brud-tourettes?



varför har vissa killar brud-tourettes? alltså att dom varje gång dom råkar se en snygg brud eller bara allmänt om dom har nåt att anmärka på tjejen ifråga så måste dom säga eller skrika nåt? j och v har det syndromet tror jag, dom är i gävle nu och när jag ringde så fick jag var och varannan minut höra "how you doin', "whoop whoop" elle "vilket jävla tight ass hon har". och inte för att tuta mitt eget horn, men det händer ju när jag är ute på mina promenader att man går förbi ett gäng också får man höra nå mutter, att dom tutar med bilen eller hänger ut genom rutan och viftar och skriker nåt het oförståeligt. förmodligen förolämpningar, men ändå, varför har vissa karlar den åkomman? det är ju roligt med uppskattning, men är det ofta dom får ut nåt av det? en dejt? ett telefonnummer? eller ens ett namn? får göra en uppföljning till veckan och se om boysen verkligen fått napp på sina kommentarer i gävle..



ska hoppa i soffan och se en film (sex and the city för femtielfte gången)  nu, är våldsamt sugen på chokladdoppade aprikoser nu (som jag gjort själv) men nu fanimig ska jag visa lite karaktär och hålla mig.. gaaah, jag hatar att vara nyttig!?


*ta taa*

flottigt värre



hitta världens bästa serie. pistvakt. helt outstanding. måste vila lite innan jag far och handlar, vart helt knäckt av att pröva kläder med f. varmt som aldrig förr, säger ju att jag inte klarar hetta.. pörsk!! och imorgon blir det middag med familjen ute på kälkholmen. mysigt värre.




ÅHhh!? guuuudrun...






*ta taa*

beach 2009



ska bara slänga i mig lite frukost efter promenaden och sen hasta vidare till playan. egentligen är jag en sån person som hatar värme och inte kan ligga still i mer än 10 minuter (såvida jag inte somnar som igår) så vi får se hur lång tid det tar innan jag är tillbaka.



*ta taa*

min pyssliga sida kommer fram



jag är ju en hamster utan dess like, sparar all möjlig skit, vilket var tur för en gångs skull. när vi var på stranden med lillstumpan brände jag mig lite på axlarna och ryggen, så dagen efter lyckades jag gräva fram ett gammalt linne. sen i lördags när vi låg på stranden fick jag en snilleblixt: istället för att klippa av linnet till en magtröja som jag tänkte först, så tänkte jag fransa till det lite indian-style. var en söt klänning som jag hittade på gina i fredags som gav mig iden. busenkelt dessutom.
steg ett är att hitta ett gammalt linne (eller köpa ett nytt) du vill göra om. detta (1) är en gammal sak från jc. det första du gör är att ta på dig det och mäta hur långt upp du vill fransarna ska gå. markera detta försiktigt på sidan av linnet. mät hur långt det blev, i mitt fall 14 cm från nederdelen av linnet. vänd det sedan ut och in och markera längs hela vägen (2) så du vet på ett ungefär hur långt du ska klippa. sprätta sedan upp fållen på nederdelen av linnet (3). börja sedan med att klippa bort sömnsmånen på sidan av linnet (4). sedan klipper du fransarna i lagom bredd, jag valde 1 cm breda fransar. utgå från mitten och jobba dig utåt kanterna. när du är klar drar du i de klippta fransarna för att få dem att rulla ihop sig (5) dra inte för hårt, om du gjort smala fransar, så dem går av. klart!! sen kan man styla det lite som man vill. jag hittade inte min lilla pärllåda här, har uppenbarligen packat bort den nånstans. men jag tänkte trä på pärlor på varje frans och sen fästa dom genom att göra en knut längst ner på fransen. så det sprakar lite när man går :P lycka till!!



*ta taa*

home at last



hemkommen och nästan iordningställd. vart sjukt trött på bussen, somnade också var vi helt plötsligt hemma igen. hade en sjukligt söt busschaufför också, han hade nån söt typ haparanda-dialekt, urgullig. nåja, har i vilket fall inte så mycket energi just nu. måste ut och gå, plus att jag sku behöva handla. blir nog bara 50% där, känner att jag måste skjuta upp handlingen tills jag har en bil, blev visst lite mycket.. har i vilket fall varit så produktiv att jag gått ner på stranden och somnat, men brände mig inte iaf, alltid nåt. har fixat min skadade nagel så nu är jag hel igen. ids dock inte ta itu med nå mer idag... har dessutom en ångestladdad provning imorrn, smsade mina storlekar till f och ska dit och prova ut alla kläder imorrn då. panik. oh well.. går väl ut och filosoferar nu istället i ett försök att förtränga det.



när jag är hemma igen ska jag försöka illustrera ett lite projekt jag kom på när vi låg på gläntan i piteå, indianinspirerat strandlinne.. får väl se om jag är så händig som jag tror. stay tuned!



