kul att komma hem



jobbade lite längre idag, som vanligt varje tisdag (försöker iaf´) och kommer sen hem till detta:
alltid kul att komma hem till paket. dock gillar jag väl inte att dom bara lämnar det i trapphuset sådär. men men. fick mina konad-stämplar idag med andra ord. hade ju tänkt göra en omvänd svart fransk manikyr idag, men får kanske tänkta om. får se hur jag gör.. ska i vilket fall iväg och våga mig på en träning tänkte jag. länge sen nu, är väl inte helt hundra tror jag. ha lite hosta, men jag testar. sen friluftsdag imorrn och bandy på torsdag. får se om jag (och mina naglar) överlever. hoppas på finväder imorrn iaf.



så så, nu iväg på helex!

*ta taa*

dom kallar mig morbid



på jobbet har dom lite problem med mitt val av konst. jag gillar mark rydens tavlor och har den gråtande lilla flickan uppsatt borta vid mig på jobbet. jag gillar den, vacker och sorgsen. kan gå med på att den är lite morbid, men inte hemsk som vissa kallar den. jag har alltid fachinerats av blod.. kanske därför jag gillade den?


bättre dag idag, började 7 och har dessutom fått banankaka till fikat då e har bakat. fy så fint, nästan så att man vill byta team på heltid :P hihi

*ta taa*

skallebank



har dragits med en sjuk huvudvärk hela eftermiddagen. tror det har att göra med sömnbrist, men vem vet. knaprar piller och dricker vatten. ska lägga mig i soffan och tycka synd om mig nu, blir en tidig kväll. jag och csi. älskar det programmet, allihopa; csi, csi ny, csi miami. kriminalare är min stil ;)



*ta taa*

linda goes top model



eller så inte. men vinsten i torsdags var i vilket fall en fotosession med karl-william sandström. först kommer jag bli fixad på make up store och sen vidare till karl-william för att plåtas. har egentligen ingen aning om vad det blir för slags bilder, men gissar väl på att jag kommer bli smikad i fruidelicius-tema och sen fotad därefter.
men i vilket fall, har inte gått och blivit upptäckt på gatan och är väl medveten om att jag inte är någon modell, men kul ska de bli att se vad resultatet blir. har ju faktiskt redan anställt cat för att fota bilder till min header när vi får tid, så nu har hon fått konkurrens ;) nog för att jag litar på att cats blider blir bättre, men tills vi får till dom (typ kring valborg då jag ska ner till henne, om vi hinner då dvs) så kan jag hålla tillgodo med karl-williams bilder kanske ;)



*ta taa*

tung dag nå jävulst



började min "prao-period" fint med att försovaq mig, vaknade kring halv 10. nåja, var ju bara en halvtimme efter flextiden går ut, men åndå, drygt att jobba länge sådär. har åtminstone sluppit strul med datorn när jag flytta den till y's plats. flöt som på bra, men man blir ju ändå helt stirrig hela dagen när man börjat med att försova sig. känner mig dessutom sjuk, lät som en dörr igår morse igen. ganska less.. fast är nog lika jag skippar träning idag, behöver städa här hemma. usch, en ynklig dag. det enda som gör det mer positivt är att jag fick mitt paket från chicy idag, hämta det på vägen hem. sweet!!



*ta taa*

borta bra men hemma bäst



hemkommen nu, eller jag kom hem typ halv nio med bussen. lagomt tung resa kan jag säga. modern plockade upp mig också åkte vi så jag fick hämta mitt kära paket. fått grejerna från j-nail och fick användning för dom direkt då jag lyckades klämma mig på paketet på nå vänster när jag sku krångla mig upp i trapphuset. än så länge verkar det bra, får se hur dom håller efter några dagar.

här nedan är naglarna jag fixade innan jag stack till umeå. bara nå enkla stickers med blommor, passar skitbra till jeansm väldigt neutralt och bra. fick massa komplimanger av brudarna, och herrarna med för den delen, för mina naglar. sånt är alltid kul, när nån märker att man lagt ner tid på att vara fin :) 



nu blire nattmössan, är helt knäckt efter helgen och allt bussande. men det var det sååå värt. blir vidare redogörelser för helgen och bilder med, har varit galet kul. sjukaste efterfesterna nånsin, har nog aldrig skrattat så i hela mitt liv. fruktansvärt sköna människor!

*ta taa*

jag kallar det konst





david lachapelle igen. vissa kanske kallar det porr. vissa kallar det stötande. jag har alltid tyckt pamela anderson är ohyggligt vacker. brösten är väl i värsta laget, men ändå. jag gillar denhär bilden starkt. man blir så glad av lachapelles bilder, så färgglada, så klara, så rena. även fast själva objektet som är fotat kan vara på gränsen, så går det inte förneka att det är vackert. enligt mig iaf :) jag gillar glada bilder.



hemkommen nu från mina ärenden. ska kånka iväg väskan och mig själv till busstation. gud så tradigt. men orkade inte ringa pappa och se om han kunde assistera med skjuts. nu jävlar i min lilla låda!!! typiskt att jag alltid får sånahär lappar i brevinkastet när jag ska åka nånstans? det får vänta, so long suckers!!!


*ta taa*

underbara, fina, sköna


fantastisk låt. hittade den ovan först, fick sen en text i mitt huvud, och efter att maskineriet fått jobba ett tag kom jag på varför jag kände igen sången. erkänn dom är lite lika varann? sättet hon sjunger. det är som samma, fast ändå inte. båda grymt duktiga tjejer iaf. natalie imbruglia är ju snygg så det sjunger om det om inte annat. vart är hon idag måntro?


uppe tidigt idag, tänkte in till stan en sväng innan jag hoppar på bussen tänkte jag. är ganska sliten, var uppe till 2 inatt? blev sådär tokpigg och började packa där vid tolv, ett nån gång tror jag. galet. har starka planer på att sussa på bussen. kommer inte bli mycket blogg idag, inte i helgen heller. återkommer på söndag, ska fokusera på att stänga ihop resväskan nu.. wish me luck i björkarnas stad!

*ta taa*

trötter i fötter



var hemma kring 21 efter våran rajd på stan. vi var som världens pensionärer, satt på en bänk sista stunden för våra fötter var onda på oss. nu hade jag kanske kunnat ge vad somj helst för en fotmassage. åhh.. men det lär väl inte hända. nåt som hände var att både jag och s vann, s vann en neccesär med läppglans, ögonskugga och liknande. själv vann jag nåt snäppet värre. avslöjar när jag kommer hem på söndag ;)
sitter och inväntar obama och fixar naglarna. har inte packat ett jota, men det komma väl. måste på cubus en sväng innan jag åker också, klantarna glömde ta bort larmet på ett av mina nya fina plagg, och givetvis det som jag tänkt ta med till umeå. nåja, måste ju ändå på sysse innan jag hoppar på bussen, aldrig att jag ska sitta där ensam, vem fan orkar vara nykter i det sällskapet?



*ta taa*

go obama

obama är gäst hos jay leno i svensk tv, 26 mars 22.45. det är första gången nånsing att en sittande president gästar en talkshow. hur stort är inte det? jag gillar obama. tror det kan bli bra. är inte så engagerad i politik och liknande, men det är stort med en svart president. han verkar vettig också. kanal 9 var det visst, måste nog ses..


systemet kom igång så småningom. frustrerande när teknik inte fungerar, har som inte tålamod för krånglande saker man inte själv kan påverka heller. men nu skiter vi i det, för vi ska ha en tjejig dag/kväll på stan. ska bli himla kul, s är så söt och rolig också, gillar henne som fan. hon är en av de jag fått bäst kontakt med här på jobbet. har ju bra kontakt med alla, men hon är en av de få jag umgås med på fritiden med ibland också. t muttrade nåt om att jag var mes som inte var med på innebandyn "du kan ju bryta en nagel, höhö" men han ska få igen, ska bryta nåt på han nästa gång. kommer tillbaka fit for fight och hämdlysten nästa torsdag, vänta bara!



*ta taa*

underbart richie



nicole richie har plåtats för blackbook. underbart vacker. gillar prylarna hon har på fingrarna, jag är fnul på att det är ringar? och inte naglar målade i guld med ringar på? eller?



 
systemet står still för mig så det är lagomt tråkigt på jobbet. sitter i telefonkö också, ännu roligare. tokladdad för ikväll, känner på mig att det kommer bli dyrt. har slagit en nagel, skulle vara fan om den sku gå av i umeå, min vanliga tur. som vanligt när jag är i fyllan och villan kommer det väl flyga naglar. jag och m har en tendens att blacka ganska bra när vi festar, och det ska bli så jävla kul!!!



kaffe på det kanske?

*ta taa*

då var vi där igen



jag får ju alltid hybris när jag väntar på paket. det är ju inte så att dom kommer fram fortare bara för att jag kollar hela tiden vart paketet är. skärping. har redan börjat galet längta efter mitt nellypaket. skorna (skräll att det blev skor) har ju inte funnits i min storlek i princip sen dom kom in där. men nu då :) men lär inte hinna få nåt av dom innan jag sticker till umeå ialla fall, lika släppa det. och appropå umeå så har jag inte kommit direkt nånstans med varken packnng eller planering. nåja, har fått ledigt ialla fall, det är alltid nåt.




och när jag ändå är inne på jobb så berättade chefen igår att hennes son är kär. i mig. tydligen hade hennes karl börjat fråga om det fanns nån ny tjej på dagis, vilket det inte gjorde. konstigt tyckte han "för han pratar om nån linda hela tiden och hur snäll hon är och att han är så kär" så gulligt med puppy love. chefens son är ju kanske den gulligaste lilla kille som finns, han kommer garanterat bli världens hjärtekrossare när han blir stor.



älskar roomservice, dom är grymma! ligger och myser i soffan bara, med ett leende på läpparna, hihi

*ta taa*

kvinnlighet



för mig är kvinnlighet långa snygga, välmanikyrerade naglar och fladdrande ögonfransar. det är (förutom kroppen då) de två sakerna som enligt mig skiljer kvinnor från män. en man kan inte börja måla ögonfransarna och skaffa nagelförlängningar och förstärka sin manlighet. men gör vi kvinnor det verkar vi genast mer feminima än i vanliga fall. jag avundas tjejer med naturligt långa vackra ögonfransar och fina naglar. jag har inga problem med att få mina naglar långa på naturlig väg. men jag har för dåligt tålamod. och för svaga naglar. därför fuskar jag för att känna mig kvinnligare, tihi. men det är väl inget fel med det? alla fuskar ibland :P


kan hända att jag syndat lite idag. hmm.. på flera sätt. men nu är det shoppinggudarna jag måste bikta mig för igen. jag sa ju att det inte fanns nåt mer att beställa just nu. jag hade fel, oj så fel. ska bli spännande att få se om det blir klockers eller katastrof med beställningen från nelly. jag har höftat lite.. men det blir nog bra det med.



