikbok osäkert, dom har börjat ta in riktigt fina saker, hittade som sällan nåt där förut men dom har ryckt upp sig helt klart. hittade ju min fina fuskpälsboa där, fantastisk! de enda jag hoppas är att skorna m har åt mig är lika fina som jag tror att dom är nu, hade verkligen velat ha ett par höga, svarta, skinstövlar med lite platå.. och sen hem och väcka söta syster, hon kom imorse med tåget, ligger och sover hos mamma och pappa nu, stackarn har ju åkt hela natten.

jacka fjällräven, byxor vila, skor ugg, top o bälte gina tricot.



som sagt, frukost nu.. toon disney under tiden, hihi :) det lönar sig att ha en syster som jobbar på com hem, ingen snorkig telefonist som dömer en för att man är 24 och väldigt gärna vill ha disney i sitt progampaket bland annat :P

*ta taa*

amnesi, hur mycket måste jag glömma



..innan det blir bekräftat? ni vet när man håller på och städar, byter sängkläder, handdukar och allt sånt. då byter man ju ut dom direkt så man inte står där utan helt plötsligt. nej nej nej. det händer inte i min värld, har varit och tränat, slöat framför tv:n alldeles för länge, släpade in mig i duschen, duschade långt, varmt och skönt. när jag står och shamponerar håret inser jag; jag har glömt att sätta ut nya handdukar. får tassa ut och hämta, allt är frid och fröjd. går in i sovrummet för att chrasha, har världens huvudvärk och när jag tänder lampan, vad ser jag, inga sängkläder.

ska det vara så himla svårt att komma ihår två enkla saker? hur långt ska det gå innan jag får det kliniskt fastställt att jag har amnesi? jag hatar att behöva stå och bädda när man är trött och bara vill sova :( däremot älskar jag att sova i nya sängkläder så det känns kanske bättre snart.. chefen hade förresten världens bästa tips, appropå nytvättade sängkläder, yankee candle har ett doftljus som luktar nytvättat! hur mumma är inte det!? dom har ju doftljus i mängder, har spanat in några fina jag ska införskaffa, är ju perfekt med sånt. fräscht!



okej, känns faktiskt redan bättre, ljusen fick mig på humör, haha. gonatt nu..

*ta taa*

dålig hålvana, i hope not



dom har i veckan bytt lås på min lägenhet, fått nya nycklar o hela kittet. men jag har våldsamma problem med att få nyckeln i hålet, det är som att den passar men ändå inte. ganska pinsamt, ser ju ut som jag försöker bryta mig in varje gång jag hukar mig ner och försöker pricka nyckeln i dörren. tur man inte är karl för då hade man ju fått fan för att man har dålig hålvana ;) men kan väl säga såhär att jag är inte van att pyssla med så små saker...



denna låt snurrar i min mp3 just nu.. avenue - last goodbye ....this ship's already sailed away.



bokade kvällen med i tvättstugan, kan ju lika röja på när jag väl kommit igång tänkte jag..


*ta taa*

djuriskt läckert



finns hur mycket som helst av urläckra saker med zebra mönster ju.. har redan visat skorna jag vill ha, här är dom och resten på min önskelista:
skorna från sexy shoes, top, clutchbag, skärp från forver21, leggings från american apparael



ner i tvättstugan nu...får sånt verkligen kallas semester?

*ta taa*

vem är det som missunnar mig?



i natt igen hade jag problem att somna, blir vansinnig på sånt. vem det än är som missunnar mig att sova; sluta med det!  börjar bli klart tröttsamt.. nåja, har en lån to-do-list idag, fick sms av m imorse 
också, hon har med skorna jag skulle få pröva på jobbet idag så jag måste nog masa mig dit, har ändå glömt maten från österns också ska jag skriva på kortet till l's lilla bebis. hon fick en liten knodd häromveckan :) är kanske lite orolig för skorna, chefen har bra smak men ändå inte riktigt som min, knepigt att säga att man tycker skorna var fula :S nåja, den dagen den sorgen, måste se om dom passar först, hon köpte do från usa också fick hon för liten storlek. blir spännande i vilket fall, svarta skinn, knähöga, lite platå, mandelformad tå och hög klack.. jag har fått en bild i huvudet, får bara hoppas den stämmer.