*ta taa*

börjar bra?



träningen och kosten kör ju igång idag, får se hur det går. cat har släpat ut mig på promenad på det berömda grisberget idag, vilket behövdes. har kanske haft världens onyttigaste helg. men det var det sååå värt. men hur trevligt piteå än har varit så åker jag nog hem idag, måste få nåt gjort hemma också.. och nu är det slut på alla onyttigheter, skärpning!!



*ta taa*

ingen mac-människa



går halvbra för mig, har lite svårt att vänja mig vid mac. tänkte ju köpa en när min förra dator gick sönder, men då visade det ju sig att jag hade en försäkring (tur att man har koll) så då fick jag en helt ny, kalasbra dator (med lite hjälp av ett ex som jobbar på den butiken) som klassades som "likvärdig" min gamla dator, vilket den givetvis inte var. trevligt att ha kontakter lixom. nåja, men nästa gång jag pajar min dator, för ja det kommer hända, då blir det en mac, jag gillar dom fan. de tar ett tag att ställa om sig, men jag tycker jag gör ett bra jobb.



köpte ju glass igår som jag glömt bort. eller sorbet är det, blodapelsin och ingefära. hmm.. upptcäkte nyss på sias hemsida att den kanske inte är så ny den smaken, men det ska finnas en annan sorbet med blåbärssmak som är ny, måste undersökas omgående. nåja, men min "nya" blodapelsinsorbet var grymt god faktiskt, en "skummig" sorbet. i like. har gett upp solen nu för soffan, sorbet och en sjuuuukt bra playlist på spotify. lite blandat 70-tal/tidigt 80-tal med kärlekstema. typ.. ?



*ta taa*

atcats



är kvar i piteå idag med bestämde vi igår. har ff nu, för cat är och jobbar. har legat nere på baksidan och svettats i solen, men tänkte ge mig ut på upptäcktsfärd nu. känns som att det komma gå åt fanders, men jag är så satans sugen på bullens pilsnerkorv till middag så jag måste nog.. bullens är alltid sommar för mig, pappa hade alltid med sig bullens i en såndär stor konservburk (119 kronorsburkarna) när vi var ute med den överbyggda båten, a.k.a gula faran, vi hade innan vi köpte stugan. den  lagade han till på ett såntdär gasolkök och matade oss kids med. by the way så bor cat jättehäftigt, världens medelhavs/ charterhotellkänsla på huset hon bor i. svart att förklara, men coolt är det iaf.



hade för övrigt riktigt trevligt igår, vi var på beachen (väldigt likskärsaktig strand), åt melon, drack drinkar och gick på 1906. men vi var nog för nyktra för att vistas på ett sånt ställe.. oh well, it was nice.



*ta taa*

nog var det väl själva faen..



vart lite häftigt igår eventuellt. men kul som fan så mycket kan man väl säga. missade 10.10 bussen på grund av att det låg en massa folk i min lägenhet. satsar på nästa buss nu kl 11.50. har ändå varit en mysig morgon, inte så farligt bakis som man skulle kunna tro med tanke på hur i fylla jag var igår. spräckte en nagel dock. och ids inte laga den innan jag åker.. oh well. piteå here i come!!



*ta taa*

jag och päronet



kom just från stan, 2 bikinis, 1 ring, 1 par örhängen, 1 armband, 1 paket nivea clearstrip, 4 öl och 1 baja päron rikare. träffade en gammal vän på systemet somslog följe med mig till mitt pizzahus. han är egentligen en väldigt trevligt karl, men väldigt udda också, pratar sju stugor full och ska alltid bli djup och gå till botten med det hela. men det är alltid kul att träffa han dom gånger vi springer på varann. han kallar mig krukindian, men det är då fan han som ständigt har koll på läget. nåja, ska ta min nya ormmönstrande bikini och min baja päron och sätta mig på balkongen nu och invänta sjöslaget. hmm.. senast det fanns baja päron i mitt hushåll var en gång då vi hade jobbfest hos mig, slutade med att s slurpa i sig nästan hela flaskan, vart spritt språngande sprallig och lämnade sin telefon i mitt badrumsskåp. tänkte undvika telefoner i badrumsskåp idag..

observera bikinibrännan (okej, ytterst lite syns det), i år är det fan min tur o vara brun!!