*ta taa*

make up store klubbkväll 26 mars



på torsdag ska jag och s på make up stores kulbbkväll. jag släpade med henne på whisperkvällen också i höstas, nu är det då dags igen. ska bli massa mys. vi tänkte jobba över lite, sen gå och käka och sen strosa runt i smedjan. är ju flera nya butiker som öppnat. bland annat monki, skorna a hade köpt till l på hennes 19-årsdag var helt underbara. dom finns inte kvar nu, men nåt roligt lär jag hitta där ändå. som vanligt. sen finns ju polarn o pyret, vilket snart är dags för s och karln hennes. damn va bra hon varit på att dölja det kan jag säga. hon släppte bomben i tisdags för oss alla. där kan vi snacka pokerface.



har bara varit en massa möten, våfflor och mer möten idag. känns som man fan inte hunnit nåt. måste ha kaffe för att överleva nu känner jag. vill ut i solen!!

*ta taa*

earlybird



har drömt om våfflor inatt. är illa när man drömmer om mat tror jag. har drömt en massa annat skumt på morgonkvisten också, minns inte exakt vad, men jag tror det var högst tveksamma drömmar. halsen känns lite bättre idag, ska knalla och hämta en kopp choklad och espresso. riktigt bra blandning ska jag säga. sen är det nedräkning till våfflorna :P våfflor med creme fraishe och stenbitsrom? lät spännande, men jag hoppas för mitt liv att det blir en massa grädde också, annars gråter jag.


är lite småkallt ute, men tokskönt att vara ute i det friska vädret och solen och promenera lite på morgonen. älskar tidiga mornar. älskar tidiga mornar på sommaren ännu mer, längtar dit nu..

*ta taa*

dissningstips



syster är finurlig. och jag lättroad. hon är på jobbet till 20.15, har hon inget bättre för sig? ;)



krogtips för kvinnor och en liten vink för män.när man står där i baren och hänger med ett glas vin och det kommer fram en sån där kladdig karljävel som inte vill ge sig, ska man bara säga:

-du, jag tycker du ska flytta till Gävle!
-varför det, frågar han säkert förvånat.
-för där behöver dom en bock som ingen tänder på!!




orka dissa så brutalt, hihihihi. själv brukar det oftas blir nån vänlig avspisning, sen är jag ändå för vek om det är en ledsen och sorglig kille så då måste jag ändå prata en stund bara för att dom ska bli lite gladare. typ som förra helgen, stackaren. men han såg ut som att han skulle hoppa framför ett tåg, speciellt om jag bett han flytta till gävle ;)



muppar runt här hemma. går bättre med picasa nu faktiskt. jag tror jag har fått häng på det :P ska skutta till duschen nu och sen ladda för desperata hemmafruar. blir våfflor på jobbet imorrn, myndigheten bjuder, underbart att inte behöva fixa matlåda. wiii

*ta taa*

älska lachapelle


ska vi snacka begåvade fotografer så hamnar david lachapelle i denna kategorin. älskar hans bilder. dom är så färgglada, provocerande men ändå vackra, annorlunda, fantastiska. hade också velat vara bra på nåt såntdära kreativt. men icket. här har han gjort lil kim underbar. naket, men ändå classy.


fjatar runt hemma. borde vara lite produktiv, packa väskan, städa, organisera nåt (garderob, lådor, träningshyllan, städskåpet eller nå annat stökigt här hemma) men det blir som inget av. vill shoppa dessutom, men kors i taket så hittar jag inget att köpa. väntar med spänning på mina paket från chichy, elgiganten och j-nails dock. varför sölar alltid posten med mina paket? :(



*ta taa*

gucci = love


jag är kär. jag hade lätt kunnat ta en i varje färg av dessa från gucci's vår/sommar-linje. helst dom i brunt snakeskin. åhhh.. suck :( men kanske inte värt att lägga så många tusen på ett par skor. men jag vill. får väl löneökningen retroaktivt denna månad, man kanske skulle unna sig, hihi


tillbaka från fika, är så roligt med alla gulliga medarbetare. ska till tvåan nu och köra telefonhänvisning for dummies nu, så roligt :)

*ta taa*

träningsfritt



blir nog en vecka utan träning, eller ialla fall några dagar. halsen känns knepig så jag har fått förbud på jobbet att träna. dom är söta som håller koll på mig. känns knas att komma hem och inte fara iväg och träna sen. man får så mycket tid över helt plötsligt. har handlat, städat, målat naglarna, läst, sett på serier jag aldrig hinner med annars. fast jag saknar träna ändå. har ju knappt rört på mig sen torsdag. nåja. bara göra det bästa av det. måste vara frisk och kry till fredag. ska bli så sabla kul. håller på klura med picasa. hur får man små bilder på collagen? alla blir typ gigantiska också måste jag beskära dom sen i paint. kändes som ett jävla dubbeljobb...


stenarna på bilderna är för övrigt ljust lila, syns inte riktigt på bilderna. men det är tanken som räknas ;) ska duscha, mysa och sova tidigt nu tänkte jag..

*ta taa*

beautiful eyes



gillar ögon med lite twiggy-style. i vogue beauty hade dom en annan twist på twiggys ögon. istället för att använda extra lösögonfransar så hade dom målat med eyeliner direkt på huden. var ganska läckert, blir att testa det nån gång. lösögonfransarna brukar ju för det mesta ha attitydproblem när jag ska ska få dom att sitta där jag vill. med eyeliner på huden slipper jag ju det :P


sitter på jobbet än. var och svirade på stan lite efter lunch nån gång så jag fick bakläxa och stanna kvar. men tänkte bara fixa mina utslag nu tillsammans med en kopp choklad, sen ger jag upp för dagen. appropå bilderna så har jag börjat mixtra med picasa lite. klart mer min stil än photoshop, alldeles för avancerat för mig. har inte tålamod att lära mig det. gillar picasa starkt, enkelt och stilrent. var a som fick in mig på det för hon fixar också sina bilder där.



*ta taa*

kärlek i sibirien


en stor favorit just nu. love in siberia. lite techno/trance såhär på morgonkvisten.



gillar mitt nya dior-läppglans. inte kladdigt eller jobbigt alls, bara bra är det. känner mig väldigt barbie-rosa i det :) är sjuklig i halsen idag. sitter och dricker choklad och echinacaea. tråkig blandning, men måste man så måste man. möte nu.

*ta taa*

weekend



äntligen bokat och klart nu. m är lika peppad som jag.åker fredag kl 11.40 typ för en weekend i umeå. fy fan m är så jävla skön. vissa människor är ju bara sådär, man behöver inte hörts av på en evighet men sen när man pratar eller träffas så är det som om det mest naturliga i världen, som man aldrig varit ifrån varann. vi är ju så roliga, vi raggade upp varann på cleo tror jag det var för några år sen och har hängt sen dess. hur läckert som helst. nu känner jag mig tokpeppad och vill bara det ska bli fredag. nu, nu, nu! ska bara övertala chefen om att släppa iväg mig :)



ska lägga mig och kurera mig och se american idol nu. oh my gosh vilka fullständiga idioter det finns. så pinsamma att jag blir generad. och det är ändå helvetesveckan, dom knäppaste och sämsta har ju redan blivit bortplockade. ja herregud, det är underhållning :P ont i halsen och huvudet, får fan inte bli sjuk nu.



*ta taa*

dåligt planerat



fixade mina naglar igår. men glömde ju bort att jag ska på måndag och fylla alla. så nu får jag sitta och pilla bort stenarna jag dekorerat med. nåja, det var fint medans det varade. and nothing lasts forever, right?


tror jag håller på bli sjuk. har haft känningar i halsen sen i morse. är dessutom så sjuk trött, såg klart herrarnas skidskytte, verkar ha somnat sen, för när jag vaknade var damernas längd slut och nu är det ju dags för damernas skytte. är ju skytte som är roligast dock. men har satt in kavalleriet, dvs echinacea och c-vitamin. hatar att vara sjuk. finns det nå mer saker man kan göra för att motverka att bli sjuk? alltså när man känner det är på väg?



*ta taa*

i väntan på skidor



söndagar är perfekta skiddagar. inte rent fyskiskt för mig nu då, har inte åkt på år och dar. men skulle jag gjort det så är det ju kalasväder för en dag ute i spåren nu. sitter och väntar på herrarnas masstart nu. men i väntan på det kan man ju inte annat än att säga att kate moss är sjukt snygg i versace-kampanjen hon gör med gisele bündchen. awesome. hon är väl gravid nu? alla är gravida nu. måste vara nåt i vattet.


*ta taa*

kulturellt så det stänker om det



lillkusinen (nåja, nån månad äldre är jag väl kanske bara) har ju som jag redan berättat gett ut en bok. hittade nu en artikel med honom i nsd. fy fasen va han är bra. brås på mig säkert :P ska försöka få fingrarna ur och beställa boken. men vi vet ju alla hur snabb jag är på beställa saker (när vi inte pratar skor alltså). nåja, kolla in artikeln, way to go team johansson!!



har varit ute och promenixat imorse, blev runt sjön och lite till. väldigt skönt med lite vårsol. så skönt att när jag kom hem snickra jag ihop frukost och smoothie och har suttit på balkongen och läst sen dess. är knasigt fräkning i ansiktet nu av solen. väldigt hett.

*ta taa*

galet väder



är sjukt härligt ute här i luleå. knallade ju till stan och fixade mina naglar. jag och s bestämde oss för att göra påfyllningen på måndag ändå. naglarna ser fina ut och har inte släppt nåt alls, men eftersom det blir umeå nästa helg (och hon inte hade nån annan tid innan fredag) så fixar jag hellre dom på måndag så är jag fin när jag ska hälsa på m.



gick förbi åhlens och syndade lite på vägen hem. otippat? inte? nene, men fick mig mitt bubbelgum-rosa läppglans iaf.


gick även förbi och handlade på vägen hem. lite bär, frukt och andra stuffs för att göra smoothies. och sen givet cola och mörk choklad, så nu är lyckan fullständig. har balkongen på vid gavel, poppar gammal musik som jag blivit nyförälskad i, ska svida om till myskläder och sen inte röra ett finger på resten av dagen. är sjukt trött, sena nätter tar på krafterna. comed central maraton på malmen idag, adam ferrara, ralph harris, ron white, brian regan, pablo fansisco, jef dunham, steve mcgrev, jim breuer, louis ramey, arie spears. grymma killar!