nu ska jag dricka några liter vatten, boka tvättstugan och sen ut o gå.. allt för att skjuta upp städningen och allt annat jag måste göra om vi ska hänga hos mig på fredag *suck* ska gå förbi o köpa mig en chokladjulkalender också, ett måste! :)

*ta taa*

jag har ljugit



kan ju säga att det vart då inte nån snyftare.. inte för fem öre. nu är jag pigg dessutom. jag klagade ju här för ett tag sen över att jag kommit i tonåren igen med finnar utan dess like, men nu har dom försvunnit och då slog det mig vem boven i dramat var! min nattcreme, nivea regenerating night creame. har geggat med den i över 2 månadehar inte använt den på kanske en vecka eller så nu och alla mina finnar är borta.. uppenbart att den inte passade min hy, men vad gör man nu med den? fotcreme?

jag är ju en jävla hamster, känns dumt att slänga men jag vet jag aldrig kommer ha/använda den/det igen. så är det alltid, ändå slänger jag fan inte nåt. hopplöst jobbigt.. tro fan att jag aldrig hittar nån lägenhet, alla är ju för små så mycket som jag samlat på mig redan. ja herregud! man kanske borde gå och sova så man kan göra nån nytta imorrn, har en massa ärenden.. nåja, a girls gotta do what a girls gotta do.



natti natt

*ta taa*

för jag har mitt glada barnasinne kvar



såg ice age 2 för nån dag sen, crash och eddie är ju grymmast! förutom robert gustavsson som är en legend, outstanding jobb med rösten till sid :) samma går för gustavsson när han gör rösten till horton i horton hears a who, görbra bara :) här är lite crash och eddie för er stackare som missat dom..

 


slut grey's nu, ska jag se en snyftare o njuta av ledigheten resten av kvällen..

*ta taa*

bygga naglar



jag måste tillbaka till dendär klåparen o bygga på mina naglar igen, kul. älskar mina naglar, mina egna har hållt skitbra där under, förutom tummen som jag bowlade loss när vi hade vp. men lite svinn får man ju räkna med. det jag inte räknade med, men borde veta sen länge nu, är att jag är en vansinnig perfektionist o får dåndimpen om det inte är symmetriskt, därför gillar jag inte hennes nageljobb på mig. sen att man bestämt tid med henne som hon sen inte behagar hålla det är inte okej, det är det värsta jag vet. man meddelar ialla fall om man inte kan!!

nåja, funderar på o köpa eget material o bygga mina egna naglar, men själva uv-lampan är ju så jävla dyr, men man sparar ju in i längden förstås. är dyrt som fan med naglar. alltså de saker vi lägger pengar på för er karlar, ni skulle bara veta. eller okej, jag kanske gör det för min egen skull, tycker det är skitvackert med långa naglar, känner sig mycket kvinnligare också. det är inte det att mina egna naglar inte kan bli långa, men dom går av så lätt bara, därför jag förstärker dom.. kollar iaf på nail4you, tror jag köper därifrån, farsibella verkade så himla b-igt :S hatar sånt.. appearences is everything. rörig hemsida, me no liki!


spinn nu på ett tag.. har jag förrsten sagt att jag tar helg nu? wiii! ska bli sweet, på fredag kommer lill gumman hem, ska bli himla mysigt. får se om jag orkar möta hoijna på tåget kl 7 på fredagmorgon... överraskning kanske?

*ta taa*

guud jag behöver sol



blekare än blekast, d har kommit hem från doninicanska republiken o hon är brunare än nånsin, ish! måste få mig lite sol, har hittat ett busigt litet magic tan ställe i stan på väg till gymet, men jag tror ändå jag ska utsätta mig för uv-strålar i solariet..
tragiskt blek.. från tallkotten i torsdags när vi hade vp med jobbet. typ enda bilden på mig i fokus, försökte gömma mig från o's kameraatteck men då kom a-k från ett annat håll o förevigade mig. typiskt.



lunch snart på daggen med j o p, yey!