*ta taa*

nothing lasts forever



uppe med tuppen (enligt mina mått) och ganska pigg för en gångs skull. blir bus med a-m idag på båten, vilket ska bli tokkul vi är alltid hopplösa ihop. men innan dess ska jag hinna promenixa, sola, städa och gå på stan tänkte jag, eller iaf systemet. vet inte vad det är med mig, men varje gång jag är ledig blir jag minst sagt folkskygg, har inte varit i stan på hela veckan, och nu känns det otroligt jobbigt att behöva stryka till sig och gå dit. man e en underlig prick. och en annan underlig prick har kastat in handduken, kungen av pop blev bara 50 år gammal. minns fortfarande när jag och fröken seger satt på hennes flickrum och lyssnade på michael jacksons thriller album, det var tider det. må vara att han är en jävla knepig kille, men han har gjort en massa bra musik, det måste man ge honom.


men nu ska jag ut och promenera en sväng innan beachen..

update: har inte fått fingrarna ur och gått ut och gott än, fastnade i spegeln. my god woman1? jag vet inte exakt hur jag sover, men det måste ju vara förbjudet att ha en sån sovfrilla som jag har nu. tänkte ta en bild, men insåg att det inte är nåt jag vill föreviga. b e d r ö v l i g t. jag brukar aldrig ha sovfrilla, jag som är så lugn och fin i sängen, men nu verkar de ha börjat spåra. jag skyller på nyckelbenet, var iaf det som gav upphov till det 10-dagar-långa knullruffset jag gick runt med på jobbet, så benet är säkert skyldigt nu också.



*ta taa*

i love stewie



jag är i ett family guy stim just nu. vissa avsnitt är visserligen helt sjuka, så sjuka att jag inte ens fattar det. men för det mesta sitter jag alltid och tönt-fnittrar åt dom. stewie rockar ass.. en halvtimmes mys nu i soffan efter prommisen, sjukligt varmt ute fortfarande. gaah.. har dock inte riktigt kommit underfund med om alla hör stewie prata, eller om det bara är brian som gör det? dagens ilandsproblem och snillen spekulerar osv i know, nåja, nog med svammel. har börjat spåna på nästa blogg nu btw, mycket mindre intressant dock. inte för att denna blogg är nåt att hänga i granen heller, men men.. träning blir nästa tema. nåt radikalt måst ske!


*ta taa*

en dag på stranden



kom för ett tag sen hem från att ha myst hela dagen på stranden med lill pluttan och h. var riktigt skönt, men varmt så det stod härliga till, men lillskruttan och jag svalkade oss i vattnet lite. det är underbart hur lättroade småbarn kan vara. det var bättre förr, de är allt jag har att säga. sen var vi på alldeles lagomt avstånd till branden vid elgiganten. en massa svart rök som bara aldrig slutade, vetkar inte gått så bra för max, men nu kanske dom kan tävla mot burger king med nygrillade hamburgare.


*ta taa*

upp ur träsket



ska på utflykt idag med h och lilla plutten, tänkte smita dit nu, sen åker vi och handlar nåt smarrigt och sen till "beachen" här på malmudden och låter henne plaska av sig. hm.. eler om jag handlar innan? vilket förmodligen kommer resultera i en våldsam cykelolycka där jag och en vattenmelon får sätta livet till. kanske inte handla nu då.. hoppas på lite fina vindar också så man slipper flyta bort i värmen. är inte helt övertygad om att jag är mindre deprimerad idag, men en liten joggingrunda (ja det gick ganska bra med knäet) igår och en långpromenad nu på morgon har väl gjort det hela lite bättre. plus att jag sorterat upp tankarna lite också.. känns bra. beroende är inte så farligt, så länge man slipper utsättas för det man är beroende av.
 


*ta taa*

suddenly so depressed



vet inte vad som kom över mig eller vad som just hände. men känner mig otroligt deprimerad, bara sådär *poff* känns inte alls bra. hoppas bara det är nåt snabbt övergående, just nu har jag ingen lust med nåt alls. usch och blä. och nästa vecka som linda goes topmodel-light again. illa illa.. behöver ju allt självförtroende man kan får då. får man backa nu måntro?



and if I show you my dark side will you still hold me tonight?
and if I open my heart to you and show you my weak side, what would you do?