*ta taa*

återhämtad?



har väl återhämtat mig något så när efter fröken johanssons stökande. inget vart riktigt som det var tänkt igår. men det var sjukt trevligt i vilket fall. vart lite vl mycket dötid sen vi kom till stan, lite bitchfight på matstället och tid för meditation på anatolia innan jag äntligen fick gå in på allstars. just nyduschad nu, ska knata in till stan för manikyr och sen driva runt lite i solen på stan. och cola!? slut?? hade inte alls planerat bra igår, måste gå och få mig bakisdricka.



*ta taa*

muppetshow





om det uppstår frågor om de sista två bilderna så är det jag som öppnar en öl med tänderna. kan ju inte förstöra fin-naglarna. ser inte klok ut, men jag har aldrig utgett mig för att vara varken normal eller frisk. verkar bli kul uppslutning ikväll, kex på g, hihi. ska hoppa vidare nu, dags att åka snart för fan. jag är sen som vanligt. dubbel typiskt.



*ta taa*

knäsvag



och inte bara av träningsvärken. vissa personer gör en bara sån. nåja, bortsett från det måste jag, med risk för att vifta med alkisflaggan, öppna en öl nu och ta mig en rök på balkongen. har varit sjukt sugen på en öl hela veckan. vet inte varför. är ju inget stort fan egentligen av öl. ska sätta igång med håret sen tror jag. blir en bra kväll, känner det i lilltån. smet tidigare från jobbet dessutom. skööööönt.  öl nu, inte heineken (tyvärr, vet inte varför jag inte köpte det?) och inte 3,5a som på bilden. nån gammal blid från jul tror jag. kolla vad korta mina nalar är på den bilden, den hemska kvinnan hade ju kapat dom då, tyckligen tyckte inte hon att jag skulle få bestämma längden på mina naglar själv. *grrr* gillar mina naglar som jag har dom nu, långa och fina (bortsett från vänster tumme, men det fixar vi imorrn).


*ta taa*


allvarligt otränad?



har sjuk träningsvärk efter igår. mina benhinnor känns som om dom ska spricka, är väl galet hur otränad man är egentligen. inte direkt som ett spinningpass att köra innebandy. konditionen är det väl inget fel på, men jag har nog inte fysiskt sprungit på minst 3 år pga mitt knä. vilket höll igår. men jag önskar det inte gjort det för då hade jag kunnat röra mig fortare än en 90-åring idag. går våldsamt långsamt, fick rulla ur sängen i morse. plus att folk hotar med att jag måste fortsätta med innebandyn. kommer ju vara invalid innan sommaren. men förjväla kul var det. har glömt hur kul det är att sporta. fan, saknar basketen nu :(



har varit och blivit väldigt trevligt och omtänksamt rånad hos tandläkaren. men hon är söt min tandläkare. ska dock och dra en visdomstand och laga ett hål. linda är dålig på att borsta bra. fick bakläxa. får jobba på det. träffa l och m på vägen från boa. dom är lika laddade som jag för ikväll. lyckas jag bara hoppa av bussen på rätt ställe löser nog sig allt. blir världens reunion. yey!



*ta taa*

tandläkarskräck



ska till tandläkaren nu kl 9.50. hujja. har egentligen inget emot tandläkaren, men det är obehagligt när dom pillar runt överallt i munnen. fast hon jag haft de senaste gångerna är en mysig, snäll tjej. men det börjar fan ändå ila i tänderna när jag tänker på att åka dit.



ska passa på att gå på sysse och åhlens när jag ändå är där borta. tänkte gå igår, men orkade bara inte. funderar på att göra nåt åt håret också. men kanske dumt att göra det idag, blir det fel måste jag ju leva med det ikväll. nåja, får väl se. kommer i vilket fall bli en tråkig dag på jobbet idag.



*ta taa*

med risk för att låta som en tönt



nu ska jag sätta mig och korrekturläsa. stavnings-gestapon kommer fram. ska kolla igenom a-m's exjobb innan hon lämnar in det. har fan saknat lite att skriva seriösa saker sen jag blev färdig med d-uppsatsen.


köket nu för pyssel. kanske man får en vettig sak gjord idag iaf...

*ta taa*

frustrerad tjej



frustrerad över många saker nu. nära att det rinner över dessutom och att jag säger nåt jag får ångra. vissa saker är jag mer frustrerad över än andra. hatar mycke-snack-o-liten-verkstad-skiten. *andas nu linda* ska prova lite meditation i form av jem and the holograms nu. har inte bestämt mig för om jag ska skippa träningen eller inte idag. blir ju ingen träning imorrn, och innebandyn idag tog lite musten ur mig. men bara lite. t slog av en nagel för mig också. s kan inte fixa den förrän lördag, vilket är en jävla bummer allså. önskar jag hade mina egna grejer nu. suck och stön. har klagat nog för idag. meditation nu.



*ta taa*

blod skall flyta



är ändå ganska laddad inför innebandyn. har höga förhoppningar på mitt knä. men det löser sig nog med den saken. är mer orolig för mina smalben. ett är då säkert att den jävel som klappar till mig över smalbenen med klubban kommer jag slå av knäskålarna på. givetvis inte om det inte är meningen, men om det är med flit. har mina misstankar mot vissa av herrarna att de har en tendens att trycka till ganska hårt när det spelas. nåja, förhoppningsvis slipper man tända till, dom kanske är snälla när det är min första gång?



ska hämta mig lite kaffe/espresso nu, har glömt jävlat allt hemma. snus, hudcreme, läppglans och min kalender lyser med sin frånvaro. men den kanske dyker upp. så går det när man byter väska.



*ta taa*

överladdad



blir tjejfest med brudarna på fredag. fick ett väldigt peppande sms från både e och l i morse. var sjukt länge sen vi gjorde nåt nu. väldigt tråkigt, men väldigt kul att det blir av nu istället. har nog inte gjort nåt sen ja... i somras när vi gick modevisning ihop jag, e och några till av tjejerna som komma på fredag. galet. blir galej på mjölkudden iaf, och sen allstars. kommer bli kalas. jag kommer bli kalas. alla kommer bli kalas. som vanligt när vi härjar. fan, dom har för mycket energi för mig. man är gammal nu..



träningen gick wounderbar. har dessutom snokat rätt på mitt knäskydd tills imorrn. fast det brukar ju inte hjälpa, men är väl värt ett försök igen antar jag. ska lägga mig och läsa nu, ska ge vouge en chans till. såg förresten att åhlens har börjat sälja smashbox? när började dom med det? eller har dom alltid haft det? tur man har koll, köper ju mitt smashbox från eleven, nu får man kanske tänka om. vill ha try-me-kittet nedan, men det är väl att hoppas för mycket att åhlens ska ha det?



*ta taa*

nail of the day(ish)



har pysslat lite nu. det är fan att man inte kan växla mellan att vara höger och vänsterhänt? nåja, resultatet blev nog bra ändå tror jag. eller nae, bättre på håll. ser ut som en 3-åring målat. jag skyller på nagellacket. är enklare om man köper färg i en färghandel och pysslar med (enligt mig) när man ska göra designer. enkel design, men ändå lite busig.



träning om en timme. ska bli skönt. skönats att komma hem sen och få slappna av :P

*ta taa*

i think i've fallen and i can't get up



ibland är det lustigt. jag har haft det på känn ett bra tag (e påstår att det redan hänt för länge sen, men jag lever ju alltid i förnekelse så länge det går) men jag tror det är definitivt nu. även för mig. jag faller. vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. back är det smartaste sättet uppenbarligen. men det är ju så svårt. jag vill vara smart, men ändå inte. bitterljuvt. har ju inte mått såhär bra på flera år. dubbeltypiskt.



knåpar på jobbet. är i fas dessutom så jag kan nog gå hem i tid. ovanligt :) tror inte jag orkar åka till björx och hämta gamla bettan, kör nog på en klubba från kontoret istället. gruvar mig för imorrn, mina smalben kommer bli slaktade :S ska hem och plugga lite jobb och fixa mina naglar innan träningen, wii (litet roar små)



*ta taa*

för att underlätta fjärrandet



samma varje gång pappa och mamma är här. det är ett jävla tjorv med fjärrkontrollerna innan padre hittar rätt för att få den kanal han vill ha. har hittat en sak som kanske kan underlätta? ska göra en egen konstruktion som passar mina fjärrar.


tung morgon, glömde mina jobbkort hemma. fick knalla tillbaka, fast det var jäkligt skönt. skön musik, på med solglajjorna och strosade mest allmänt. dagens promenad.

*ta taa*

jobb jobb jobb



fullt ös idag. blev att jobba över också. funkar på tisdagar då träningen är lite senare än annars :P kom från passet för en stund sen, har redan hunnit häva i mig världens kolestorolbomb, ägg och bacon. men gott vare.


har så fullt upp just nu att jag inte hinner blogga nånting. ska försöka bättra mig. nåja, dagens måltid fick mig att tänka på gaston. de är nån snubbe som alltid säljer hamburgare utanför kåren under nolle-p här på LTU. dom har kanske universums grymmaste hamburgare. eller rättare sagt, universums grymmaste ost och bacon-burgare. den andra snubben i vagnen (han som inte är gaston, utan sidekick) han säger alltid "bazzonfläsk" istället för bacon, hur kul som helst. måste nog till kåren under nolle-p denna höst enkomt för att köpa burgare.



*ta taa*

magnum v.s magnum pi



blev nån wokad historia. rev på med sambal oelek som vanligt, tyckte jag tog flera kilo, fast ändå kändes det inte så galet starkt. det lär jag väl få ångra imorrn till lunch. nåja. råkade gå förbi glassdisken när jag var och handlade och fick cravings efter magnum. hittade nå söta små snacks-magnum. perfekt. fast känner jag mig rätt är väl risken att jag får storhetsvansinne och slukar hela asken på en enda kväll. skulle vara typiskt mig. nåja, magnum får mig ju sen osökt att tänka på magnum pi, och då snackar vi inte matte här utan redig-80-tals serie-detektiv-med-stor-mustach-minimala-shorts-och-hawaii-skjorta. tom selleck. grym serie. såg det alltid när jag var liten. jag och pappa. varför går inte såna gamla schyssta serier igen? perfekt kvälls/natt-fördriv.


soffa med en av magnumarna nu iaf.. mumma!

