nya favoriter



blev positivt överraskad i helgen när vi gick på parelle på storheden. dom har tagit in CLEAN i soirtimentet. den finns ju inte nån annan stans i stan (inte som jag hittat iaf). har ju köpt min på nätet. kom fram till att jag måste ha även fresh laundry också. givetvis. den luktar gudomligt, ca 799 kronor för 60ml. som hittat.



hittade även en läppglans från dior jag blev kär i, sådär härligt barbie rosa. ganska uppenbart nu att jag kommit i min rosa period. eftersom jag som aldrig haft nån sån när jag var liten så är det väl dags nu. min kära telefon skulle släppas nu vecka 10 så vi får väl se när det blir ännu mer rosa i casa de johansson. har ju spanat in dom dära rosa skorna från nelly. vill vill vill! tragiskt nog är det bara en endaste person som uppmuntrar mina sko-cravings. den enda personen jag inte kan ringa när jag vill :( nånsin.


typiskt dum vecka känner jag, börjar väl vara den tiden i månaden kanske. måste gå och sola för jag känner mig tråkigare och blekare än nånsin. hjälper inte att j snurrar runt på jobbet och är brun som en pepparkaka. fan ta er charterturister!! sen har det blivit nån grej här på jobbet att dagligen undersöka om jag har nya skor. m-b hade köpt nån tidning med mode som det tydligen var en massa skor i som hon tyckte jag skulle få, kanske har hittat en till som uppmuntrar mitt skobegär? :) jobb nu, slut på fika och socialisering.



*ta taa*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0