*ta taa*

pyssel och knåp



blir alltid på inredningshumör när jag varit hemma hos h. så nu jävlar ska köket få sätta livet till. inget omfattande, men ändå en uppfräshning. måste få till mina matvanor nu, har slarvat nå så in i skogen på senaste och jag är övertygad om att det hänger ihop med köket. har man ett kök som man trivs i så blir det roligare att laga mat (och förhoppningsvis också att diska).



måste jag komma till skott med sommargarderoben nu, gärna innan sommaren är över. är mest ute efter en långklänning, vet inte varför, för jag kommer bara irritera mig på att jag fastnar med benen osv, men jag vill ha! gärna en blommig historia får det vara också, jag har ju aldrig varit riktigt bohemisk, men nya tider nu kanske.. halens är ett ställe som jag fastnar för iband. förut var det för skorna, men där har dom gått ner sig lite, men nu hitta jag massa söta klänningar som jag kanske måste beställa..


*ta taa*

otippat som fan



det är fint väder när jag har semester? det brukar ju inte hända? folk brukar ju ta sin semester efter hur jag jobbar, för när jag jobbar brukar det alltid vara kanonväder, och så fort jag är ledig regnar det hundar och katter. nåja. blir en fieldday idag, ska trampa iväg till h och m för en dag med frun i huset och den lilla. picknick i solen kanske, har tagit på mig solskydd iaf, jag och h är experter på att pressa i solen medans lilla pärlan springer runt och vattnar sina skor och andra prylar hon kommer över.



*ta taa*

hitlist - comedynight



just hemkommen, jag fick inte nån fisk med mig hem, men dock en öjebypizza. kung. nu blir det standup comedy för hela slanten. grymma killar detta. dessutom kommer ju pablo fancisco till luleå, uppträder på kulturens hus 17 oktober, en lördag, för den enkla summan av cirkus 500 spänn. som hittat!

1. Ron White
2. Steve McGrew
3. Pablo Fancisco
4. Ralph Harris
5. Jeff Dunham
6. Louis Ramey
7. Aries Spears
8. Adam Ferrara
9. Brian Regan
10. Jim Breuer



*ta taa*

knäckis



var helt knäckt när vi kom hem, vet inte varför jag var så trötter. jag fick ju till och med chupa chups och cola på vägen hem för att jag skulle vara snäll i baksätet. och en stor godishamburgare. men det enda jag har att säga är att ikea med två karlar = big no no. man får aldrig stanna och pilla på saker, eller diskutera idéer man kommer på eller gå ett extra varv. men jag fick med mig två saker som dom inte hade hemma då vi var där senast. gillar mina asker-skålar. sen fick jag med mig en till liten sak, som jag visserligen ska ge bort, men jag börjar bli kär i den. men hoppas nån annan får bättre användning för den. mest symbolisk, har nåt annat på lager för andra soliga dagar i sommar till lillgumman, men de får hon senare.



tro det blir nya äventyr nu.. jag hoppas på att jag får plaska med fötterna och elda en massa iaf. men vi får la se.. partypoopers är vad dom är. ingen öl har vi heller. dååååligt.



*ta taa*

spur of the moment



jaha, på nåt knepigt vänster har jag verkat gå med på att åka till ikea. hur nu de hände. det roliga är att det är med min gamla bästid från dagis, han hänger med min nuvarande "bästis" så vi träffas emellanåt. ganska kul hur det kan bli. får väl se hur galet denhär resan går..



*ta taa*

varulvar



dom kör ju nostalgivecka på tv400, har precis sett top gun. sen fick jag nå flashback och kom på att jag ska se the howling. det var en av mina favoritfilmer när jag var liten, har säkert sett den 20 gånger. så ikväll blir det den 21:a. awesom. en riktig klassiker från 1981, ett måste att se om man gillar skräckisar. var ju lite besatt av det när jag var yngre, hade sett de mesta skräck man kunde hitta på dåvarande videoteket. skräcken från svarta lagunen var ju en killer också haha. men fastnade aldrig riktigt för alla dessa splatterfilmer, det går bort.