*ta taa*

jag vill bara, jag vill bara, jag vill bara...




här kommer våren, det har jag lärt mig
det blir rätt ensamt bland alla löven
det blir rätt deppigt, ett liv i skuggan
såhär på kvällen är det ohyggligt

jag vill bara gå hem med dig
jag vill gå hem med dig
innan eftertänksamheten har raserat hela natten
vill jag gå hem med dig
jag vill bara gå hem med dig
genom vårens första rodnande natt

du är den enda
du är den bästa
som jag har letat
som jag har väntat
det är så enkelt
nu vill jag ha dig
vad kan jag säga
mera?

jag vill bara gå hem med dig
jag vill gå hem med dig
innan eftertänksamheten har raserat hela natten
vill jag gå hem med dig
jag vill gå hem med dig
genom vårens första rodnande natt

jag orkar inte stanna kvar
jag är för hungrig och för trött
vi har varit här så många dar
och det blir alltid lika blött

här vandrar solen ner och opp
vi tar en drink, vi tar en till
och vi betalar, dricker opp
och det enda som jag vill är att gå

hem med dig
jag vill gå hem med dig
innan eftertänksamheten har raserat hela natten
vill jag gå hem med dig
jag vill gå hem med dig
genom vårens första rodnande natt

jag vill bara gå hem med dig
jag vill gå hem med dig
innan eftertänksamheten har raserat hela natten
vill jag gå hem med dig
jag vill bara gå hem med dig
genom vårens första rodnande natt

jag vill bara
x 11

gå hem med dig
jag vill gå hem
jag vill gå hem med dig
jag vill gå hem
jag vill gå hem



precis så känner jag nu. har syndat på vägen hem från träningen. visar sen, nu ska gormet johansson härja i köket.. oroväckande.

*ta taa*

barnsligt på jobbet



lilla a har varit och underhållt mig idag på jobbet. han  började lite surt, men sen när vi ätit banan bakom ett skåp och viftat på tårna så blev han på bättre humör. sötare liten kille finns ju kanske inte. en klar ljuspunkt på jobbet när han är och hälsar på. var till och med tråkigt att behöva gå hem. men träna bör man, annars dör man. varmt och jävligt var det med vinterjackan också, kanske dags att byta till skinnpajjen? ska speeda iväg på spinning nu.



*ta taa*

nail of the week(ish)



blingade till det lite i lördags. tycker det är skitskoj att pyssla med naglarna när man väl har nåt att visa upp. resultatet blev väldigt snält och blygsamt. lite rosa strass, hjärtan, löv och diamanter.


får se vad det bli för bus nästa gång. zebra är jag sugen på som vanligt.. börjar vankas film nu, fun with dick and jane. perfekt för söndags-slöande.

*ta taa*

miami ink



söndagar är pysseldagar. och givetvis miami ink dagar. en av mina favoritserier. så sjuk duktiga killar så det finns inte, helt otroligt vad dom kan göra för saker. det är verkligen en konstform. sen att det är världens hunkar som gör dom är ju en helt annan historia. ami james = i like. varför finns inte såna killar i luleå? vissa passar i tatueringar, andra inte. vet en till som passar i tatueringar som jag också skulle kunna tänka mig i brist på ami.. oh well. varenda gång jag ser ett program så får jag för mig att jag ändå ska tatuera mig. sen rinner det ut i sanden tills nästa söndag kommer. jag är ju mer för saker som jag kan ångra, som går att ta bort. jag kommer nog hunnit bli 100 innan jag bestämt mig för en tatuering, och så är det inte så läckert att vara tatuerad längre. men men, jag gillar nålar, vad ska man säga? längtar tills jag får mina piercings nu *suck*



pyssel nu.. fick med mig matlåda hem så nu behöver jag inte ställa mig och laga nåt till imorrn. skönt!

*ta taa*

galen över ingenting



ibland undrar man om man hetsar upp sig över saker som egentligen aldrig kommer hända. varför sitta och vara frustrerad när det inte leder nån vart? jag lägger hellre korten på bordet och får det överstökat, hatar ödlsa tid på saker som inte ger nåt. kan vara för att jag är otålig av naturen. och vissa saker kan ju vara svårt att veta innan man fått tänka över saker och ting och känna efter lite. men nån slags känsla från början måste man ju ha? eller?



uppenbaligen har jag för mycket dötid här hemma, borde köpt fler tidningar.. tur att jag ska och träna och sen på söndagsmiddag på björx snart. annars hade jag väl fått ett frispel här hemma.

*ta taa*

schlager-skandal



rätt låt vann då fanimig inte. var i chock därefter sista rösterna. nåja, inte så brydd egentligen, men igår kändes det stort. s kom också hit efter ett tag och joinade oss. vart en mysig kväll. lagomt trött efter nåt glas vin. orkade aldrig gå och möta boysen på allstars, sängen lockade mer :)


s lyckads glömma sin tele här så han var och hämta den nyss och kollade på mig medans jag åt frukost. har varit ute och traskat nu på morgon. gick förbi pressbyrån på vägen också, bättre lycka idag, så jag fick min vogue. ska sätta mig och drömma mig bort i soffan nu.



*ta taa*

fet hy



ännu lite hemmakladd, fast för ansiktet denna gång. en uttorkande mask av banan och havregryn. allt som behövs är:

2 bananer

3 dl havregryn


mosa bananerna i en skål, ju mognare bananerna är desto bättre. blanda i havregrynen och applicera gröten på väl rengjort ansikte. låt verka i 20 minuter och skölj sedan bort med ljummet vatten.

bananer ska verka uttorkande på fet hy, medan havregryn löser upp orenheter. men vill man inte ha det i ansiktet funkar det att äta rätt av. under somrarna jag jobbade på coop käkade jag ofta havregrynsgröt med mosade bananer i till lunch. smaskens! :P



gick i onödan till pressbyrån, dom stängde 17. typiskt. ska in i duschen nu, sen dona lite tills a kommer. blir vin och ost och schlager. perfekt lördagkväll. kanske ett återbesök på allstars. får la se vilken form jag är i sen. nåja, to the showers!!

*ta taa*

halv-nyttigt gott



jag har ju en tendens av att behöva ha nåt att smaska på när jag tråkar runt hemma. ett busenkelt recept på björnbärs smoothie:

- två bananer

- ett halvt paket med björnbär (eller så mycket som man känner för, jag höftar mest)

- ett glas jucie (typ apelsin, apelsin/ananas, tropisk)

swischa ner i blendern och *ta tara taa* gott!! sen måste man ju balansera upp det nyttiga, vill ju inte överkonsumera. lindts mintchoklad är min all time favorit. ledsen syrran, men jag skulle nog nästan kunna byta bort dig mot minchoklad i ett krisögonblick. nästan ;)

blev sportbaren igår, massa trevligt folk och gamla kändisar. knasit när man pratat om nån man inte träffat på evigheter och sen springer ihop med dom samma kväll. träffa sen nån knäppgök på vägen hem, fick lite stalker-varningar. fast han verkade ofarlig. och jävligt liten var han. nåja, jag överlevde. och jag fick mina chili cheese = kvitto på en bra kväll.



*ta taa*

roadtrip



åkte uppåt fanders idag. blev en roadtrip till norra sverige i jobbets räkning. ladda med naturgodis och musik. vi åkte i morse och kom just hem, fick hemkörning till och med. vi kom ändå hem före schemat, plus att vi varit jätteduktiga (enligt mig iaf). fick mig lite sightseeing också. och musiken överraskade. många saker överraskade, bara positiva saker dessutom. väldans trevligt. fantastiskt bra underållning i bilen. i like.


blir nog lite äventyr ikväll med. får se vart kvällen sluta.

*ta taa*

men kyssjohanna då



har hittat nåt jag gillar. som vanligt. kyssjohanna har väldigt många fina smycken. bland annat detta armband. ge mig!


jag är i en kedjeperiod. har hittat en jättefin klocka från axcent tror jag det är, i guld, kedjor och med berlocker. men fan, nu har jag klockor så jag klarar mig för ett tag? kanske...



hockey med modern och fadern nu. har fått en semla och mår mest gott just nu. mamma sitter och klappar händerna i soffan och skriker och det ser ut som farsan blänger argt på henne. haha, det är underhållning konstant när dom är här :) fick en goodiebag när dom kom också, högst uppskattat. papper, sköljmedel, diskmedel, trasor och annat tråkigt som man aldrig har nån lust att handla själv. excellent.



*ta taa*

hitlist - gamla barnprogram



nostalgitripp deluxe. varför var allt bättre förr? barnprogrammen var ju helt grymma. jag förstår mig inte på dagens barnprogram. jag är ledsen.
1.

2.

3.

4.

5.


snart färdig för dagen. yey. blir hockeykväll på malmen idag, vi skippar arn, men semlorna hoppas jag att vi inte skippar. pappa har lovat :)

*ta taa*

jumpsuit



är lite (trots jag tror jag hatar det) sugen på en byxdress. asos har en massa snygga. men vet inte om jag kommer varken passa i det eller använda den. men fina är dom...


systemet har varit stopp halva morgonen. helt dött när jag kom där vid 7, det kom igång för kanske en halvtimme sen, men nu la det ner igen. tar det som ett tecken på att det är dags för fika :)

*ta taa*

jag är hel igen



var ju och fixade mina naglar igår. alltid ovant i början. nu gillar jag dom som dom är. linda goes barbie :P


fick en inbjudan till kluppkväll för nya kollektionen när jag var in på make up store idag. 26 mars. blir nog bus. och dyrt :P sängen nu, natti natt.