*ta taa*

importera mera



tänkte väl att jag skulle uppfylla min första request av min enda läsare, haha.. lilla c ville ha lite fantastiska shoppinglänkar o deklart hon ska få det. importera mera säger jag dessutom, även om man åker på tull, moms osv så är det ändå billigare än o köpa samma sak i sverige.

            have2have - forever21 - net-a-porter - sexy shoes 
                  chicy  - asos - classy fashion - topshop

får lite storhetsvansinne nu känner jag, finns ju hur många sidor som helst, men dessa är de jag sitter o surfar runt på för det mesta, inte nödvändigtvis köpa från alla, men inspiration i mängder får man åtminstone. sen får man ju ha överseende för några av sidornas tydliga porr inslag, haha.. allt har ju att göra med hur man kombinerar saker, kanske inte ska ha ett par röda platå i lack tillsammans med en kjol som visar mer än den döljer, men med ett par snygga stuprörs kan det vara helt rätt. så dissa inte dessa sidor osedda. enjoy!



*ta taa*

gaaah!



knäckt o överkörd.. spinnpasset var kanske det bästa på länge, men nu är jag slut som artist. jobbade sent också, men nu är jag ikapp iaf, ska ju ta långhelg med start onsdag eftermiddag, men det är jag värd :)



måste släpa mig till köket nu innan jag tynar bort (stor risk.. eller så inte) o göra nå mat, får man verkligen äta nu? "regeln" är väl att man inte ska äta nåt efter 20? men äta bör man.. åhh, såg precis bilderna från victoria's secrets fashionshow 2008, vansinnigt läckert! läste att heidi klum har tränat bort de 21 kilona hon la på sig när hon var gravid, så det finns väl kanske hopp för mig även om jag äter efter 20 :P
fast som heidi ser ut här ovanför, dit lär man ju inte komma med nån träning what so ever.. eller ja, det skulle väl vara om man dör o återföds med hennes gener. längtar till januari, eller hm.. för visst är det då dom visar VS-fashionshow på tv i sverige? vette fan om man kan vänta så länge.. får se om jag hittar det på nätet ist, hihi



mat nu..

*ta taa*

jag är ju mycket för texter



jag är ju en såndär person som vill lyssna på låttexter och fastnar för låtar som kanske betyder nåt för mig också, som jag kan relatera till eller så, eller texter som bara är fina.. beyonces nya är en sån låt som jag fastnat för, av en eller annan anledning - if i were a boy

karlar, lyssna och fundera.. men deklart, you're just a boy, you don't understand.



*ta taa*

snöstorm, men var är planen?



kom just från handlingen och det SNÖAR! blir alltid lika glad, sen att det snöar ovanifrån, från sidan, underifrån & innanför jackan också är ju en annan sak.. snö är bara det bästa :) helst i drivor också ska det vara lapphandskar som dimper ner från himlen *mys* synd bara att det är fel person jag vill ringa och berätta att det snöar för.. men jag har lovat nu och även om jag inte är underbar på att hålla löften alltid, så är jag envis som en get. jag ska inte. lovar.



min andra fundering är kring dehär fenomenet som alltid inträffar mig när jag ska & handla. jag vet att det är slut rolig mat hemma och att jag måste handla. men ÄNDÅ kommer jag in i affären & får blackout, jag har inte skrivit nån lapp, jag har inte funderat på vad jag vill äta under veckan och jag har då fan ingen fantasi. slutar med att jag driver runt och plockar på mig saker, totalt onödiga bör tilläggas, innan jag upptäcker att jag helt plötsligt är hemma också finns det ändå inget vettigt i kylskåpet. detta VET jag händer varje gång, ändå saknas dedär stora planen, upplägget för hur jag ska sluta med dehär. hopplöst! jag behöver nån med en plan..



snart kommer min syster hem.. *wiii* saknar min lilla tönt.. hopas hon vill sjunga med mig, pappa ääääälskar när vi sjunger.. eller så inte, men det är en upplevelse iaf ;)
jag och syster yster på hennes stora dag..