*ta taa*

vackra, vackra skärgård



har varit ute i stuga sen i torsdags som sagt. vart en skön midsommar med dricka, god mat och mycke sol och ännu mer havsbrisar. om man nu kan kalla det havsbrisar, mer storm kanske. på torsdagen iaf, vi hade lite problem med vindarna när vi skulle in med båten när vi kom till stugan, vilket resulterade i att fadern slet en kota i ryggen åt fanders och har gått och ojat sig sen dess. med idag blev han knycklad och verkar ha det bättre. tacka gud för naprapater. funderar själv på om jag ska gå till en, men vet inte om dom kan göra så mycket så länge benet är av. men det knakar nå jävulst, hade våldsamma plågor idag efter morgonpromenaden och det tar alltid ett tag för mig att knäcka till mig. har iaf varit duktig och köpt en massa solskydd, allergitabletter och kalcium/d-vitamin som ska hjälpa bygga ben. hehe, fungerar säkert inte, men jag är ju så kass på dricka mjölk sen jag fytta från mor och far, så jag tänkte det kanske hjälper mitt lilla nyckelben lite. time will tell.. nåja, balkongen nu för lite filosoferande med ett glas vin i kvällssolen, plus att jag hittat en gammal (från 1973 tro jag) upplaga av gudfadern och jag är fast!! och imorn är det det en väldigt speciell dag, hade nästan glömt att lill-pärlan fyller år, är fortfarande övertygad om att hon är född till jul, varför vet jag inte man är allt bra tankspridd. gullungen.


*ta taa*

grillfest i bööööle (a.k.a.pitböle)



har ju glömt uppdatera om grillen. det var grymt kul som vanligt, har saknat c och m som faen. vi träffas ju nästan aldrig. k och göteborgs-m har jag saknat också, och lilla v... hm.. jag har saknat alla, men mest c tror jag, hon är min bullmamma. längtar tills jag ska och hälsa på henne och karln i huset, jag har förvarnat henne om att jag b e h ö v e r hembakat :) förutom vädret var det kalasbra, vi grillade, smällde myggor, sköt luftgevär, eldade, kasta pil, gick tipsrunda, spela kubb, smällde myggor, eldade, vann priser (jag fick min älskade wounderbaum), elda lite till, åt hemma-gavad-lax, träffa roliga människor, kliade myggbett, dödade några mygg till, kollade på söta bebisar, eldade, myste, hinkade cola, hittade några sötingar, ville inte åka hem, hade en privat pilkastartävling (som jag vann - med vänster hand bör tilläggas), svammlade i bilen hem, mindes gamla 8-bitarsspel och tv-serier och hade en allmänt störtskön kväll.



ska sticka till stugan nu, bidde lite sent, men va fan.. en öl på bryggan i solnedgången är inte fy skam det heller. såå.. gone fishin' back in a couple of days!

*ta taa*

första semestern



då har jag inkasserat min första semester, vuxenpoäng så det sjunger om det. har jobbat varje sommar sen jag gick i sjuan, men nu är den äntligen här. den omtalade semestern. och den börjar vi med att fira med godis på balkongen och nåt kallt (med en aningens för hög procenthalt för denhär tiden på dagen) att svalka strupen med. so long suckers!! (eller nä, visst komma jag sakna er på jobbet, så so long sötnosar då kanske)
bild lånad frän glädjeämnen..


*ta taa*

tablett mot myggbett



fick ett tips av en av mina mammor på jobbet. hon håller på bli galen av mitt muttrande om alla myggbett jag drog på mig i lördags och invigde mig i en liten hemlighet. trixet är receptfria allergitabletter. alltså tabletter mot pollenallergi och liknande. myggbett är ju som också en slags allergisk reaktion, det är därför dom kliar så förbannat. en tablett om dagen och linda blir sönderklösta-myggbett-och-slipper-få-vredesutbrott-på-dessa-stup-i-kvarten-fri. har dock inte provat det än, men hyser stora hopp om att det funkar. clarityn is tha shit apparantly. måste införskaffas innan/om jag drar till stugan på midsommar. men nu är ju bara frågan om det finns tabletter mot glömska, för jag sätter 200 spänn på att jag inte kommer komma ihåg att gå på apoteket och köpa tabletterna.



nära nu till semester, whiwii!!