*ta taa*

tålamoooood



hade varit bra och ha. efter att ha syndat på stan idag efter jobbet hittar jag ett litet kuvert med mina saker från tribe på hallmattan. alla saker var perfekta. labreten var invändigt gängad och infattad, vilket var helt underbart snyggt. det som är mindre perfekt är att den var satans svår att få igen. har säkert suttit i 1,5 timmar och pillat med den. och då tror ni nu när jag skriver att jag lyckas gänga igen den och är jättefin i örat nu? icket! kulan är spårlöst borta. den föll och försvann, misstänker att den är innuti min låda i badrummet. alltså innanför fodret och det flätade träet. vilket är att likställa med borta för evigt. pillade i min gamla. men den är inte lika fin :( är tur att jag fick roliga saker med mig hem från stan. annars hade jag varit väldans ledsen just nu. *suck* varför går inget som jag vill för?



såg precis att min kära, kreativa kusin viktor har släppt sin första bok. hur stort är inte det? finns att köpa på blackisland eller beställa hem från vilken bokhandel som helst. way to go cuz!!!



*ta taa*

lucky freckin' luke



fick en flashback för nån dag sen när jag såg på hockeyn. dom sa nåt om att nån snubbe sköt en massa skott och träffa alltid nåt (mnja, kanske inte, men nåt i den stilen) vilket förde mig direkt till vilda western. jag älskade lucky luke när jag var liten, gör jag än. bröderna dalton är grymma, ratata är cool och lucky luke är bara awesome! lucke kicks ass in daisy town. humor på hög nivå.


har varit och irrat nere i arkiven innan lunch. får lite klaustrofobikänsla. mest för att man måste lämna nyckeln i dörren och dra ut telefonen för att använda kopiatorn där nere. vem som helst kan ju släcka lampan (vilket gör att fläkten som sprutar in luft stannar) och låsa dörren utifrån. vilket innebär att jag inte kommer kunna koppla in telefonen igen (för jag ser inget i mörker) och dö av syrabrist där nere. kul att dö bland en massa papper.



ska pinna vidare nu. pappa hotar med semlor på torsdag så måste väl avsluta tidigt här och fara och träna ändå. dagens i-landsproblem.

*ta taa*

inte på humör alls



trött och grinig är vad jag är just nu. blev en lång dag på jobbet, en lång promenad i höga skor, ett långt spinningpass och en lång lång dusch. utmärkt ställe att filosofera på. har kommit fram till att jag ska låta längen på naglarna vara. dom är liiiiite för långa just nu, men jag ska nog låta det bero och fila på det senare. har bara korrigerat formen lite. är ju så petig så jag litar inte på bruden som gjorde min manikyr idag. jag är ju extremt pedant med att allt ska vara symetriskt och jämnt och fint. fast hon gjorde ett riktigt bra jobb. förutom ena tummen och pekfingret. dock chicka jag ur på transparenta tippar. hade ju tänkt prova nåt nytt, men fick sen beslutsångest och då blev det vanlig fransk manikyr. hon byggde mina naglar på mallar, och sånt är jag inte heller helt överens med. använder man tippar är det enklare att få naglarna exakt likadana. men men. ska låta henne fixa mina naglar ett tag, sen ska jag fixa egna grejer på nail4u och bygga själv. sis har gått med på att låta mig öva på henne, skulle till och med få betalt i snus om jag gör ett bra jobb. det är stort ;)



ska gosa ner mig i täcket i soffan nu och fortsätta se desperate housewifes. har missat hur mycket som helst så jag är inte med för fem öre. vilket förmodligen är som det brukar när det gäller mig. men jag har kul för det.

*ta taa*

när inspiratonen återvänder



har för många många många år sen hitta nån lite beskrvning om hur man gör LP-skivor till skålar. hur läckert retro som helst att ha en skål som är en gammal LP-skiva. anledningen till att jag inte gjorde nån då var att man vill ju inte sabba nån schysst skiva. fick sen reda på att min kära fader trots detta slängt bort en massa gamla skivor!! hur kan man göra nåt sånt!? LP-skivor är ju det bästa. åtminstone en eller två hade jag ju kunnat få att experimentera med. nu är det ju bara dom braigaste skivorna kvar i pappas och mammas samling. så då måste det ju vara ödet att jag flyttade i ett hus som har ett musikcafé som ochsäljer gamla LP, EP och stenkakor. när inspirationen (och tiden med för den delen) återvänder ska jag gå och hitta nån gammal kass skiva där och göra ett fruktfat. är busenkelt att göra, man behöver bara några gamla skivor, varmt vatten, några skålar i rätt storlek och lite tålamod (för det har ju jag?) :)



sitter kvar på jobbet och äter en risifrutti. syndade ju med en långlunch för att skämma bort mig själv lite så jag blir kvar här en stund. min lilla pappa fyller för övrig år idag. han är så rolig!! mailade han för han svarade inte i telefonen. och man får alltid så roliga svar från han :) tack pappa för att du förgyller min vardag! sitter emellanåt och rent gapflabbar åt de videos han skickar på mailen, hysteriskt.



*ta taa*

hitlist - retro music



1. Bruce  Springsteen - Streets och Philadelphia
2. Cameo - Word up (Mel B från Spice Girls har gjort nån slags remake av denna också)
3. The Connells - 74' 75'
4. Deep Blue Something - Breakfast at Tifffany's
5. Take That - Back for good
6. Fun Factory - Doh wah diddy
7. Salt'n'Pepa - Shoop
8. Cher - Belive
9. The Luniz - I got 5 on it
10. Fatboy Slim - The Rockafeller Skank



gaah... när jag kom till bokstaven t hade jag i princip fyllt listan för länge sen trots att jag dissat en massa sköningar ändå. finns hur mycket som helst sköna låtar. laddade för länge sen ner en skiva som hettre retro, nån som lagt ihop en massa hits genom åren. nostalgi. varför glömmer man alltid alla gamla bra låtar? när man hör dom igen kan man ju texten utantill, men namnet försvann för länge sen. lyssna och ta en trip längs memory lane. i princip alla låtar man fastnat för genom åren hänger ju ihop med en känsla, en person, en upplevelse, en resa eller ett underbart minne. man ska ju alltid blicka framåt sägs det, men ibland måste man tänka tillbaka och minnas alla fina saker som varit. i like.



snart dags att bli fin. ska och skämma bort mig själv på behandlingscentret som sagt. känns redan bättre trots nederlaget i fredags :) har i övrigt en skitdag, vill helst lägga mig i fosterställning under skrivbordet och gråta en skvätt.

*ta taa*

h-o-c-k-e-y, hockey!



sitter och pysslar med hockeyn i bakgrunden, kan inte säga att jag är väldigt engagerad just nu. hoppar runt i mina nya skor och filar naglarna mest. däremot upptäckte jag att dom visar slapshot efter matchen. har för mig att det är en förbaskat rolig film? eller så var man ung och dum när man såg den senast.. smaken ändras med åren. ska ge den en chans. nåt annat jag vill ge en chans är chicy. men jag har ju köpstopp. men tre armband har väl inte skadat nån. eller?


*ta taa*

min överraskning



kommer kanske inte som en så stor chock. men jag har köpt skor. wiii. have2have blev det nu, det verkar vara så att jag växlar mellan nelly och have2have. nu var det det senare som hade nåt underbart till mig. fick paketet idag, förväntade mig det i fredags, men icket! men idag går ju också :) som ett litet plåster på såret för min uteblivna telefon. och dom är helt underbara, dom svarta kommer bli mina nya favoritskor.


  


kom just hem, skönt pass faktiskt. hon mumlar så himla mycket intruktören, men jag tänkte på annat så det spelade ingen roll :P mysmiddag nu. blev nåt grekiskt? kanske?


*ta taa*

hjärte-gull



hittade det sötaste på nelly häromdagen. kollar ju oftast på kläder och skor där så hade helt missat deras skönhetsavdelning. ramla över den sötaste lilla pincetten jag nånsin sett. man får den i ett fint litet etui också. hjärte-gull!! fast det gör nog fortfarande lika ont att noppa ögonbrynen för det, men lite roligare blev det ju plötsligt. sweeze heart :)



har gått ett litet ärende efter jobbet, visar sen :) är sååå nöjd så det finns inte!! ska speeda på träning nu, ingen rast och ingen ro (speciellt inte när man har en förkärlek för choklad och naturgodis). men vill man bli fin får man lida pin!!

*ta taa*

till elin a.k.a lilla e



jag har en syster. hon är söt. hon är snäll. hon är fjantig. hon är dum. hon är knäpp. hon är omtänksam. hon är gullig. och är en djävul. hon är en ängel. hon är snygg. hon har bra smak (när det gäller det mesta, alla kan ju inte ha samma fulländade smak för saker och ting som jag har). hon är trevlig. hon är kortare än mig. hon håller mig på jorden. hon är slö. hon är social. hon är pedant (ibland). hon är egoistisk. hon är givmild. hon är en klippa. hon är vis. hon förtjänar det bästa. hon är brunett. hon är lika dålig som jag på att sjunga. hon är dyr i drift. hon är en pärla. hon är förstående. hon är förlåtande. hon är orättvis. hon har världens längsta ögonfransar. hon har söta fötter. hon är bra på att åka skidor. hon skrattar roligt. hon är fin i sitt korta hår. hon är fin i långt hår med. hon är ambitiös.hon är lättsam. hon är min syster. hon är allt och lite till och jag älskar henne för det.


*ta taa*

evigt tjat om dessa louboutins



dessa fantastiska skor som kännetecknas av den röda sulan har sprungit runt i mitt huvud ända sen jag såg mitt första sex and the city avsnitt (eller ja, det första avsnittet dom var med i iaf). christian louboutin gör klassiska snygga skor, platå, peeptoe, pumps, boots, slingbacks, alla modeller. me like. dom senaste jag fastnat lite för är mockabootsen, eller dom finns i vanligt skinn också. men jag är insnöad på mocka just nu.
de tre paren till väntster är christian louboutin, den i skinn längst till höger från clazzy fashion. är ju inte riktigt samma sak med snörningen. men dom påminner om varann med spännena ändå. jag gillar alla fyra. helst hade jag velat ha dom i grått. och mocka ;)



har precis fikat och gottat mig. var här helt ensam kl 7 i morse, trodde jag tagit fel på sommar/vintertid eller nånting, för jag bruakr aldrig vara först. fick smärre hjärnsläpp när jag skulle göra morgonsysslorna som c eller l oftast tar annars. men jag fixade biffen (nästan). behandlingscentret vill inte svara mig, måste nog springa dit på lunchen. typiskt jobbigt.