*ta taa*

skofetish - javisst!



har hittat mer skor.. undrar om man kan söka hjälp för sånthär? nu har jag iofs hittat skor man skulle kunna ha på vintern också, vilket är ett plus. dom andra var ju söta, öppna, kalla, sommarsaker.. jag vill ha dessa i svart men helst grått också, får jag köpa två par måntro?
dessa grymma skor finns på chicy.. jag tror jag måste ändå :) kom från träningen för ett tag sen, var inge roligt spinnpass, tråkig instruktör och ingen inspiration fick man. men då kan man iaf lägga sig i soffan resten av kvällen med gott samvete.. men först handla, tungt! *suck*



*ta taa*

insomnia



allvarligt. har aldrig haft så svårt att somna i hela mitt liv som jag hade igår. sen när man börjat tänka på det blir det ju bara värre, som en ond cirkel. låg och vred och vände på mig igen, igen, igen och igen. spelar ingen roll hur stor säng, sköna kuddar eller gosigt täcke man har, hade ändå behövt nån att ligga på.. återigen en tung måndagmorgon, fan dom borde bannlysas..



ägg nu..

*ta taa*

one tree hill/heroes kväll



söndag är one tree hill/heroes dag.. ligger x antal avsnit före det som visas på tv:n, så varje söndag brukar jag ta hem nya oth och heroes, slöa i soffan och se på dessa samtidigt som jag pillar naveln på ludd och annat pyssel man aldrig har tid med annars..

dagens outfit, eller det kanske inte kvalificeras som detta, är min myspyjamas :P
tur jag inte är totalt osminkad och ser knäckt & nyvaken ut trots att klockan är kväll.. men men, bjuder på den då va. har inte varit ut och gått än, har inte heller varit & handlat.. nåja, får ta itu med handlingen imorrn *suck*



mys i soffan nu..

*ta taa*

hund-oskulden är borta



då var min lägenhets hund-oskuld borta, c och max var här & hälsade på.. måste ändå säga att max var väldigt städad för att vara en valp, eller så hade det att göra med att matte-c vakade som en hök över sitt lilla barn :) har snott en bild från lillmaxens blogg för att visa hur den lilla charmknutten ser ut.
är ju så att man får lust att skaffa egen, fast jag vill ha en liten skithund känner jag, åhh va kul det hade varit!



får se om jag orkar ut och gå nu, är ju så mörkt :S

*ta taa*

julgranspynt o silikonhandskar



har varit med den stränge fadern på rusta och gått lös på julpyntet. har ju som lite, men inte för att fylla en lägenhet, flytta ju in efter nyår förra året så det var ju som inte läge att börja julpynta då riktigt. vi kom i en disskussion om huruvida jag skulle ha en vit eller rosa julgran och vilket pynt som skulle passa i en sån gran, fadern visar lite homovibbar på det området, men sen kom vi ändå fram till att vi skippar julgranen och allt som hör till. han höll på få en tår i ögat när jag sa att jag inte ville ha nån julbelysning annat än några stjärnor och en ljusstake, men sken upp när jag lovade att jag skulle ha en ljusgardin i köket.. lilla berra är svag för ljusslingor :) så det blev några stjärnor & en ljusstake i ek, ska knäppa nå bilder när jag kommer hem.. sen var de nån knäpp gubbe som kom och drog en föreläsning om hur bra ungsvantarna av silikon var, fråga mig inte varför, men lite sött var det.



c hämtar mig här hos mor och far på en stund, skönt med taxi :) nu ska jag och fadern leta gamla sånghäften för inspiration till julfesten..

*ta taa*

sömntuta



har sovit som en liten gris nu, fan också.. tänkte ju upp och gå tidigt och sen tvinga papi att köra mig till storheden. nåja, och nu har jag fastnat framför barnprogram också :P fått tag i c iaf, hon och m kommer förbi i eftermiddag, yey! nu kan livet börja igen, fan att jag alltid snöar in när d kommer in i bilden. förlåt! god dammit! blir så arg på mig själv.. vet ju vad jag gör fel men ändå fortsätter jag, snacka destruktivt beteende..



ut & gå nu..

*ta taa*

dans dans dans



samma som förra veckan gick vidare, var väl okej.. är inte så engagerad sådär. men önskar verkligen kalas hade vart kvar, deras version av apologize är ju grym!!




nu kom s så vi ska se all the boys love mandy lane.. och kanske lite horton hears a who *hihi* såg den inatt också, men den är ju kalasbra.