*ta taa*

jag är inte helt förlorad



trodde ju här nyss att jag hade tappat bort mitt körkort, hade inte sett det sen jag var på sjukhuset och tog för givet att jag glömt det där. det är ju som så typiskt mig att göra nå så klantigt. och var såååå nära igår att spärra det och begära hem handlingar för att skaffa ett nytt. som tur var vart det jobbigt så jag slutade. och tur var väl det, för gissa vem som hade proppat ner körkortet i min hood som jag bara har när jag tränar. underligt. men det är väl så jag funkar. oh well, mitt körkort har hittat hem och alla är nöjda och glada. inte minst jag, ett körkort rikare, fick glass och jordgubbar idag på jobbet och när syster kommer ska vi äta kladdkaka med mintchokladkross, färska hallon och nyvispad grädde. var dessutom såååå nära att knäcka en öl nyss. så man kan som säga att jag redan tagit semster, woho!


*ta taa*

when it rains...



it pours.. varför händer aldrig saker när man vill dom ska hända? eller när man behöver att dom ska hända? nej nej nej, då händer ALLT på samma gång. nog var det väl själva faen? kan man inte få en sak i taget?


*ta taa*

jag hatar strumpbyxor



jag är ledsen men så är det. om det är nåt jag inte tål så är det strumpbyxor. förutom det faktum att det går maskor, dom glider ner i grenen och dom känns obehagligt, så tycker jag det är fult. jag tycker det är fejk. precis som jag tycker bissarra push-up bh:er, inlägg i bh:n, gördlar och andra "dra in magen"-saker och sånt är fejk. visst kan naturen ibland behöva lite hjälp på vägen, men varför ska man vara nåt man inte är? jag tänker alltid såhär: vilken stor besvikelse skulle inte jag tycka det var om man till exempel är på sin andra, tredje dejt och tar hem personen och hux flux har han plockat upp en socka ur byxan, slängt av sig axelvaddarna och tagit av sig tupén? det ser bra ut för stunden, men hur besviken blir man inte sen när man märker att allt är fejk? ena stunden är jag brun, har dd-kupa, superplatt mage och tighta små lår och rumpa och nästa stund är jag blekfet med a-kupa? inte så kul, bäddat för besvikelser. jobba med det du har istället, framhäv dom delar av dig själv du är nöjd med och försök att inte påpeka dina brister. att ljuga är en sak (inte att rekommendera med andra ord) men att bara låta bli att påpeka den krassa sanningen? det kan jag gå med på ;)

och allt dehär från att jag hatar strympbyxor? jag är som dendär bruden i frukostreklamen, jag kan få ett raseriutbrott över en maska i strumpbyxan. så mest hatar jag väl maskor kan man säga.. och vissa sorters strupbyxor är fina. men hudfärgade går bort, det är fejk. jag har inte supersläta, gyllenbruna ben. jag har mina skavanker och ärr på knäna och dom är jag stolt över. det är mina brister som gör mig till den jag är, och den jag är är perfekt. kaxigt javisst? men utan mina brister hade jag inte varit jag, och jag gillar den jag är för det mesta. det är perfekt nog för mig, och det är väl min åsikt som räknas?

thats hot on the other hand...


*ta taa*

jag är knastrig



inte nog med att jag har ca 7000 myggbett som jag inte kan bete mig och låta bli att klia. mitt skulderblad, arm och axel på den högra sidan knastrar, knakar och ligger inte i läge. det är som att ha en knak som inte går ur, ont som fan gör det. underbar dag att komma på att jag ska inte äta nå värktabletter. grinig som få känner jag. tur att r bjuder på tårta idag, annars hade jag deppat ihop totalt. dumma läkare.


*ta taa*

flashbackvecka



hela veckan känns som att det varit en resa bakåt i tiden. har hittat och lyssnat på gamla låtar som jag haft på mina blandband när jag var liten, suttit och läst gamla dagböcker och sms och tänkt tillbaka på den tiden, personer jag inte sett eller pratat med på flera år har dykt upp igen, gamla känslor man glömt har blommat upp. nu senast så visade dom en east 17-video på vh1, hur grymma var inte dom när det begav sig? jag var lite kär i han brian, haha. var väl i samma veva som man var kär i new kids on the block också. good times..



snart dags att packa sig iväg till böle för grillfest. längtar efter att träffa mina pitebrudar igen, c har jag för fan inte sett på jag vet inte hur länge. kommer bli totally awesome!

*ta taa*

BBB = bikini, balkong, bärs



gaaah, håller på dö i värmen. inte genomtänkt att släpa med sig nån jäkla kofta och skinnjacka på jobbet. höll på flyta bort på väg hem. så nu blir en dusch och sen bikinibalkongen med en bärs (som jag så fint hitta i en av mina gömmor på jobbet). perfekt fredag. eller perfekt avslutning, har varit en jävla struldag på jobbet, som vanligt alla fredagar kanske..