*ta taa*

när ska jag våga?



jag vill handla från asos. men jag är lite halvt allergisk för att handla från utländska sidor. är väl rädd att tullen ska komma och hunt me down och bötfälla mig för att jag försökt smuggla skor, haha. har i vilket fall hittat ett par underbara älsklingar med fransar och platå på asos. det var visserligen länge sen, men mina cravings efter dom har bara ökat och ökat sen jag såg dom :S


och kom inte och säg att dom inte är underbara!! nu är jag ren, len, nyblåst och fin. har klätt up mig för en kväll i soffan. parlamentet (har inte sett det på år och dar, tänkte undersöka), i.robot (gullig film tycker jag) och beck hägrar för resten av kvällen. upp och hoppa tidigt imorrn, har mycket fiffel som måste fixas i veckan, paket att hämta, strumpor att köpa, nycklar att gömma, deeee e mycke nu, mycke som sa göras ;)



*ta taa*

fortsätter imponera



än en gång har gromet (gourmet egentligen, men har ni sett mitt kök efter jag varit där så är gormet med passande) johansson slagit till. jag har det efter far min tror jag, han är gormet johansson senior i köket. fick till nånting med chorizo, bacon, sås och makaroner, fattigmansmat med twist typ. jag har ingen fantasi, det enda jag känner för och känner igen i affären är just korv och makaroner. jag tog iaf inte falukorven. ett steg framåt. gott vart det och matlådor i mängder. perrans!



ser one tree hill nu. handlade lite om att ta vara på de chanser man får. bättre att ångra nåt man gjort, än nånting man inte gjorde. go for it!

*ta taa*

sätt en gräns



jag måste klippa mitt kort snart. är ju i en piercingperiod nu igen. den brukar gå över efter nån vecka sådär. men satt på tribe igår och uppdaterade mitt smyckes-lager. hitta massa roliga saker, måste skaffa en ny till hålet i tragus, har låtit det förfalla. satte in min läkstav i fredags vilket hålet inte tyckte om. men nu har det lugnat ner sig lite iaf. blev några snygga spiraler i stål också, har inte tänkt töja mina hål. definitivt inte. gillar inte saker man inte kan ta tillbaka, och töjer jag hålen måste jag ju leva med det och säga adjö till alla mina vanliga örhängen. det gillar jag inte. men jag tycker det är stilrent men en tunnel i vitt ben. riktigt snyggt. men som sagt, vill inte ha ett hål som är 4-6mm stort. ix-ney-on-the-x-no. hade velat hitta nån snygg fejk-spiral i ben, typ som dom som syster hade med sig från sin asien-och-överallt-annars-resa. men innan jag hittar nån jag är nöjd med är jag väl 45 och har växt ur denhär fasen för gott. blev inte sååå dyrt igår iaf. alltid nåt. men nu sätter jag stopp. påminn mig nån om jag börjar slira i shopping-djungeln igen?



blir inge fika idag, är nog lika väl. går åt fanders med träningen, jag har ingen karaktär. under hela morgonpromenaden (nästan) tänkte jag på fikabröd. hujja. så tack a-m's syster, pojkvän och hund, ni har räddat denna veckas träning :P ombokat till nästa vecka, så nu är det bara den veckans träning som går åt skogen. haha



är det ett tecken på demens när man springer runt i lägenheten och letar efter telefonen (för jag vet att jag hade med den hem efter promenaden) ger upp efter ungefär en kvart. sen en halvtimme senare ska ta upp läppglanset ur fickan (på tröjan man haft på sig hela tiden) och upptäcker att det är inte läppglanset som ligger där utan telefonen? lika att ställa sig i kö för en plats på sundsgården redan nu tror jag. för allas skull.



*ta taa*

sköna slöa söndag



har tagit en skön sovmorgon idag, vaknade visserligen halv 9. men det kändes tråkigt att gå upp så jag myste kvar i sängen. har funderat lite och tror baskemig jag vill ha ett helt, stort täcke ändå, istället för två vanliga. det kommer ju visserligen leda till endel pyssel då jag måset sy om endel sängkläder för att passa. men det är det nog värt. får se, känner mig inte så kreativ just nu så planerna kanske läggs på is tills jag har mer energi för pyssel.



jag fick detta förresten för ett tag sen när jag var på make up store. jag handlade väl lite häftigt, så jag kvalificerade mig till att få ett armband från whisperkollektionen. nice. fast det är en svår färg att bära upp. svår att kombinera, passar som inte med guld, inte med silver och inte med smuts-guld (eller vad man nu ska kalla det, guld som ser som gammalt ut?) men jag gillar det. lite för stort för mig, men jag brukar som haka fast det på nå vänster så det blir lite mindre. fint i vilket fall.


nåja, ska gå ut och gå en sväng och försöka få tag i a-m. har drömt om kanelbullar inatt :P

*ta taa*

flitgt på malmen



nu har jag varit duktig för minst två, kanske tre personer. tvättat, städat, pysslat samtidigt som jag sett hockey. det är ju nu det börjar bli spännande, så då blir till och med jag en hockeynörd. jag och d kom överens i veckan om att vi ska vara hockeyhuliganer hemma hos henne nästa gång luleå spelar. hon är helt besatt, hon och b sitter nere i hörnet och skvallrar för jämnan, det är harju hit och harju dig, slagsmål och utvisningar. förjävla gulligt. vinet har börjat kicka in och nu ska vi på malen bara ta det chill resten av kvällen. ska försöka hålla uppe fliten även imorrn, tänkte slita upp mig tidigt och få till lite träning och fika med a-m sen innan nästa spinning. jag gillar våra sporadiska söndagsrutiner. med lite tur blir det kanelbulla till kaffet, eller kanske nåt änu smaskigare? en såndär grodbakelse? det är ju ändå bara söndag en gång i veckan :)



*ta taa*


kate och heidi



nelly har ju sen ett tag tillbaka fått in dom grymma kate moss och heidi klum-tröjorna. dock är dom små i storleken och det finns bara S/M kvar. jag hade helst velat ha dom i L/XL även om dom var normala i storleken, vill att dom ska vara stora. nåja, får se om det blir ett köp ändå kanske. grymma!


fastnade i oanständigheter precis. har inte riktigt fått nåt gjort idag annat än promenader och telefonande. hur kommer det sig att när man varit ute på färd och kommer hem, packar upp resväskan, så blir sen resväskan på nått vänster alltid kvar i ett hörn nånstans hur länge som helst? handen på hjärtat. min resväska sen åre står fortfarande kvar. måste åtgärdas. till mitt försvar så ligger mitt förråd på vinden, och det är läskigt där uppe. man måste som släcka lampan i vindsutrymmet innan man går ut, sen är dörren en såndär tung, seg dörr som tar en timme att gå igen. vilket alltid resulterar i att jag hinner ner en bit i trapphuset, precis lagomt för att kolla upp och se de sista 10-15 centimetrarna av dörren gå igen. och varenda jävla gång får jag för mig att jag ser bruden från the grudge i springan. nu pratar vi inte sarah michelle gellar, utan den lilla, creepy, japanska flickan. obehagligt.


*ta taa*

fame-maraton



hittade en massa kanaler jag glömt bort på tv:n går. däribland tv4 guld. och idag är det fame maraton. yey! har redan suttit i typ 2 timmar. såg alltid det när jag var liten.  leroy is to die for :P


*ta taa*

ännu ett nederlag



j på aeon gör inte nån av dom piercingar jag vill göra. den första surfacen jag ville ha, den gör han inte alls för att det är ett så känsligt ställe. dom andra två dermals jag vill ha håller han på lära sig, så först om en månad blir det aktuellt. men jag ska ju mest troligt till umeå vecka 12, ska försöka se om nån piercare där gör dom. då får m följa och hålla hand :) alternativt att göra dom i uppsala eller stockholm då jag ska sticka ner till c på valborg och fira. umeå hade varit det ultimata, annars blir det så länge att vänta. men vi ser väl.



med andra ord måste jag unna mig nåt annat nu (måste och måste, men vill). har försökt ringa och boka in min på behandlingscentret hud & kroppsvård idag, men har inte fått tag på nån än. har ju gått där förut med mina naglar och var fruktansvärt nöjd. men slutade för att jag ville börja göra gelnaglar istället för akryl, men såg idag att hon börjat göra med brisa gel.  har ju varit tvungen att låta mina naglar återhämta sig sen den hemska kvinnan på carinas nails (ja,carina själv med andra ord) filade sönder mina naglar. men nu börjar dom vara fina igen, och jag saknar mina långa naglar.



ska ta itu och bära ner och slänga en massa skokartonger som jag inte behöver. står en drös med lådor här i hörnet och det hörnet behöver jag ju nu när jag äntligen kommit på vad jag ska göra med mitt vardagsrum. ska ut på möbeljakt. behver en svart divan i skinn, alternativt en svart stor skinpall. kommer bli amazing. om jag nu hittar det jag behöver.



*ta taa*

knepigt att bära upp



mer i like. är i skorna och designernas värld. det är inte hälsosamt för mig att läsa vouge. den sätter griller i huvudet på mig.
läckra. klacken är lite udda, och det blir svårt att bära upp och behålla all utsmyckning. kommer garanterat fara och flyga fjädrar och pärlor om jag skulle få dessa skönheter i min ägo. dessa från louis vuitton vår/sommar kollaktion 2009 tror jag bestämt? finns en läcker annons med madonna då hon har dessa och en helt fantastisk väska. jag vill ha.



ut och gå nu. sen till j på aeon vid tolv. lite nervös. tänk om han har tid att håla mig ändå? gud det hade varit bizarrt. jaja, rör på dököttet nu!!

*ta taa*

ge mig en plastpåse!?



har börjat forska lite om piercingarna jag kommit fram till att jag vill ha, totalt 4 nya har jag kommit fram till. då är även tungan inräknad. har dock inte bestämt om jag ska övertala j att göra den ändå, eller om jag ska ta ut min gamla och placera om dom. började kolla på youtube. big mistake. huge. så just nu skulle jag behöva en plaspåse att andas i och sätta huvudet mellan knäna. får hoppas att det är mest mesiga idioter som lagt ut sina klipp på tuben. vissa såg riktigt jävla brutala ut. ska och prata med j imorrn kl 12. får se om det blir nån då. m på h.o.p håller fortfarande på att utbilda sig så hon kan göra den först om 1-2 månader. j tror jag också håller på utbilda sig, men tungan plus den andra borde han kunna göra. har inte bestämt mig exakt om jag vill ha surface eller dermal. får se. kanske måste vänta några månader innan jag kan göra nån alls. men det är bra. då är jag vältränad och fräsh tills dess :P



bodypumpen idag var inte så hård som jag tänkte mig. men eftersom jag och j planerat bp till tisdag så är det ju bra om jag inte är helt invalid tills dess. får börja stegvis. som sagt en jävla skitdag idag. men det känns lite bättre när jag bestämde mig om dom nya hålen. tror det kan bli förjävla snyggt. men jag är ju såhär att när jag bestämt mig för nåt vill jag ha det nu, nu nu. helt igår. vet inte om jag klarar två månader till :S men har väl inget val.



cola och björnbär nu. och lite choklad, hihi. tidig morgon imorrn. håller tummeliten för bra väder.