*ta taa*

nu ska här styras



eller ja, kanske inte bokstavligen ikväll.. men jag och h kom igår fram till att vi ska dra ihop nå lattjo en lördag & värma upp med styrdans till dansbandskampen :) tills dess får jag nöja mig med att se det på tv, jag sitter bänkad ikväll som vanligt kl 20 *hihi* men är fortfarande lite ledsen över att bengt henningz åkt ut...



är sugen på en ny piercing.. kan inte bestämma mig för vart, septum eller läppen? septum är lättare att dölja på jobbet, ger inget synligt ärr heller om/när jag vill ta ut den. men läppen är jävligt snyggt. fan också.. knepigt.


jag finns på bloggkoll nu också.. Följ min blogg med bloggkoll



*ta taa*

knäsvag



okej. filmen är över. jag är rödögd och snorig. kul. en överraskning var ju att jeffrey dean morgan var med i filmen, har varit kär i han ända sen han var med i grey's anatomy, men dehär är nog första filmen jag sett han i. han gör mig svag. kan jag få? snälla?




ska gå och snyta mig nu.. :)

*ta taa*

p.s i love you



fan att man ska vara så jävla blödig.. vart finns dendär kärleken man ser i filmer? vad är oddsen att man hittar den om den verkligen finns? ingen ide att grubbla över det antar jag.. och ingen ide att leta efter kärleken, problemet är att lista ut hur man håller tag i den när den väl anlänt. det gick kanske 5 minuter in i filmen innan jag började fälla krokodiltårar, hopplös man är!  verkar vara en riktigt bra chick-flick iaf.. vi tjejer behöver gråta av oss lite då & då, det är jag övertygad om. ska återgå till bölandet nu.



*ta taa*

pipparkakor



pipparkakor *woho*



så jävla roligt! hittade dessa klämmiga pipparkakor på bluebox ett måste att ha i jul? ska ut och gå nu i det vackra vintervädret..

*ta taa*

fredagsmys



var skitkul igår, kändes jävligt bra till och med! jag är tydligen kung på bowling också även om naglarna gick åt skogen. men ändå en skitbra kväll.. synd bara att den blev förstörd på slutet, onödigt!



snart kommer d och hämtar mig så ska vi handla mat och andra förnödenheter för fredagsmys.. filmkväll för hela slanten med en paus för idol, då d är en idoltönt :) jag har enorma cravings efter cola och funderar på en ben and jerrys med kakdeg eller brownie, guuud så gott! kommer ju gå upp dom stackars kilona jag äntligen lyckats gå ner :( nåja, mullig men gullig som w alltid säger åt mig..



ut i regnet nu.. det snöade så mysigt i morse, typiskt det ska börja regna så allt försvinner, nu är jag riktigt ledsen :(
*ta taa*

nära nu



T-45 minuter tills vår vp drar igång.. ska bli trevligt, kanske inte blir nån bowling ändå, men vi kom fram till att det hade varit mysigt att bara gå och sätta oss på olssons konditori och slappna av och mysa och snacka skit tillsammans istället, kanske hade varit ännu trevligare än att bowla.. middagen ser jag fram emot, hoppas alla kommer bara... hoppas....



ska jobba på mina dagens outfit också (för jag e tamigfan fin idag ;P), är bara det att jag är så snuskigt trött varje morgon & sen har min mobilkamera gått sönder så jag kan inte ta nå bilder på jobbet när jag väl vaknat..



SNÖAT har det gjort i natt också, vaknade i en vit vintervärld, kanske hur lycklig som helst också :) har längtat efter snön, hoppas bara den ligger kvar nu :S vill ha massor med snö, i stora drivor, helst att det snöar lapphandskar hela tiden också.. minns en jul för några år sen när det knappt var nån snö alls, sen helt plötslig började det regna flingor stora som frisbees. jag och lilla syster yster var inte sena att dra på oss kläderna och kuta ut i snön, har nå bilder när vi gör snöänglar vid vägkanten.. åhh, det var tider det :) nu låter det som om det kvar hundra år sen och vi var små knoddar, men det rör sig om kanske 5 år sen, JA, jag är mogen för min ålder ;)



ska springa och luncha nu, skulle behöva ta ut kontanter också så man kan köpa sig ett vinglas eller två sen.. wiii