*ta taa*

med blommor och med lader..



lilla modern fyller år idag. och vi har en pangpresent åt henne som vanligt :) sen har jag bjudit mig själv på ännu en present, ett paket väntar på mig på aurora. somjulafton hela veckan här. tänkte bjuda mig på ostbricka och vin i väntan på att syster ska sluta och hämta mig så vi kan åka hem till urmodern och fira. är inte livet underbart ibland?


*ta taa*

OKQ8 = magic



det är på okq8 i rondellen det händer. inte nog med att jag fick med mig tre skönheter som plåster på såren efter dagens misslyckande på sjukhuset så bara ramlade det in snyggingar när jag var där. måste börja hänga där oftare tror jag. bland annat sprang jag på en gammal kärlek från högstadiet. han är lika snygg (om inte snyggare) som förut. blir fortfarande helt fnissig när jag ser han, rakat har aldrig sett så bra ut. synd att han gått ner sig ganska på andra ställen, kexig- och sexigheten är det inget fel på, men annars tyvärr. oh well, min dag blev mycket ljusare efter den promenaden iaf.



utöver den lyckan så fick jag som sagt med mig tre andra skönheter hem från okq8. och nej, det är inte tre identiska skor (nog för att det hade kunnat vara det eftersom jag är jag), dom är olika. råkar bara ha likadana skokartonger.



ska försöka scanna in min vackra röntgenbild på mitt stackars ben så ska ni få se vilken katastrof det är.

*ta taa*

nedslagen



gick inge vidare hos ortopeden. jag är 3 cm back kan man säga.. vet inte riktigt vad vi ska göra åt saken än, har fått lite betänketid med jag är ändå nedslagen. suck.



*ta taa*

jag har ett fruktansvärt temperament



det är en av mina absolut svagaste sidor. jag har ett sjukt dålig temperament. ibland går det över fruktansvärt fort, ibland kan jag vara sjukt långsint och för det mesta så vet jag inte varför jag är sur/förbannad/irriterad. jag bara är det. stackars D fick stå ut med det ganska ofta. fast det var väl befogat för det mesta då. nåja. och jag har inget bra sätt att få det att gå över, och inte heller nåt bra sätt att behärska mig. ofta är det så att det går ut över folk som inte har det minsta med saken att göra. sen blir jag fruktansvärt känslig när jag är förbannad också och börjar gråta för ingenting. jag skulle verkligen behöva gå en anger management kurs. det är då ett som är säkert. det enda säkra sättet jag har nu att tygla mig själv när jag är förbannad är att sätta mig på balkongen och röka. jag som inte ens röker? måste hitta ett bättre sätt..



men har varit en bra dag på jobbet, en rensa-dag. vilket innebär att man får inga vanliga arbetsuppgifter utan bara får rensa sitt bord och tömma sina listor osv. grymt bra. speciellt innan semestern. benet känns bättre också, var illa i morse, men nu känns det ganska bra. men det ser däremot inte bra ut. längtar till röntgen så man får göra bort dehär o bara bli hel igen.



*ta taa*

dagens ungdomar



man kan nästan inte lita på nån nuförtiden. allt var enklare förr, alldeles för mycket spel nu för tiden, för lite känslor. för lite äkta. tragiskt att det är dit det är på väg. men givetvis finns det kvar vissa fasta punkter. dom måste man vårda. dagens ungdomar (och gamlingar) görs inte som dom gjordes förr i tiden. som då man visste att en sak betydde bara det, inte en miljard andra saker eller ingenting alls. om nån nu förstår hur jag menar.. oh well.



massor med bokade saker idag. en resa, som blir en perfekt 25-års-present till mig själv. dessvärre kommer vi hem samma dag som jag fyller, men va fan. magaluf here i come.


utöver att det är spikat, så kommer det 4 små paket hem till mig i veckan. för det är jag värd med alla smällar jag fått ta. eller? jo, det tycker jag nog. också dagens låt: kansas - carry on my wayward son



*ta taa*


regnigt värre

men ändå mysigt med regn. behöver inte ha dåligt samvete över att sitta inomhus och man behöver inte ha ångest över att sitta på jobbet. jag menar är det soligt och fint ute har man ju inte ro i kroppen att sitta inne och jobba, man vill ju bara ut. sen vackrast när regnet är över, solen kommer fram. kanske bjuds man på en liten regnbåge. lovely. dock måste jag knalla till anna sen.. hm, tack gode gud för paraply!