*ta taa*

ibland är det bara en sån dag




lämna mig bara ifred idag. mitt första bus gick åt helvete (nästan), kan kanske fortfarande gå att lösa, men tidigast torsdag-fredag nästa vecka, mitt andra bus verkar inte vilka komma till luleå, hoppas på att jag ändå kan få det idag (dumma posten) och ovanpå allt detta får jag ett meddelande från elgiganten att min telefon (som skulle komma preliminärt vecka 10), nu istället preliminärt kommer vecka 16. *GAARRRGGGH*


 
nu går jag hem och drar täcket över huvudet!!

*ta taa*

om det bara vore så enkelt



ibland önskar man att man var liten igen. inga bekymmer. allt var enkelt. var inte många saker att hålla reda på. ingen som har några större förväntningar på en annat än att man ska göra det man ska på pottan. det var tider det. å andra sidan är det skönt att växa upp också. men vissa saker hade ju kunnat vara enklare.

vad hände egentligen med att lägga en "fråga-chans-lapp" i jackfickan?
 

snart ska jag iväg och busa!! lunch med s först, är egentligen inte hungrig efter vår brak-fredags-frukost. har fuskat med dumle idag också, gott som tusan till kaffet! tack mamma och pappa för söta syster som underhåller mig på jobbet, även fast hon är bakis (var det en hemlis?)



*ta taa*

if the sky were the limit?



så hade jag velat ha dessa. guccis vår/sommar kollektion 2009. kolla dessutom hur läckra tightsen är med dragkedjan och haken. blir väl en mindre förmögenhet. skorna finns i alla möjliga och möjliga färger också, beige, brun, lila, svart, ljusgul bla bla bla. vill ha!


bright and early. vaknade kvart över 5 av ett sms. vaknade igen kvart i 6 av ett till. tokigt. fast skönt att vakna tidigt :) det var ju bara upp och hoppa vid sista sms:et, ingen idé att dra sig. känns som att det blir en bra dag idag!!

*ta taa*

oh oh oh oh.. v!!



hade på tv:n i bakgrunden och helt plötsligt hör jag nåt jag känner igen. v för vendetta. om jag inte minns helt fel (vilket iofs kan vara fullt möjligt då jag är ganska dement trots ej fyllda 25) så är den riktigt bra. lite seg. har nåt minne av att jag grät i slutet? ska undersökas närmare. nu hoppar jag upp i soffan och tar kväll. vill helst bara gå och sova så det blir imorgon snart :) längtar!


*ta taa*

banktransaktioner



nu har jag suttit den senaste timmen och pillat med min banksida på nätet. dom har ju förnyat sig nordea så det är en massa nya funktioner och liknande på sidan. har haft skitkul, lagt om mina konton, fixat så att varje gång jag loggar in säger sidan "hej linda, vad ska du nu slösa pengar på?" det borde ju ge en en tankeställare om inte annat. har hunnit med att skriva ett argt mail till nelly för dom tjafsar med min retur. men mig lurar dom inte!! har också hunnit få kramp i min vänstra vad. har haft krampkänningar hela veckan när jag tränat, men nu slog det in. sköööönt. eller inte. har hunnit laga till lite vårrullar. inte den bästa maten efter träningen, men det är ju så gott. j meddelade förresten idag att jag är den enda på kontoret som har guldstatus i vår träningsutmaning. stort. fast ingen vidare konkurrens, är typ ingen som är engagerad :( men ett guld är ett guld!



ska knapra vidare på mina frusna björnbär och drömma om guccis vår/sommarkollektion 2009. snart är det fredag!

*ta taa*

dirty mind?



snubblader över en bild häromdagen. tydligen ska den vara det ultimata sättet att se om man är för snuskig eller inte. vet inte vem som inte kan associera denna bilden på nåt annat sätt än till oanständiga saker?


hemma nu, har suttit och knapprat lite längre på jobbet än vanligt, känns skönt att börja med ett cleant bord på fredag. sen så börjar träningen först 18.30 så jag hade faktiskt tid att stanna, annars brukar det vara mest stress från jobbet till träningen. och dom säger att träning ska hjälpa förebygga stress? ja inte vet jag :) har bokat in mig för fuffens imorrn på lunchen, går mina planer i lås blir det en lugn helg i nykterhetens tecken. behövs efter en vecka med syster. ni kanske trodde jag skämta om rehab, sä är inte fallet. alkoholen var väl inget problem, men dehär med snusen börjar bli det. fan ta dig!! ;) nöjd nu?



ska svida om och börja bege mig snart. wish me luck!

*ta taa*

tattoo artist i all ära



men don ed hardy är grym på annat med. älskar hans parfym. fick ju ett smakprov i den lilla godispåsen jag fick från eleven. jag är såld. den luktar hur gott som helst. däremot håller jag på att bli käpp över att den påminner om nån parfym. en jag har tror jag. kan vara lacosten. dom är inte likadana, men dom har några noter gemensamt. eller så har min snok ballat ur. kan vara det senare :) nåja, hoppas dom har den på parelle så kan jag plocka den samtidigt som jag får min CLEAN. dessutom, så har mr hardy släppt en egen vodka. hur läcker hade inte den varit att ha i barskåpet hemma!? dom hade tydligen haft en grym releasefest, med mer eller mindre nakna modeller. dom täckte det väsentliga med strass :P

bild lånad från sofis snapshots


känner mig trötter idag, skönt att m och b är tillbaka på jobbet iaf. har varit en knepig vecka, har känt mig väldigt off när jag tränat, börjar tro jag är utbränd. men måste nästan på spinningen ikväll, gillar torsdagspassen, har världens mest pedagogiska, braiga, instruktör (om man jämför med den kassa bruden på måndagspasset). så lite taggad ändå, känner mig mindre blek och grå efter igår också. det behövdes.




*ta taa*

challange



har blivit utmanad av cat, brukar ju bojkotta det mesta sånthära, men får väl ge med mig en gång ialla fall..

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?

"långa, klargröna grässtråna. Marken kändes mjuk och.." från PS I love you - Cecilia Ahern

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

int nå, bara luft där

3. Vad såg du senast på TV?

top 10 metallica på Vh1

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?

20:01 (klockan är 20:13)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

följdaktligen metallica - memory remains

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?

för en timme eller två sen, på väg hem från affären

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?

surfade runt på diverse bloggar, facebook och kollade min mail

8. Vad har du på dig?

svarta mjukisar, grå/svart-rutig sweatshirt med dragkedja, svart t-shirt (eco driving)

9. Drömde du något inatt?

inte som jag minns tro jag

10. När skrattade du senast?

för en stund sen, såg 2½men på trean, fantastiskt program!

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

tavellister, hyllor, afrikanska masker

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?

ser många konstiga saker, senast en skum reklam för gucci, fast jag tror inte (hoppas) att det var guccis egen, isch :S

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

brukar bojkotta allt som heter utmaning på bloggar och i mail, men var uttråkad nu.. var inte så spännande frågor?

14. Vilken var den senaste filmen du såg?

män som hatar kvinnor, eller nej, nu ljög jag, såg mamma mia när jag kom hem från bion, haha
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?

en stor bostadsrätt (etagevåning), en stuga vid havet, samt investerat i en gigantisk walk-in-closet

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:

har redan berättat det här, mer än så säger jag int

17. Tycker du om att dansa?

oh ja

18. George Bush?

en söt, liten, vilsen gubbe i mina ögon

19-20.Vad ska dina barn heta,pojke respektive flicka?

säger jag inte för då snor nån mina namn!?

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

absolut!

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

willkommen, willkommen, pututis? hasselbacks-putitis?

23. Vilka tre personer vill du ska svara på dessa frågor?

anna
rasha
monica




*ta taa*

solariemusik



kom för ett tag sen från träningen, har hunnit woka ihop mig nå trassel med nudlar och annat asiatiskt. är inne i en sån period nu verkar det som. nåja, efter träningen sprang jag på sun tan (jag vet jag kommer bli rynkor, få cancer och dö, men det är en sån vecka när jag bara måste få lite solterapi). väl i solariet slog det mig; varenda solarium i luleå som jag varit på spelar lugna favoriter under tiden man solar. why? är det nån kanal jag kan få spader på så är det lugna favoriter. är det verkligen folk på riktigt som skriver in domdära sliskiga kärlekshälsningarna?? det räcker ju med en gullig hälsning, man måste inte spåra ur och utveckla det till världens kärleksförklaring i likhet en ett äktenskapslöfte. eller hur? jag skulle bli glad bara nån tillägnade mig en låt, allt det andra blir bara så gay. jag röstar för ett byte av radiokanalerna på solarierna i luleå. solsana, eller vad det heter, har börjat med att man kan plugga in sin mp3 i solariet och lyssna på sig egen musik. grymt initiativ! sen har dom nå high-tech med ångdusch och aromaterapi samtidigt som man solar, väldigt läckert! även fast jag inte fattade vad det var som började pysa och fräsa när ångan satte igång första gången :) när ska förresten solarium som man står i komma till luleå? jag vill ha ett nu!! perfekt för att slippa fula vita fläckar på diverse ställen som man får i vanliga liggsolarium. nåja, vi är ju lite efter här, så om en 5-6 år kanske? *suck*



nu är min synd på väg förresten. däremot inte min telefon. dom sa vecka 10 men den är fortfarande inte skickad. dumma :(

*ta taa*

quilt och mormor



jag är i en mormors-fas. har ju fått mig en mormorsväska sen jag var i åre (tekniskt sett östersund). men det jag vill ha nu är en quiltad väska med guldkedja som axelrem. en såndär klassisk chanel. måste inte nödvändigtvis vara en chanel, skulle jag hitta en annan som jag gillar så blir det ju givet den. vem orkar lägga ut 20 000 kronor på en väska om man inte tjänar multum? nog är jag för när det gäller att unna sig saker, men sätt en gräns :) skulle kunna tänka mig en aningens större väska, kanske. men helst denna. med dubbla axelremmar. jag vill ha! vart hittar jag? nån?



har fått i mig en kopp kaffe och är speedad nu. ska smita vid halv fyra tänkte jag, sladda hemåt och försöka hinna på spinn kl 17.20. brukar alltid vara knep att få biljetter till dom tidiga korta passen, hoppas jag lyckas för träningen går ändå inte så bra som jag tänkt. handlade naturgodis igår :S dammit!!