*ta taa*

vill ha, vill ha, vill ha






är inte dessa skor fantastiska? platåer, zebra och rosa känns rätt nu.. synd bara det blir vinter när som helst :S

*ta taa*

glasklart



ungefär så halt var det ute idag, har regnat i morse &  nu när jag kom hem efter jobbet och träningen hade det frusit över, snacka hockeyrink! träningen var grym! klillen som höll passet var grymt pedagogisk vilket gjorde passet lätt att följa, hellre det än nån som sitter och mumlar framme på cykeln. bra musik och kul som fan var det också, jag brukar alltid kolla på klockan för att se hur länge det är kvar på min plågostund, men nu varje gång jag kollade vart jag enbart förvånad över hur lång tid det hade gått och det kändes som om jag hade kunnat fortsätta hur länge som helst! otippat för att vara mig :)



bluebox är min favoritsida för små mickel-mackel-saker.. har ju börjat ha med mig mackor på jobbet till morgonfikat så nu har jag äntligen en anledning till att köpa världens sötaste smörgåslådor :) jag vill ha två stycken en röd och en grön, måste matcha, måste alltid matcha... och helst vara jämna par, därav två :)
 

middag & dusch nu..

*ta taa*

skallebank



har fått huvudvärk som bara den, kom bara sådär.. fast jag har ätit bra, druckit, använt mina glasögon & ätit frukt däremellan, vad fasen kan det bero på då? känns inge motiverat att fara och träna, men jag måste fan. det kanske blir bättre av lite frisk luft och spinning. eller så blir det värre. fan också..



har varit mycket på jobbet idag också, har mitt projekt, mina vanliga arbetsuppgifter också kom jag på att jag måste kicka igång julfesten också, har lyckats bli sammankallande till festkommitén. nog är det väl typiskt vad man samlar på sig saker att göra. det är ju kul att man får ansvaret & blir tillfrågad, men ibland känns det mycket & tröttsamt.. men jobbet har sina ljuspunker också ;)


 
ne, om man skulle cykla hem & få nåt gjort.. längtar mest till torsdag och VP:n, ska bli kul faktiskt! först ska vi göra VP:n på jobbet, sen far vi och bowlar allihopa kl 15.00, sen blir det fördrinkar på kontoret kl 17.00 och sen finmiddag på tallkotten. chefen lovade mig underbar efterrätt och då fan ska hon se till att jag får en underbar efterrätt också! :) undra vad jag ska ha på mig? hoppas man hinner hem innan.. fan mina naglar kommer braka åt fanders på bowlingen, typiskt som jag kämpat med dom :( dagens i-landsproblem?



*ta taa*

mrs knight everybody



alltså jag är ju en sucker för fina texter; låttexter, dikter, brev allt sånt. är våldsamt känslig när det gäller såna saker, är väl en obotlig romantiker kanske eller så är jag för känslig eftersom jag börjar lipa från ingenstans så fort jag hör en sorglig låt.. vilket som, såg på las vegas på femman för nån vecka sen & då uppträdde gladys knight and the pips med bland annat midnight train to georgia. en sån låt som man bara får rysningar av.. "i'd rather live in his world, than live without him in mine.." hur fint text är inte det på en skala och hur sant är det inte? visst kan man välja att vara ensam, det är helt okej, men blir inte livet bättre med nån att dela det med? nu finns det väl mycket mer till den låten än bara dedär, men just dendär raden i låten gör mig helt kollrig, vet inte om jag ska bli ledsen, glad, hoppfull, längta eller om man bara ställer för höga krav. finns sånt på riktigt? kan man verkligen känna så? vet man när det är på riktigt, ömsesidigt? och h u r vet man att det är på riktigt är väl den största frågan.. och när man väl vet, kommer man göra den uppoffringen för nån, stå vid den personens sida & stötta personen när han/hon försöker uppfylla sin dröm? med risk för att man själv tappar sina egna drömma? nu kanske man skulle hört hela låten för att inte tro jag är helt från vettet.. nåja.



men jag tror jag skulle göra det, jag bor hellre i hans värld än att bo utan honom i min..