*ta taa*

vårrusig



kom för ett tag sen hem från vårruset. vi var en drös brudar på kontoret som kört, och det gick riktigt bra med nyckelbenet. och kalasväder. till en början iaf, sen vart det kallt och jävligt. nåja. fick ju mörk choklad på det så jag va nöjd för det.



kalasdag på jobbet också. började dåligt som fan, men blev bättre och bättre. tack gode gud för gulliga medarbetare som alltid gör en på bättre humör. speciellt vissa.



*ta taa*

kan man bli mer sne måntro?



skulle hoppa in i duschen precis, tar av mig 8-bandaget och fick syn på förödelsen. jag är helt jävla sne. och tänk sen då mig som knappt klarar ha naglar i olika längd, ojämnt antal pennor på skrivbordet och tavlor på sniskan, hur fan ska jag klara gå med en axel som är "kortare" än den andra, ett nyckelben som pekar ut och en axelkula som lutar framåt. tar hellre livet av mig. så jag storbölade. ringde sen akutsjuksköterskan som sa att det är lika jag åker till sunderbyn direkt. men jag är bara för trött nu, får göra det imorrn. har ju skämtat om quasimodo och liknande tidigare, men nu är det inget skämt. jag är allvarligt bedrövad och nära till tårar konstant. inte för att det gör ont, utan för att jag vill inte se ut såhär. kalla mig ytlig, det skiter jag i. men fy fan så det ser ut. både ledsen och besviken, vad är det för jävla skit ortoped som har mage att kalla sig läkare när han inte ens ids kolla om benet lagt sig i läge innan man åker från sjukhuset? jag fattar väl att det givetvis kan åka fel ändå efter man lämnat sjukhuset, men såhär har det ju sett ut hela tiden. bara mer svullet tidigare. ska lägga mig och gråta mig till söms och sen vakna i arla morgonstund för o se om det inte finns nå kringresande cirkus som behöver ett nytt objekt till sin freakshow.. så jävla synd om mig att det inte finns nå slut.

nåja, jag hoppas att jag iaf kan fortsätta älska mig själv även fast jag ser ut som ett freak.



*ta taa*

de bästa med att vara skadad



har fått strikta order från papi att inte röra på mig. så då bänkar jag mig i soffan. nya simpsons rockar :P


blir inte så mye blogga nu. satsar på rehabilitering ;) röntgen den 10 juni, hoppas på det bästa, förväntar mig det värsta. den eviga optimisten som man är..



*ta taa*

to the city



blir stockolm idag över dagen, ska mötas på huvudkontoret. känns sugigt att åka ifrån det fina vädret i luleå, prognosen i sthlm såg inte så bra ut. men vi får la se. ska väl i vilket fall sitta inne hela tiden ändå.. oh well. benet mår bättre, men först efter jag käkat några tabletter, gjorde fan riktigt ont i morse. men har sovit som en prinsessa iaf, alltid nåt!



*ta taa*

jag är övertygad..



..om att mitt jävla nyckelben läker fel. känns som jag har en knöl när man känner längs benet. inte lika stor som den var när det gick av, men ändå, känns inte som mitt andra nyckelben, visst lite svullet än, men jag tror det är benbitarna som ligger fel. förstår inte varför dom ska vänta så länge med att röntga. har ingen lust med att dom ska behöva operera och gå in och bryta av benet igen och att det ska läka om. sen verkar det som att min läkare förväntar sig att jag ska vara i våldsamma smärtor, för jag har fått ett recept som kan plockas ut 4 ggr och i bara en av laddningarna är det mer droger än en pundare hinner förbruka på ett år. nåja, jag är kanske tåligare än jag trodde. äntligen hemma nu iaf, massa möten och sen sticker jag till estokholmo imorrn så det var planering inför mötena där också. mycke nu. dumma nyckelben.



update: ringde just pappa och han skrattade hysteriskt under mer än halva samtalet. det är skönt att man har familjens stöd. här kommer jag bli både, halt, lytt och harmynt och han bara skrattar. fast ens familj måste väl älska en oavsett? blir väl lite mer knepigt att hitta sig en karl när man ser ut som ringaren i notre dame *fnys*


*ta taa*

RSS 2.0