*ta taa*

shakespeare-influerat snus



efter syster varit här så har hon ju dragit ner mig i skiten. snus. jag är inte helt fast, men det blir oftare och oftare när jag är uttråkad. men hon fick mig upptäcka ett nytt snus, romeo y julieta. typ kubanskt snus? eller inte vet jag, men det är starkare än vanliga snus. även fast det är lika mång gram så slår det hårdare. skitkul. är hur söta små metallburkar som helst också. me like.



fika nu. yey! har go-macka med mig :P

*ta taa*

jag lever i synd



det kan hända att jag precis syndade.. kanske. fan. men det var det så värt. ska visa vad jag gjort om några dagar ;) har en annan synd på g också, har bestämt mig för att jag ska göra en till piercing i tungan. men jag har för mig (hoppas jag minns fel) att när jag gjorde min första, så satte vi den lite längre fram än vad j som tog den ville. har för mig att ha sa att "ja visst kan du sätta den där, men om du vill göra en till piercing blir det tight om plats" och jag sa ju givetvis att så var inte fallet, inte fan skulle jag ha nån till i tungan inte. nån måtta får det väl vara. lite visste jag då att jag skulle bli beroende av piercings. knepig sits jag sitter i ändå, för jag älskar göra picerings, men samtidigt vill jag inte se ut som en nåldyna och jag gillar hemliga piercings. får det inte att gå ihop. finns ju tyvärr bara så många ställen att ha hemliga piercings på.. typiskt.



helst vill jag väl kanske ha en flathudspiercing i nacken. men jag chickar ur lite. dom är lite halvfarliga (nervsystem och shit kring nacken osv) plus att dom kan vandra också kan man lätt slita sönder dom när man tar på sig kläder och sånt. hände en bekant när dom jobbade på jc här i stan. var en tjej som sku dra av han en tröja, och *flopp* följde piercingen med. blödde visst som en gris :S mnja, får fundera lite mer på det. och gå förbi aeon och kolla om det är tekniskt möjligt att göra en till i tungan. när jag nu ska hinna detta?


 
sängen nu tro jag, var sjukt trött i morse, vet inte varför det går så segt denna vecka. typiskt måndag-hela-veckan-syndrom.

*ta taa*

vart är min bilskiva?



jag har haft en bilskiva. ni vet en sån med såndäringa skön köra-bil-och-sjunga-med-musik-som-får-en-att-tro-man-ligger-längs-route-66-skiva. men den är borta. för jag vet att jag haft en. får knåpa en ny helt enkelt, men nu minns jag inte alla låtarna så när jag hör skivan kommer jag bara tänka på att jag missat nån av de bästa låtarna och vara sur över det, och vips! så är den bara ännu en kass skiva i samlingen.



det roligaste är ju ändå när man hittar en bränd skiva som bara heter "blandat". en klassiker ju. kan vara precis vad som helst. men ganska kul ändå. oftast en redig nostalgitrip.



var ett skitpass idag. spinningen alltså. fan att man är så jävla tankspridd att man inte minns namnen på instruktörerna. iallafall de dåliga intesuktörerna. dammit!! nåja, gick ju och handlade efter träningen, så det var ju inte helt i onödan jag släpa mig dit. det var inte helt i onödan routern gick sönder heller, fick flytta bordet nu för att komma åt att ställa datorn bra. och det blev mycket bättre!! ett helt annat vsardagsrum! nu vet jag vart jag ska få plats med en fin fotölj/divan/fotpall som jag velat ha sen jag köpte soffan. utmärkt!



*ta taa*

skit-lulebo



lulebo har förstört min router. lagomt less. jag tror dom har gjort nå jox med elen idag. har suttit en lapp på porten, men minns inte vilket datum. var iaf nåt om att man skulle dra ut kablarna ur produkter som står på standby osv osv. givetvis hade jag missat routern. så nu är den helt död. jag överlever ju tills vidare. men just nu suger det. jag vill ligga i min säng och datorisera, inte sitta vid mitt tråkiga skrivbord (även om det var poängen med det hela när jag köpta bordet). är i vilket fall förbannad just nu. riktigt förbannad. tur att det inte är långt till spinningen, behöver avreagera mig. måste och handla sen. och har fått en enorm finne, känner mig som 13 igen. tror inte denhär dagen kan bli mycket sämre nu ialla fall.



*ta taa*

läder på engelska heter inte skin



var och småhandlade lite på lördagen med syster (när vi väl kom upp ur sängen dvs) blev en skinnjacka åt oss var. vi är så fjantiga dessutom. förra året köpte jag en brun skinnjacka från VILA, elin köpte en svart. och nu; jag köpte en svart skinnjacka från VILA, elin en brun. löjligt. men ändå kul. kuligast var när jag skulle göra nån snygg översättning om att jag "bought a black skin-jacket, la-di-da" helt genomtänkt är man ju inte alltid. och jag som hade MVG i engelska. i all engelska. ända sen vi började få betyg. nåja, dom på jobbet lurar jag ialla fall. j frågade häromdagen, efter jag tagit nåt samtal med en amerikansk kille, om jag bott i usa eller england, varför jag pratade så bra engelska. ha! om hon bara visste vilka floskler man häver ur sig.. genomtänkt var det ja.



men jackan var snygg, tror jag kommer älska den lika mycket som jag älskar min bruna. hittade dock en annan snygg på bik bok med skärp i midjan. men den hade skum krage och gick på typ 1700 kronor. fast provar jag den kommer jag säkert älska den med. ska nog hålla mig från stan i en vecka eller två..



tråkar på jobbet. paus för kaffe. men inge kul ändå, min mail-kompis vägrar svara. syster, ta åt dig!! ;)

*ta taa*

nya favoriter



blev positivt överraskad i helgen när vi gick på parelle på storheden. dom har tagit in CLEAN i soirtimentet. den finns ju inte nån annan stans i stan (inte som jag hittat iaf). har ju köpt min på nätet. kom fram till att jag måste ha även fresh laundry också. givetvis. den luktar gudomligt, ca 799 kronor för 60ml. som hittat.



hittade även en läppglans från dior jag blev kär i, sådär härligt barbie rosa. ganska uppenbart nu att jag kommit i min rosa period. eftersom jag som aldrig haft nån sån när jag var liten så är det väl dags nu. min kära telefon skulle släppas nu vecka 10 så vi får väl se när det blir ännu mer rosa i casa de johansson. har ju spanat in dom dära rosa skorna från nelly. vill vill vill! tragiskt nog är det bara en endaste person som uppmuntrar mina sko-cravings. den enda personen jag inte kan ringa när jag vill :( nånsin.


typiskt dum vecka känner jag, börjar väl vara den tiden i månaden kanske. måste gå och sola för jag känner mig tråkigare och blekare än nånsin. hjälper inte att j snurrar runt på jobbet och är brun som en pepparkaka. fan ta er charterturister!! sen har det blivit nån grej här på jobbet att dagligen undersöka om jag har nya skor. m-b hade köpt nån tidning med mode som det tydligen var en massa skor i som hon tyckte jag skulle få, kanske har hittat en till som uppmuntrar mitt skobegär? :) jobb nu, slut på fika och socialisering.



*ta taa*

design: simon och tomas



jag tycker att simon är kanske den roligaste som finns. det är ju hur kul som helst hur han blandar svenska och engelska: "men fan också, percy you are the bloody most disobedient terrier there is. i don't know what it is about you and brushes and dammsugare" hur kul är inte en sån ramsa? har suttit och fnittrat hur länge som helst i soffan. är så jävla less på inredningsprogram, dom står mig upp till halsen. men dehär går an, för det är humor :P



ska se CSI NY nu, var typ sjutusen år sen jag såg det. och jag som älskar alla fortmer av CSI. men det blir som aldrig att jag prickar det. gary sinese som är så läcker. eller ne. det är han fan inte, men det är nånting med han som är jävla karismatiskt. precis som andreas i idol-juryn som är som en exakt kopia fast yngre av gary s. jag har en udda smak när det gäller karlar. uppenbarligen. men jag kan tycka att en viss del, eller ett visst drag hos nån kan vara skitsnyggt. sen att helhetsbilden av karln är långt ifrån snygg, det kan jag gå med på. eller så kan just den delen av en karl göra hela killen till en liten heting. det är olika. antingen har dom tur (=hottie) eller så inte (=no hottie) :P



*ta taa*

slut på det roliga



då var det över. systern har åkt hem. förbaskat tråkigt. som tur var blev jag utslängd från tåget av konduktören innan jag hann börja gråta. alltid nåt. hon har varit här sen i tisdags och det har varit hur skönt som helst att ha henne hemma. igår var jag, mamma och syster och såg män som hatar kvinnor. den var görbra. oftast brukar man ju känna att när man läst boken först så är det som nåt som saknas sen när dom gör filmen. men så var det inte, det som var viktigt var med, och det som hade utelämnats klarade man sig utan. tyckte micke nykvist gjorde det riktigt bra. sen tjejen som castades som lisbet salander var också helt perfekt för rollen, dom hade fångat henne precis som jag tänkt mig henne. var endel känsliga scener i filmen, men hade dom inte varit med och inte visats på det sättet så hade det inte gjort filmen och boken rättvisa. så nu ser jag med spänning fram mot filmatisering av bok nr 2. varför är det alltid så att det tar sååååå lång tid innan man äntligen får se nästa film. fast det är väl kanske det som är poängen med uppföljare. hade alla kommit samtidigt hade det inte varit lika kul.



t körde grymt hårt idag på spinningen. är sällan sen jag slutade träna på stil som det blir 1000 kcal-pass. grymt skönt. grymt tröttsamt att gå hem i stormen...

*ta taa*

RSS 2.0