*ta taa*

påstanten



har städat som ett djur nu, hade ca 596,5 kilo reklamtidningar jag kånkat ner till återvinningen, tillsammans med diverse soppåsar, skräp, 11,2 kilo hår, vilket är ungefär vad jag släpper från huvudet en normal vinter/höst vecka samt kartonger till förbannelse,  ser ju ut som man samlat i år och dar på allt tjorv jag släpa ner, tur att jag hamstrar påsar värre än farmor gjorde så jag har nåt o bära allt skräp i :) var det inte förresten en kille som var med på tv för ett tag sen, som byggde sig ett hus av reklamtidningar & reklampapper? han hade säkert kunnat bygga iaf ett garage av mitt lilla bidrag... har övervägt att sätta en såndär "ingen reklam tack" men det värsta är att jag tycker det är lite kul, typ en av 20 gånger, att kolla i alla underliga papper som dimper ner. ska fundera på det lite till, fördelen med reklam är ju att jag får träning av att bära ner skiten för alla trappor och ut i soprummet. vi filar på den...


 
åter till diskberget *suck o stön* måste dessutom torka den sabla disken emellanåt för min diskbänk är visst inte gjord för att 13 veckors disk ska rymmas att torka samtdigt.. måste vara ett konstruktionsfel, får ringa lulebo imorrn..



*ta taa*

jag är lite efter, men jag är okej ändå



är kanske lite, lr okej mycket, efter min tid.. men achmed the dead terrorist är ändå hysterisk! :)




*ta taa*

leende guldbruna ögon



har varit hemma hos mor och far nu, åt gott & fick vansinnesutbrott på datorn, tydligen tror dom jag är nån slags tekniker som givetvis vet direkt vad det är för fel på fanskapet. vilket jag givetvis inte vet och inte heller har tålamod att ta reda på.. nåja, fastnade i soffan hos dom i nåt program på ettan som hette leende guldbruna ögon, tror jag läst om det tidigare, är nå getto-förorts-invandrare-och-wannabe-vit-gangster som startat ett dansband, Lennartz, var typ hur roligt som fan, fares fares var med iaf & en söt liten saddam hussein-kopia i basker som satt och planerade sin egen begravning, varför vet jag inte.. men jag tror jag måste boka in det nästa söndag också :)




pratade med lilla syster yster också, saknar fan henne, vi kanske inte umgick så mycket när hon var hemma och bråkade mest när vi väl umgicks, men hon är förbannat söt ändå :) så vuxen som hon blivit men ändå så liten *fniss* har ju fått ta en massa ledigt från jobbet så nu vore det väl fan om jag inte fick komma ner och terrorisera i backarna med min bräda a.k.a gamla bettan.. fast dom har väl inte säsong förän typ februari lr nåt, nåja.



har fått mig ett par snitsiga rosa bandet diskhandskar också, passar mitt semi-knallrosa tema i köket perfekt :) inte för att det kommer bli roligare att diska för det.. men tack lilla mamma för det ändå!!



*ta taa*

söndag = peelingdag



okej, varje söndag försöker jag alltid med nån slags helstädning av kroppen, om man nu kan kalla det det, ministädning iaf. min version av helstädning är att vaxa ben, noppa ögonbryn, bada fötterna, frossa i hudkräm och sen på kvällen peela ansiktet med L'Oreal Refinish. jag vet att de är nå slags anti-age shit, men peelingen är skitbra! som inte för grov så att den river sönder huden utan det känns verkligen skönt och som att allt skräp försvinner! sen brukar jag lägga en ansiktmask som rensar porerna och sen använder jag Refinish efterbehandling som också är jätteskön, känns inte alls fet eller som att den täpper igen porerna igen.. helt klart värd pengarna är den, dryg är den också o eftersom man inte ska peela mer än 1-2 ggr i veckan med den räcker den med andra ord en evighet. bättre än allt billigkrafs jag prövat tidigare...



sen kör jag samma sak med hela kroppen, passar på att peela när jag står i duschen på kvällen, jag har som aldrig tid eller ork under veckorna att göra det, när jag kommer från gymet på kvällen vill jag bara duscha fort som fan och krypa ner i täcket i soffan innan man måste sova, vem orka vara ambitiös och peela då? därför är söndag min officiella peelingdag, är typ den enda rutin jag har som jag kommer ihåg & göra också, haha.. tror jag ska börja med att sola på söndagar också, dels för att man bländar ju för fan folk när man ser ut som mig nu och sen också för att min hy mår så mycket bättre av lite sol, har varit helt hopplöst på senaste, dels för att man blir torr såhär mot vintern men sen har jag uppenbarligen hamnat i puberteten igen, finnar som aldrig förr.. kul!



*ta taa*

lilla pappa



är ju fars dag idag, ska pallra mig hem till björx och umgås lite tänkte jag, även fast jag vet att dom tänker utnyttja mig för och fixa deras internet.. nåja, men det bjuder jag på för pappa är så söt :) var uppe för några timmar sen & tänkte ta min obligatoriska morgonpromenad, men fastnade givetvis i nåt så det slutar med att jag håller på att göra en omelett.. får räcka med och promma till björx idag.




måste städa också, ser ut som berlin efter blitzen här.. måste hitta mig nå sexiga diskhandskar och ta itu med röran i köket också. är alltid så våldsamt svårt att motivera mig, men det är ju sååå skönt när det väl är gjort, jag får ingen ro att göra nåt annat när det ser ut såhär *suck*



*ta taa*

dansband o puddingar



vi var på afterwork på magma igår, jag och ett gäng på 6 personer från jobbet också j med då förstås. men hon räknas som till en av oss på jobbet ändå, var synd bara att andra j gått o blivit sjuk och inte kunde komma, det var ju som det som var meningen att vi skulle få träffa dom som inte jobbar kvar längre.. men men, en förkylning går ju som inte o göra nåt åt. lärde oss dock från tidigare misstag att kanske inte boka en afterwork kl 16, då det resultera i att jag ialla fall är helt knäckt klockan 20. var över förväntan faktiskt, buffén var god ch jag, j och m spårade ju totalt, länge sen jag garvade så!

vid halv 22 slängde dom ut oss, och vi är ju inte dom som inte fattar en pik när vi får den *hrm* Vi drev vidare förbi bishops och invit men det var så packat så vi testa på anatolia i brist på annat & döm om våran lycka när vi ramlar in och det är happy hour till 24!! farligt, farligt.. dom andra ramlade av kring 23 nån gång till bussar och diverse, men jag och j stannade och svammlade vidare. tänkte jag sku väntat på födelsedagsbarnet men han var ju så förbannat seg så vi tacklade av kring halv 1, var inte ett sånt vådsamt drag men ändå en schysst miljö att hänga i en fredagkväll.. musiken var då klart bättre än den pling-plongs/skrik/50-tals musik dom körde på magma. j's sambo var så snäll att han körde hem mig till och med vilket nog var tur för jag har fått skavsår av mina stackars fina guld-kil-platåer :( typiskt!


har laddat ner typ tusen filmer nu, har redan sett horton, och ja jag vet jag är barnslig, men den var jävligt kul :) jag menar kom igen? en små-gay elefant som springer runt med en blomma i snabeln, robert gustavssons röst och hans bästa polare är en lite mus lr nåt som heter norton? dr seuss vet hur man skriver sagor!!



ska fortsätta beta av resten av filmerna, men idag var det ju obligatoriska dansbandskampen så jag tog en paus i filmerna för det.. barnslig och pensionär vid 24 års ålder går det? jaja, jag skäms inte iaf, dansband är soft och styrdans är kanske bland det roligaste :) bästa var ju när jag, mr stonemyer, s och n var på brasseriet och såg Sun Cats, jag och mr s rockade på dansgolvet! saknar honom, tror bestämt jag måste dra iväg ett sms nu, han är kanske världens roligaste och gulligaste kille, ingen har ställt upp för mig som han!



ska slå på nästa film nu, i soffan tillsammans med min chokladpudding, fick ett våldsamt behov av chokladpuding då jag var och handlade förra söndagen men glömde sen bort det, hittade den i skafferiet nu *hihi*. what happens i vegas med ashton kutcher blir det nu, han skulle man ju bara kunna äta upp, nästan.. tycker han verkar ha en jävla jobbig personlighet, men han är ju skön att vila ögonen på, det finns det ju iofs andra som också är men med mindre jobbiga personligheter men ändå ;)



*ta taa*

RSS 2.0